Cure, ja ću vam se samo kratko ubaciti jer imam neko pitanje već duže vrijeme za Grizli…
Jednom prilikom si rekla da si lako zatrudnjivala ali da se trudnoće nisu zadržale pa si onda išla na IVF, ako se ne varam... jel znaš možda razlog tome i zašto nisi prirodno mogla zatrudnjeti i zadržati trudnoću?
Ja dobila uputnice za kariogram i ići ću nakon sljedećeg pregleda u bolnici jer će me možda još slati na neke pretrage...
Hvala 😊😊🤗🤗
Zab sam poželio sreću curama danas na pregledima
Kada ležim i ne pomjeram se bolovi de primite čim promjenom položaj a još gore kad hodam odmah neko ziganje a sinoć me je u snu probudilo bilo je baš grozno
Samojed uzmi magnezij i normabel pa vidi ako ce takp proci
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Evo mene s pregleda.... 500 g je tezak, posteljica se povukla gore, cerviks je rekao ok makar mi pise na nalazu- cervix za čl uloživ. Pokazao mi je i 4D slikice i gledao me i punog i praznog mjehura... nekih 30 min ukupno. Pitala sam za kontrakcije, veli da je ok ako se tu i tamo jave no cesto nisu normalne tako rano. I rekao mi je da je beba jos sad premala da osjecam udarce te da to sto osjecam nisu udarci vec pokreti/okretaji bebe. Kad joj kosti ojacaju se osjete bas udarci. Na mjestu gdje sam osjetila skakljanje u trbuhu u tom trenu su bila leđa 😀 i pitala sam dal moram na ogtt posto si doma kontroliram secer. Rekao je da ako mi na taste nije iznad 5.1 i 2h poslije jela iznad 7 da ni necu morat jer su ti profili tocniji od ogtt-a, daju realniju sliku. A ako ogtt ne bi bio dobar bi morala radit profile tako da je svejedno. Ja imam u obitelji dijabetecara tako da imam svoj aparatic i trakice na raspolaganju stalno.
Dobro jutro!
Sretno svima na pregledima! 🥰🙈
Nama je danas godišnjica, odlučili smo cijeli dan provesti zajedno, samo ne znamo ni gdje ćemo, ni što ćemo raditi!
Nadam se da danas barem neće biti kiše, a ovo prohladno vrijeme nam ne smeta!
Želim svima ugodan dan!
Dobro jutro!
Sretno svima na pregledima! 🥰🙈
Nama je danas godišnjica, odlučili smo cijeli dan provesti zajedno, samo ne znamo ni gdje ćemo, ni što ćemo raditi!
Nadam se da danas barem neće biti kiše, a ovo prohladno vrijeme nam ne smeta!
Želim svima ugodan dan!
I namaaaaaa🐞♥️💙
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Samojed, kad si imala stolicu zadnji put? Jer to što opisujes meni bude kad nisam bila na wc-u par dana.
Magnezij sam popila, pa imala sam sinoć stolicu ali nešto skroz malo zar je moguće da je od tog bilo bi super jer se brinem da nije sta sa bebom
Cure ,sretno na pregledima :)
Sto se tiče stolice, i ja imam problema -ili imam kao proljev ili je tvrda užas . Ne znam ni sama šta da vise radim .
Sto se tiče krvne grupe ,mene nije ni slala na test jer sam prošle godine darivala krv pa mi u knjižici piše krvna grupa
Tockice, ena sretne godosnjice i lijepe provode vam zelim!
Mene i dalje boli kod stidne kosti kontinuirano. Kuzim da je to od otpustanja ligamenata, samo mi je rano, jer citam da to bude onak pred kraj trudnoce obicno. Glavno da se bebica javlja stalno...to mi je tak utjesno za sve. pekmezic.. iako bi bilo ugodnije da ne skakuce po maminom mjehuru stalno..
Sortiraj odgovore
Najstariji