MaRe e pa tako i mi imamo zenskih par, ali eto to nam ne treba. Andrej i Petar su nama medju onima za koje nismo rekli ne, nego eto imaju sanse ;)

Jutro curke! Sretno svima na pregledima!
Trenutno sam na jeddnom bodiju, ulazim u 30tt. Gdje ste kupile bodibenkice? Stalno odgađam kupnju jer mi prerano, sada sam u relativno sigurnim tjednima a isto mislim da ću ranije roditi pa da krenem s pripremama.
Meni su tetre s malom trebale i puno njih s tim da mala nije nijednom bljucnula. Koristili smo ih za široki povoj, pa pod glavicu, pa kao zaštitu, pa smotuljke za bočno spavanje. No nakon 4.mj. više nam praktički nisu trebale. Imala sam ih 16.
Ja sam si s par stranica skinula popis što treba i u kojim brojevima jer nemam pojma sa zimskom bebom, nastojat ću se pridržavat. Mislim većinom kombinezončiće kupiti te dva kompleta hlače/majica 'za goste'. Štrample ne mislim kpovat, ukoliko se ukaže potreba s nexta su do mene za 2dana.
Jutro cure! Sretan dan vam zelim! Kad je vec bila tema robica, sa cim mislite prati? Mi smo oboje osjetljivi na ta sr za pranje, omeksivac koristim 3 put godisnje pa ak imate kakvu preporuku..
Kaj se inena tice mi jos nismo nis, iako smo imali ambiciozne planove, a meni su za sad na listi Larisa i Alisa, i jos par koje nisam odbacila jos..

Sjećam se da sam u početku prala bebino odvojeno od našeg. Planiram malo praška, bez omekšivaća. Persil sensitiv, čak si razmišljam da uzmem Becutan tekući.
Probala sam izbaciti omekšivać za bebu no dosta mi je kruta odjeća bila i imala sam dojam da je pregruba za bebinu kožu. Možda uzmem onaj Chicco ili Becutan omekšivać ali u min količinama.
Ako imate sušilicu, nema potrebe za omekšivaćem.
Jutro cure! Sretan dan vam zelim! Kad je vec bila tema robica, sa cim mislite prati? Mi smo oboje osjetljivi na ta sr za pranje, omeksivac koristim 3 put godisnje pa ak imate kakvu preporuku..
Kaj se inena tice mi jos nismo nis, iako smo imali ambiciozne planove, a meni su za sad na listi Larisa i Alisa, i jos par koje nisam odbacila jos..
Jutro...sretno na pregledima☺
ja koristim tekuci ili u granulama persil sensitive bijeli (bas je ful njezan) a i uvijek stavim dodatno ispiranje u programu
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Samonezelje, naši prijatelji imaju malu Alisu- baš je posebno ime te je jedina s tim imenom.
Meni se sviđa Inja (znam jednu, ima 40god), muž je protiv....
I da meni je hrpa tetri trebala bas sam ih puno koristila

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
https://www.maminacarolija.hr/novosti/popis-za-rodiliste-sto-sve-treba-biti-u-torbi/
Evo kaj se popisa za rodiliste tice, ovaj mj je izgledao dosta dobro. Ja sam s njega puno prepisala.

Jutro curke. Ja danas idem na pregled tek poslje posla. Prvi put ikad da ne idem od doma. Ponjela sam si gacice i opremu da se malo pofriskam 🙈 ovaj put cak nisam niti u stresu zbog pregleda jer sam prije 2 tj bila privatno na velikom uzv
I pridruzujem se klubu nemamo ime 😁 mi smo isto ispocetka mislili da je curica i imamo ime za curu. A onda odkad smo saznali da je decko apsolutno bez ideje. Nis nam se svida. Ja nebi tradicionalno, nismo taj tip. Htjela bi da je kratko. A opet ne premoderno. Ugl uzas 😫🙈

Jutrooo.
Ja sam godinama kao 100% znala ime ako bude curica, nema govora o nečem drugom..i sad bi moj dečko to ime, kao naviknuo se već i sve, a meni dosadilo putem i imam novo koje mu se ne sviđa ahahah. Jadan. Vidjet ćemo do kraja, ali jedno od ta dva ce bit sigurno 😛

[/url
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji