ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    10. Rujan 2019. 14:18

Meni uzv ne smeta.. A ja stavim jastuk nekako čudno pod sebe pa relativno spavam na trbuhu, polutrbuh polubok :D
    Tako mi za sad najviše paše. Ali direkt na trbuh nema šanse više

[/url

• Lala27
    10. Rujan 2019. 14:21

Oj, kakvi lijepi trbuščići 😍😄 Pokušaću postaviti sliku mog od prije 15-ak dana, a isti je i sad 😄

• Lala27
    10. Rujan 2019. 14:21

https://postimg.cc/ThPRBjX4

• Lala27
    10. Rujan 2019. 14:22

A ne znam staviti da se vidi ovdje, nego samo kad se klikne na link 😂

C1M4
    10. Rujan 2019. 14:29

Bome smo se sve lijepo zaokruzile😁😁 a da vas pitam jedno glupo pitanje😂 je li vam i kada vam je, ako je, pupak izasao van?🤔

samonezelje
    10. Rujan 2019. 14:38

Meni je pupak postao dosta plitak, al nije iskocio van. Bar ne za sad..

DeeDee
    10. Rujan 2019. 14:45

Cima mislim da je moj skriven duboko u meni, skoro kao talent za tjelesni, pa ga ne ocekujem 😂😂😂

[/url

• valentina
    10. Rujan 2019. 14:50

Preeekrasni trbuscici, pravi trudnicki. Ja na poslu pa skicnem svako malo kad imam vremena. Moram i ja svojeg frisko poslikati
    Meni je pupak vec lagano vani...i u prvoj trudnoci mi je isto bio.

• Sarita15
    10. Rujan 2019. 15:00

Ljepeeee bušeeee 😍 
    Pupak nije izasao u prvoj poravnao se sa povrsinom ali nije izasao 
    Sada opasno prijeti da ce ili puknut ili izac van vidjet cemo al da je cudan je 😮

mala.le.90.
    10. Rujan 2019. 15:04

Ooo i meni tako sporo prolaze dani...mada, kad vidim da sam 25+4, nije to tako lose😆 kazu da je najduzi 9.mj...uhh da je doci do njega🙆‍♀️
    Ja sad imam bas dosta snage, svu sam kucu izorganizirala, izbacila sve sto je visak, sastavili kolica i krevetic, oslobodila ormar za bebinu robu, sad cu pocet sve razvrstavat po brojevima...
    Nekad me i strah kad shvatim da nemam nijednu tegobicu, pomislim je li sve u redu, a onda se ovaj malac javi nogom ili guzom i oraspolozi me😍

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI