Ja si i dalje ne izgledam trudno, nego samo debelo 🙈
Ali sad je vec lijepi D, nije vise B ni kad sjedim 😄
Pa i ja sebi debelo izgledam. Još se svi čude kad kažem da sam u 5.mj trudnoce🤣
Tockice kako lijepo!
Moj muž je na godišnjicu navecer osjetio prvi put pod rukom udarac malog🥰🥰🥰
Jel znate koju stranicu na kojoj se isplati pogledati ponudu kolica. Mislim na neku stranjsku... Ne mogu se nikako odluciti... Sve mi to tak cudno za blizance, ili onaj iza nis ne vidi ili se ovaj prvi neda spustit do kraja (ak se ne mogu okretat dijelovi)... Jos nisam nasla neka koja bi mi pasala, osim bebetto for2 al htjela bi jos negdje pogledat a kod nas nema vise nis 🤷♀️. Mozda sam ja preizbirljiva la preveliki su mi to novci da pristanem na nesto sto cu pozalit poslije.
url=https://lilypie.com][/url
Cestitam cure na urednim pregledima...i cestitke na godisnjicama braka!! 🤗
Sto se tice tih kontrakcija, ja ih nemam kroz cijeli dan ali skoro svaku, svaku drugu vecer bude par puta...sad ne znam jel to previse. Mislim da cu otici do svog dr ovaj tj, svakako mi treba jedna uputnica pa mu i to spomenuti da vidim sta ce reci. Od slijedeceg tj je na godisnjem pa da si ne razbijam glavu do pregleda... 🤔
A trbuscic meni stalno djeluje isti, isto tako po odjeci skuzim da su mi majice malo postale kratke 🤣 Uglavnom mi ljudi govore kako se uopce nisam puno udebljala, samo stomak...samo mi doktor kaze da imam puno kg za svoje tjedne...al evo ja cu vjerovati vecini hahahahah (koji si vjerovatno samo pristojni pa nece da kazu 😂😂)
L 💛
Ja si i dalje ne izgledam trudno, nego samo debelo 🙈
Ali sad je vec lijepi D, nije vise B ni kad sjedim 😄
Pa i ja sebi debelo izgledam. Još se svi čude kad kažem da sam u 5.mj trudnoce🤣
Tockice kako lijepo!
Moj muž je na godišnjicu navecer osjetio prvi put pod rukom udarac malog🥰🥰🥰
Da, meni je super kad me pitaju ako sam sigurna :facepalm
Jučer sam bila odnijet papire neke poslije posla u rcunovodstvo, pita me knjigovođa: "ma sta nisi ti vec dulje trudna, kako to nemas trbuh?"
"Ne zapravo sam mjesec dana trudna, dobro da ste me podsjetili"
[/url
Jel znate koju stranicu na kojoj se isplati pogledati ponudu kolica. Mislim na neku stranjsku… Ne mogu se nikako odluciti… Sve mi to tak cudno za blizance, ili onaj iza nis ne vidi ili se ovaj prvi neda spustit do kraja (ak se ne mogu okretat dijelovi)… Jos nisam nasla neka koja bi mi pasala, osim bebetto for2 al htjela bi jos negdje pogledat a kod nas nema vise nis 🤷♀️. Mozda sam ja preizbirljiva la preveliki su mi to novci da pristanem na nesto sto cu pozalit poslije.
https://happystorks.com/hr/7-kolica-za-blizance evo😊😊 nisam gledala cijene kolica za blizance, samo otvorila, ali pretpostavljam ako su ova za jedno dijete jeftinija kod njih nego kod nas, mislim da su i ta za blizance😁 dostava je besplatna za hrv, poljsku i sloveniju😊
Bok svima 😊 ja konacno dosla na svoje i mogu dugo spavati doma 🤦🏼♀️ od kad sam dosla iz bolnice imam kilu manje i jos se cudim, a zapravo sad imam dva obroka manje kad prespavam 😂 sretne godisnjice svima 😊
Mikio trbuh ti je bas mali, moj je veci al je i nize. Ti trudnicki trbusi su bas skroz razliciti.
Lavica hvala kaj se sjetis 😊 ja vas procitam pa onda kad krenem pisati ne znam u koju temu da se ukljucim kad smo bas jako aktivan forum 😂 ja za 9 dana ponavljam briseve, valjda smo sad sve rjesili. Kaj se tice cerviksa, kaze moj doktor da imam takav kraci cerviks i da ne trebam strogo mirovati, al da sad bas nejdem premjestati ormare. Tak da sam skroz opustena i vise odmaram 😊
https://ibb.co/m8D4Y6D
Evo i nas😍😇
Red drago mi je da si se javila, a kile, to pusti, ja sam pala vec 5 od pocetka trudnoce, a kao sve je okej s tim da zderem sve zivo xd drago mi je da si dobro i da si doma napokon🙏❤
Hej cure.... Sretno danas na pregledima i čestitke na godišnjicama i da se lijepo provedete 😉...
Znam da je bila riječ o komodama za prema tanje, pa evo mi smo uzeli ovu iz Ikee običnu i samo ću na to staviti onu podlogu i taman mi je po visini...
A evo vam i mog trbuha u tajicama iz Lidla 🤣
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
evo moga :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji