ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sarita15
    10. Rujan 2019. 17:12

https://ibb.co/7KtdZ5M 
    Evo moje tibe 

Točkica37
    10. Rujan 2019. 17:23

Ovdje su i debelo jesenske bebe na popisu , al.navijat cemo i s njimaaaaaa

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Aristea
    10. Rujan 2019. 17:25

Prekrasni trbuscici :) 
    Mene svi zezaju jel sam sigurna da nosim samo Jakova ili je i Nenad tu? Hahaha😂

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

10. Rujan 2019. 17:28

Zdravo Ženice🤗
    Jako ste mi cute na slikicama.👍😊
    Nego..kad ste izvadile pirsinge iz pupka?I jel Vas smetaju?
    Ja planiram nekad predkraj..

10. Rujan 2019. 17:29

ja sam bila maybebaby 😂 al sam cackala po imenu i sad se ne mogu vratit na staro neda mi 🙈 

neegoo danas me cijeli dan boli dolje kao u rodnici neki pritisak osjetim i trbuh me nekako zateze kao .. plus mirniji je malo danas nego inace 
    trpila sam cijeli dan i okupirala se drugi  stvarima al sad me vec malo strah dal je sve okej ... 

Aristea
    10. Rujan 2019. 17:37

Moj je isto danas mirniji. Udari tu i tamo al jako malo kako zna...vjerojatno pajki! Nije ugodno al mislim pozitivno...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

ivikii
    10. Rujan 2019. 17:44

Da se ubacim za probleme s probavom. Meni i donatMg pomaze 😄 
    Aaa listaa..skoro svi znaju spol. Kako je "tuzno" vidit nas nekoliko koje jos ne znamo😅🤣🤣

• Tonkica1
    10. Rujan 2019. 17:47

C1M4

DeeDee

C1M4

Lavice hvala ti! trcim odmah po njih😁😁
    Iva ja sam jucer pojela cijelu glavicu zelja na salatu i to kao idem prigrist nesto😂😂😂😂 a sto se tice okretanja, mene toliko boli i puca sve da imam osjecaj kao da ce puknuti neka kost😮 nije ni moj bolji, kad se zarolam s jedne strane na drugu sprda me da pazim da se ne otkotrljam s kreveta😂 ali ajde, kad se okrecem tako, pomogne mi😅

Meni moj kaže da izgledam kao kornjača kad se okrene naopako. Supak 😂
    Meni trbuh nije nesto velik (mislim je, ali nije ni inače mali pa u odnosu na to, samo je više na špic sad ajmo reć) i onda mi je ful čudno kako se već jedva dižem iz kreveta, ne mogu cucnut i skupljat stvari s poda - mogu al izgleda kao da sam se pokakala, brzina i poza koju izvedem 🙈
    Općenito mi smeta ikakvo naginjanje naprijed, preko trbuha. Da ne pričamo o umoru, umirem tu na poslu nakon 3stepenice.. Bili u nedjelju prosetat, samo sam se nazivcirala, setali sat vremena i to lungomare, daklene moze ravnije, morali 3 puta stat da odmorim jer sam se zapuhala aaaa. Sve me strah sta ce bit za 2, a kamo li za 4 mjeseca 😮

Kreativni su jako😂😂 ali sto bi mi bez njih haha😁😅 meni isto smeta to saginjanje ili opcenito stiskanje trbuha, recimo kod uzv-a, sad mi radi uzv preko trbuha i to me jako smeta, kasnije cak i boli, ne znam zasto🙄 ali sto se tice spavanja, tu mi i dalje pase da zaspim na trbuhu, ne znam kako mi to jos uspijeva😂 s time da se preko noci uvijek, ali uvijek okrenem na lijevi bok u snu sva sreca😊

Moram priznati da je i mene zadnji put bolilo kad sam bila na anomaly scanu pa mi je gledala preko trbuha i stiskala onu sondu pa me bolilo tijekom i poslije...

mala.le.90.
    10. Rujan 2019. 17:48

Jaivanpa

Moj je isto danas mirniji. Udari tu i tamo al jako malo kako zna…vjerojatno pajki! Nije ugodno al mislim pozitivno…

Tako je meni bilo zadnjih dana, al evo ga danas opet po starom, CRO COP!😂😂

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Aristea
    10. Rujan 2019. 17:58

mala.le.90.

Jaivanpa

Moj je isto danas mirniji. Udari tu i tamo al jako malo kako zna…vjerojatno pajki! Nije ugodno al mislim pozitivno…

Tako je meni bilo zadnjih dana, al evo ga danas opet po starom, CRO COP!😂😂

Ima on te faze kad udara danima pa mir..mora čovjek nekad i odmoriti hehe :)

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.