ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samonezelje
    10. Rujan 2019. 14:38

Meni je pupak postao dosta plitak, al nije iskocio van. Bar ne za sad..

DeeDee
    10. Rujan 2019. 14:45

Cima mislim da je moj skriven duboko u meni, skoro kao talent za tjelesni, pa ga ne ocekujem 😂😂😂

[/url

• valentina
    10. Rujan 2019. 14:50

Preeekrasni trbuscici, pravi trudnicki. Ja na poslu pa skicnem svako malo kad imam vremena. Moram i ja svojeg frisko poslikati
    Meni je pupak vec lagano vani...i u prvoj trudnoci mi je isto bio.

• Sarita15
    10. Rujan 2019. 15:00

Ljepeeee bušeeee 😍 
    Pupak nije izasao u prvoj poravnao se sa povrsinom ali nije izasao 
    Sada opasno prijeti da ce ili puknut ili izac van vidjet cemo al da je cudan je 😮

mala.le.90.
    10. Rujan 2019. 15:04

Ooo i meni tako sporo prolaze dani...mada, kad vidim da sam 25+4, nije to tako lose😆 kazu da je najduzi 9.mj...uhh da je doci do njega🙆‍♀️
    Ja sad imam bas dosta snage, svu sam kucu izorganizirala, izbacila sve sto je visak, sastavili kolica i krevetic, oslobodila ormar za bebinu robu, sad cu pocet sve razvrstavat po brojevima...
    Nekad me i strah kad shvatim da nemam nijednu tegobicu, pomislim je li sve u redu, a onda se ovaj malac javi nogom ili guzom i oraspolozi me😍

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

lorija
    10. Rujan 2019. 15:11

Bas su vam lijepe busice 😍😍😍 sve razlicite al posebne na svoj nacin. 
    Moram priznati da sam zastala na C1M4 tvojoj slici. 😂😂 Paaaa sta je onooo?? 😱 Ogromnee brate 💪
    Koji je on broj? ☺
    Curke s baby wacherom,uhh. Takodjer sam neki dan cak oplakala jer nisam mogla naci otkucaje. Zaboravila sam vas to bila upitati,al sad mi je vec lakse kad sam cula da se to i vama dogadja.
    Sad sam nasla i posla vidit otkucaje. Stigla do 144 i samo me odgurnu,bas sam vidjela kak mi se na tom mjestu odignu trbuh i pobjeze. Nisam dalje htjela. 😂😂😂 ocito mu smetalo 😕 

• Lala27
    10. Rujan 2019. 15:19

Ne da mi postaviti listu termina, piše da je komentar predugačak 😬

lorija Znaš da sam htjela na 1500. stranici postaviti 😂 Probaću na sledećoj, a ako neće onda ću skinuti one koje se ne javljaju 

lorija
    10. Rujan 2019. 15:37

Lala27

Ne da mi postaviti listu termina, piše da je komentar predugačak 😬

lorija Znaš da sam htjela na 1500. stranici postaviti 😂 Probaću na sledećoj, a ako neće onda ću skinuti one koje se ne javljaju

Znam,ma i ja bi skinula te nikad vidjene ovdje. Ako se jave ponovo,dobro se jave sto cisto sumnjam. 😊

Angelly
    10. Rujan 2019. 15:38

Ja prijavljujem 13.9. pregled...na petak 13 

• thinkpink1
    10. Rujan 2019. 15:40

Curke svaka cast, bome dobar photo session, bas su lijepe buše😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.