ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • njurko
    10. Rujan 2019. 09:57

mrgud_zg

Cure cestitam na uspjesnim prvim danima skole/vrtica i pregledima 😁
    Ja danas otisla na sluzbeni put u 6, al mm danas ne radi pa sam ga natjerala u lidl 🙈😁. Dobio je slom zivaca. Doso je u pol 8 u onaj nq sveticama a kak je tamo sator pola sata nije mogo nac parking. Zvao me sav zivcan 😂 na kraju mi je kupio sve zivo (traperice, tajice, suknju, grudnjak, pidjamu i bodi za bebaca, prve stvari koje je on izabrao 🎉🎉🎉). Pa jedva cekqm doc popodne doma i isprobat kaj mi pase 😁. Da se smiri je na kraju otiso u sator i tam nakupovao hrpu gluposti za sebe 😂😂😂
    Druga super vijest je da mi je dosao nalaz ponovljenog brisa na ureaplasmu i izljecena je. Jako sam sretna. Sad jos njega moram poslat da provjeri pa da smo mirni 😁

Točno sam vidjela jednog dečka visokog, mrsavog koji je lijepo sve pregledao i ispitao prodavacicu da mu pomogne. Djelovao je toliko simpaticno kak se trudio pronaci sve pa sam ga bas zapamtila 😄😄 eto mozda je on ili  netko na istim mukama. Moj je isao sam prosli put i isto sam se iznenadila. 😄

• njurko
    10. Rujan 2019. 09:59

BabyD 💙

valentinahttps://www.namjestaj.hr/zbirke-namjestaja/zbirka-namjestaja-hd/komoda-hd4.htmlNaša je ova sonoma-oak al ima bijela vrata od ladica
    mi smo full zadovoljni s njom

Ajme hvala, predivna je. Proslijedila sam ju mm na odobrenje 😁💪

Grizli
    10. Rujan 2019. 10:05

Losa huuuh sad si me jos vise zabrinula da to nije normalno sta ja osjecam toliko te pokrete bebe. To nije skakljanje nego bas kao udarci. Meni se izbana na kozi vide ko valovi kad je najjace. Cak sam isla i slusat na baby watcher dok je beba imala performans i osim otlucaja kad se okrece cuju se i sumovi ili ne znam kako bi opisala te zbukove tocno u momentu kad osjetim to sto osjetim. Mojoj bebi je sigurno tijesno kod mene 😥😥😥😥😭😞

Lavica27
    10. Rujan 2019. 10:08

Samojed o da,itekako je moguće. Ja se uopće ne zabrinjavam kad mi krenu ta presjecanja ili cjelonocna neugoda jer znam da su crijeva puna. Vjeruj mi da odeš na wc bila bi ko nova. Vjerojatno će ti sutra reći gin da su ti crijeva napuhana (savjet,pojedi danas i sutra prije pregleda palentu/žganec,ne znam kakonse kod vas to zove da smanjis nadutost. I pripazi sto jedes da te ne napuhava. Jbg to su ti hormoni...
     Samonezelje Ne nužno u visim tjednima trudnoće. Frendici je mala tako nekako čudno nasjela na stidnu kost i od petog mj trudnoće ju je uzasno bolilo. Poslije je išlo na prepone i znam da je pričala da grozno boli. 

• Sarita15
    10. Rujan 2019. 10:09

Jutro cure. Sretno na pregledima tko ima. I sretne vam godisnjice lijepo ih proslavite :) 
    Ajde jedno ovako pitanje, u kojoj god literaturi se cita kazu bebu se pocne osjecati oko 16 -18tjedna za drugo trece rotke i ranije. I sad tu citam LoSa 21 tj u 22om vec i beba od pol kile i kaze dr to nije to nisu to udarci. Ma kako ne? Meni gin isto rekla to sto osjetis nisu udarci. Ma kako nisu ajde vi to meni recite? Osjetimo na mjehuru oko pupka bebe rastu jedva docekas ta pomjeranja i ne to nije to. Pa dobro nije nas jos srefio pun sut u rebra ali mene uzasno smeta da tek tako kazu njje to to a vecina samo to ceka cijelo vrijeme...

Aristea
    10. Rujan 2019. 10:09

LoSa84

Evo mene s pregleda…. 500 g je tezak, posteljica se povukla gore, cerviks je rekao ok makar mi pise na nalazu- cervix za čl uloživ. Pokazao mi je i 4D slikice i gledao me i punog i praznog mjehura… nekih 30 min ukupno. Pitala sam za kontrakcije, veli da je ok ako se tu i tamo jave no cesto nisu normalne tako rano. I rekao mi je da je beba jos sad premala da osjecam udarce te da to sto osjecam nisu udarci vec pokreti/okretaji bebe. Kad joj kosti ojacaju se osjete bas udarci. Na mjestu gdje sam osjetila skakljanje u trbuhu u tom trenu su bila leđa 😀 i pitala sam dal moram na ogtt posto si doma kontroliram secer. Rekao je da ako mi na taste nije iznad 5.1 i 2h poslije jela iznad 7 da ni necu morat jer su ti profili tocniji od ogtt-a, daju realniju sliku. A ako ogtt ne bi bio dobar bi morala radit profile tako da je svejedno. Ja imam u obitelji dijabetecara tako da imam svoj aparatic i trakice na raspolaganju stalno.

Čestitam na urednom pregledu! Neka samo bebica raste hehe ❤️☺️

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Lavica27
    10. Rujan 2019. 10:12

Grizli

Losa huuuh sad si me jos vise zabrinula da to nije normalno sta ja osjecam toliko te pokrete bebe. To nije skakljanje nego bas kao udarci. Meni se izbana na kozi vide ko valovi kad je najjace. Cak sam isla i slusat na baby watcher dok je beba imala performans i osim otlucaja kad se okrece cuju se i sumovi ili ne znam kako bi opisala te zbukove tocno u momentu kad osjetim to sto osjetim. Mojoj bebi je sigurno tijesno kod mene 😥😥😥😥😭😞

Ma joj daj Grizli oko ceg ti brines. I ja osjecam bas kaonudarce a posteljica mi je sprijeda. Imam filing da roni nutra i tuce me. Na kraju i Angie je rano pričala da ju bomba unutra. Ne spominji mi watcher,jedva ga lovom samo čujem neke nenormalne sumove pa na sekundu otkucaji pa nestanu. Moj ima prostranu gajbu pa se hiće svejedno po svuda da osjetim. Ima mrsavijih trudnica,bez brige.

• Sarita15
    10. Rujan 2019. 10:12

Grizli taman si potkrijepila moje rijeci! Samo tako kazu nije ti to to kao da uopce nemaju percepciju da se nesto od pol kile itekako moze i bi trebalo osjetit u trbuhu mislom nevjerojatno mi je da to doktori tek tako tvrde. A moja je jos i zena! 

Aristea
    10. Rujan 2019. 10:13

Ena 10 i Točkica37 sretne godišnjice, da se lijepo provedete i proslavite svoju ljubav!🎉❤️🍾

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

DeeDee
    10. Rujan 2019. 10:14

Ja sam jucer osjetila prvi jači udarac i odbijam priznat da to nije udarac 😂
    Mama mi iz fore stavila ruku na trbuh i tako ju je mala sutnula kroz par sekundi da smo se samo pogledale u šoku. A dečko jadan u depri, svo slobodno vrijeme provodi na mom trbuhu i ništa 😂
    Tjesim ga da joj on paše, a none se htjela riješit 😂😂😂

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.