ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lorija
    10. Rujan 2019. 15:11

Bas su vam lijepe busice 😍😍😍 sve razlicite al posebne na svoj nacin. 
    Moram priznati da sam zastala na C1M4 tvojoj slici. 😂😂 Paaaa sta je onooo?? 😱 Ogromnee brate 💪
    Koji je on broj? ☺
    Curke s baby wacherom,uhh. Takodjer sam neki dan cak oplakala jer nisam mogla naci otkucaje. Zaboravila sam vas to bila upitati,al sad mi je vec lakse kad sam cula da se to i vama dogadja.
    Sad sam nasla i posla vidit otkucaje. Stigla do 144 i samo me odgurnu,bas sam vidjela kak mi se na tom mjestu odignu trbuh i pobjeze. Nisam dalje htjela. 😂😂😂 ocito mu smetalo 😕 

• Lala27
    10. Rujan 2019. 15:19

Ne da mi postaviti listu termina, piše da je komentar predugačak 😬

lorija Znaš da sam htjela na 1500. stranici postaviti 😂 Probaću na sledećoj, a ako neće onda ću skinuti one koje se ne javljaju 

lorija
    10. Rujan 2019. 15:37

Lala27

Ne da mi postaviti listu termina, piše da je komentar predugačak 😬

lorija Znaš da sam htjela na 1500. stranici postaviti 😂 Probaću na sledećoj, a ako neće onda ću skinuti one koje se ne javljaju

Znam,ma i ja bi skinula te nikad vidjene ovdje. Ako se jave ponovo,dobro se jave sto cisto sumnjam. 😊

Angelly
    10. Rujan 2019. 15:38

Ja prijavljujem 13.9. pregled...na petak 13 

• thinkpink1
    10. Rujan 2019. 15:40

Curke svaka cast, bome dobar photo session, bas su lijepe buše😍😍😍

C1M4
    10. Rujan 2019. 16:05

Lorija jel daaa😂😂😂 sve me strah kako ce do kraja, skocile sa 85c na 95d😂 teta kad me vidla zadnji put nakon duzeg vremena, blene i kaze mm-u "ti sad sigurno uzivas u njima"😂 aliii, zbog sisa me uzasno leda bole, stvarno su preteske🙄
    Angelly onda nisam jedina u strahu zbog petka 13., i meni je tad pregled😅

PetraB
    10. Rujan 2019. 16:08

Evo i nas troje 😊

url=https://lilypie.com][/url

samonezelje
    10. Rujan 2019. 16:11

E da, cekat cemo reklamaciju kolica jos 1mj... bolje da mi neki popust daju na klokanicu il nekaj.. Pa nek nam netko kaze da se rano pripremamo..
    Bome cima dobre su ti "police"! 

DeeSB
    10. Rujan 2019. 16:15

Cima definitivno nisu prosle nezapazeno! 😉😀

L 💛

samonezelje
    10. Rujan 2019. 16:16

Evo, skupila nalaz od t.senzibilizacije i pise mi rezultat neg.
    Nisu nadjena antieritrocitna protutijela. 
    Valjda je beba isto - onda.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI