Meni je pupak postao dosta plitak, al nije iskocio van. Bar ne za sad..
Cima mislim da je moj skriven duboko u meni, skoro kao talent za tjelesni, pa ga ne ocekujem 😂😂😂
[/url
Preeekrasni trbuscici, pravi trudnicki. Ja na poslu pa skicnem svako malo kad imam vremena. Moram i ja svojeg frisko poslikati
Meni je pupak vec lagano vani...i u prvoj trudnoci mi je isto bio.
Ljepeeee bušeeee 😍
Pupak nije izasao u prvoj poravnao se sa povrsinom ali nije izasao
Sada opasno prijeti da ce ili puknut ili izac van vidjet cemo al da je cudan je 😮
Ooo i meni tako sporo prolaze dani...mada, kad vidim da sam 25+4, nije to tako lose😆 kazu da je najduzi 9.mj...uhh da je doci do njega🙆♀️
Ja sad imam bas dosta snage, svu sam kucu izorganizirala, izbacila sve sto je visak, sastavili kolica i krevetic, oslobodila ormar za bebinu robu, sad cu pocet sve razvrstavat po brojevima...
Nekad me i strah kad shvatim da nemam nijednu tegobicu, pomislim je li sve u redu, a onda se ovaj malac javi nogom ili guzom i oraspolozi me😍
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Bas su vam lijepe busice 😍😍😍 sve razlicite al posebne na svoj nacin.
Moram priznati da sam zastala na C1M4 tvojoj slici. 😂😂 Paaaa sta je onooo?? 😱 Ogromnee brate 💪
Koji je on broj? ☺
Curke s baby wacherom,uhh. Takodjer sam neki dan cak oplakala jer nisam mogla naci otkucaje. Zaboravila sam vas to bila upitati,al sad mi je vec lakse kad sam cula da se to i vama dogadja.
Sad sam nasla i posla vidit otkucaje. Stigla do 144 i samo me odgurnu,bas sam vidjela kak mi se na tom mjestu odignu trbuh i pobjeze. Nisam dalje htjela. 😂😂😂 ocito mu smetalo 😕
Ne da mi postaviti listu termina, piše da je komentar predugačak 😬
lorija Znaš da sam htjela na 1500. stranici postaviti 😂 Probaću na sledećoj, a ako neće onda ću skinuti one koje se ne javljaju
Ne da mi postaviti listu termina, piše da je komentar predugačak 😬
lorija Znaš da sam htjela na 1500. stranici postaviti 😂 Probaću na sledećoj, a ako neće onda ću skinuti one koje se ne javljaju
Znam,ma i ja bi skinula te nikad vidjene ovdje. Ako se jave ponovo,dobro se jave sto cisto sumnjam. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji