Lavice hvala ti! trcim odmah po njih😁😁
Iva ja sam jucer pojela cijelu glavicu zelja na salatu i to kao idem prigrist nesto😂😂😂😂 a sto se tice okretanja, mene toliko boli i puca sve da imam osjecaj kao da ce puknuti neka kost😮 nije ni moj bolji, kad se zarolam s jedne strane na drugu sprda me da pazim da se ne otkotrljam s kreveta😂 ali ajde, kad se okrecem tako, pomogne mi😅
Meni moj kaže da izgledam kao kornjača kad se okrene naopako. Supak 😂
Meni trbuh nije nesto velik (mislim je, ali nije ni inače mali pa u odnosu na to, samo je više na špic sad ajmo reć) i onda mi je ful čudno kako se već jedva dižem iz kreveta, ne mogu cucnut i skupljat stvari s poda - mogu al izgleda kao da sam se pokakala, brzina i poza koju izvedem 🙈
Općenito mi smeta ikakvo naginjanje naprijed, preko trbuha. Da ne pričamo o umoru, umirem tu na poslu nakon 3stepenice.. Bili u nedjelju prosetat, samo sam se nazivcirala, setali sat vremena i to lungomare, daklene moze ravnije, morali 3 puta stat da odmorim jer sam se zapuhala aaaa. Sve me strah sta ce bit za 2, a kamo li za 4 mjeseca 😮
[/url
Od sirupa se moze onaj od bijelog sljeza .. ja sam ga pila , a i odobrio mi ga je gin i teta iz apoteke 😊😊
pomaze kod kaslja i smiruje
finog je okusa
Lavice hvala ti! trcim odmah po njih😁😁
Iva ja sam jucer pojela cijelu glavicu zelja na salatu i to kao idem prigrist nesto😂😂😂😂 a sto se tice okretanja, mene toliko boli i puca sve da imam osjecaj kao da ce puknuti neka kost😮 nije ni moj bolji, kad se zarolam s jedne strane na drugu sprda me da pazim da se ne otkotrljam s kreveta😂 ali ajde, kad se okrecem tako, pomogne mi😅
Meni moj kaže da izgledam kao kornjača kad se okrene naopako. Supak 😂
Meni trbuh nije nesto velik (mislim je, ali nije ni inače mali pa u odnosu na to, samo je više na špic sad ajmo reć) i onda mi je ful čudno kako se već jedva dižem iz kreveta, ne mogu cucnut i skupljat stvari s poda - mogu al izgleda kao da sam se pokakala, brzina i poza koju izvedem 🙈
Općenito mi smeta ikakvo naginjanje naprijed, preko trbuha. Da ne pričamo o umoru, umirem tu na poslu nakon 3stepenice.. Bili u nedjelju prosetat, samo sam se nazivcirala, setali sat vremena i to lungomare, daklene moze ravnije, morali 3 puta stat da odmorim jer sam se zapuhala aaaa. Sve me strah sta ce bit za 2, a kamo li za 4 mjeseca 😮
Kreativni su jako😂😂 ali sto bi mi bez njih haha😁😅 meni isto smeta to saginjanje ili opcenito stiskanje trbuha, recimo kod uzv-a, sad mi radi uzv preko trbuha i to me jako smeta, kasnije cak i boli, ne znam zasto🙄 ali sto se tice spavanja, tu mi i dalje pase da zaspim na trbuhu, ne znam kako mi to jos uspijeva😂 s time da se preko noci uvijek, ali uvijek okrenem na lijevi bok u snu sva sreca😊
i od pastila isto smijemo Strepstile od narance s vitaminom C ( mene muci grlobolja od pocetka trudnoce pa sam dobro upoznata s proizvodima za trudnice 😂😂 )
BabyD takoder hvala😁 uzeti cu taj sirup i neke od pastila koje ste navele😊😁
Meni uzv ne smeta.. A ja stavim jastuk nekako čudno pod sebe pa relativno spavam na trbuhu, polutrbuh polubok :D
Tako mi za sad najviše paše. Ali direkt na trbuh nema šanse više
[/url
Oj, kakvi lijepi trbuščići 😍😄 Pokušaću postaviti sliku mog od prije 15-ak dana, a isti je i sad 😄
Bome smo se sve lijepo zaokruzile😁😁 a da vas pitam jedno glupo pitanje😂 je li vam i kada vam je, ako je, pupak izasao van?🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji