Lavice hvala ti! trcim odmah po njih😁😁
Iva ja sam jucer pojela cijelu glavicu zelja na salatu i to kao idem prigrist nesto😂😂😂😂 a sto se tice okretanja, mene toliko boli i puca sve da imam osjecaj kao da ce puknuti neka kost😮 nije ni moj bolji, kad se zarolam s jedne strane na drugu sprda me da pazim da se ne otkotrljam s kreveta😂 ali ajde, kad se okrecem tako, pomogne mi😅

Hvala cure! Je, bas mi je busa ogromna a 3kg u plusu. Sve oslo u busu. Najsmjesnije mi je da mi susjed do jucer kao nije skuzil da sam trudna dok mu nisam prstom uperila u trbuh.
Za pastile su cure pisale za neke Isla biljne da se smiju..

Cima hvala 🤗 bas cu pogledat.
Frajla ma ne znam ninsama 🙈 a problem mi je sto ih jos nisam vidjela izlozene u duckasu pa da mogu usporediti. Najvise me brine sirina, htjela bi samo 2u1 s jajetom a ne kosarom jer sam ja dosta u autu i vecinom sama pa to mi je potrebnije i funkcionalnije. Kazem, mozda ja puno trazim 🤷♀️ al gledala sam jedna gdje su jedan do drugog, mislim abc, i imam osjecaj da su sjedista sportskih dijelova dosta uska... Znam da mora biti negdje kompromis 🙄🙈 joj na sto muka sam s tim kolicima. Ne znam jel bi uopca kod nas mogla s tim kolicima uc u interspar (kroz ona vratasca) a i kaufland kod nas uvijek po sredini redova ima one stvari na akciji pa nemam pojma kak bi kupovine mi izgledale... Ma ne znam... Imam jos vremena, valjda cu se uspjet odlucit 🤣

url=https://lilypie.com][/url
Svi trbusi su prekrasni 🥰 joj kad se sjetim pocetka kad nam se nije jos nista vidjelo, a gle nas sad 😂 prave trudnice 😊 ne znam kak vama al menk tak nekak sporo prolaze tjedni, nikak da dodem do 30 😂
Cima hvala 🤗 bas cu pogledat.
Frajla ma ne znam ninsama 🙈 a problem mi je sto ih jos nisam vidjela izlozene u duckasu pa da mogu usporediti. Najvise me brine sirina, htjela bi samo 2u1 s jajetom a ne kosarom jer sam ja dosta u autu i vecinom sama pa to mi je potrebnije i funkcionalnije. Kazem, mozda ja puno trazim 🤷♀️ al gledala sam jedna gdje su jedan do drugog, mislim abc, i imam osjecaj da su sjedista sportskih dijelova dosta uska… Znam da mora biti negdje kompromis 🙄🙈 joj na sto muka sam s tim kolicima. Ne znam jel bi uopca kod nas mogla s tim kolicima uc u interspar (kroz ona vratasca) a i kaufland kod nas uvijek po sredini redova ima one stvari na akciji pa nemam pojma kak bi kupovine mi izgledale… Ma ne znam… Imam jos vremena, valjda cu se uspjet odlucit 🤣
Nista😁
Sto se tice kolica, vidjela sam u baby centru u west gateu prije 2 tjedna jedno da imaju par modela izlozenih, ali ne znam kakva je sad situacija🤔

Iva ja sam jucer pojela cijelu glavicu zelja na salatu i to kao idem prigrist nesto😂😂😂😂 a sto se tice okretanja, mene toliko boli i puca sve da imam osjecaj kao da ce puknuti neka kost😮 nije ni moj bolji, kad se zarolam s jedne strane na drugu sprda me da pazim da se ne otkotrljam s kreveta😂 ali ajde, kad se okrecem tako, pomogne mi😅
Meni moj kaže da izgledam kao kornjača kad se okrene naopako. Supak 😂
Meni trbuh nije nesto velik (mislim je, ali nije ni inače mali pa u odnosu na to, samo je više na špic sad ajmo reć) i onda mi je ful čudno kako se već jedva dižem iz kreveta, ne mogu cucnut i skupljat stvari s poda - mogu al izgleda kao da sam se pokakala, brzina i poza koju izvedem 🙈
Općenito mi smeta ikakvo naginjanje naprijed, preko trbuha. Da ne pričamo o umoru, umirem tu na poslu nakon 3stepenice.. Bili u nedjelju prosetat, samo sam se nazivcirala, setali sat vremena i to lungomare, daklene moze ravnije, morali 3 puta stat da odmorim jer sam se zapuhala aaaa. Sve me strah sta ce bit za 2, a kamo li za 4 mjeseca 😮

[/url
Od sirupa se moze onaj od bijelog sljeza .. ja sam ga pila , a i odobrio mi ga je gin i teta iz apoteke 😊😊
pomaze kod kaslja i smiruje
finog je okusa
Meni moj kaže da izgledam kao kornjača kad se okrene naopako. Supak 😂
Meni trbuh nije nesto velik (mislim je, ali nije ni inače mali pa u odnosu na to, samo je više na špic sad ajmo reć) i onda mi je ful čudno kako se već jedva dižem iz kreveta, ne mogu cucnut i skupljat stvari s poda - mogu al izgleda kao da sam se pokakala, brzina i poza koju izvedem 🙈
Općenito mi smeta ikakvo naginjanje naprijed, preko trbuha. Da ne pričamo o umoru, umirem tu na poslu nakon 3stepenice.. Bili u nedjelju prosetat, samo sam se nazivcirala, setali sat vremena i to lungomare, daklene moze ravnije, morali 3 puta stat da odmorim jer sam se zapuhala aaaa. Sve me strah sta ce bit za 2, a kamo li za 4 mjeseca 😮
Kreativni su jako😂😂 ali sto bi mi bez njih haha😁😅 meni isto smeta to saginjanje ili opcenito stiskanje trbuha, recimo kod uzv-a, sad mi radi uzv preko trbuha i to me jako smeta, kasnije cak i boli, ne znam zasto🙄 ali sto se tice spavanja, tu mi i dalje pase da zaspim na trbuhu, ne znam kako mi to jos uspijeva😂 s time da se preko noci uvijek, ali uvijek okrenem na lijevi bok u snu sva sreca😊

i od pastila isto smijemo Strepstile od narance s vitaminom C ( mene muci grlobolja od pocetka trudnoce pa sam dobro upoznata s proizvodima za trudnice 😂😂 )
BabyD takoder hvala😁 uzeti cu taj sirup i neke od pastila koje ste navele😊😁

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji