Jutro cure😊
Angieja sam 0negativ pa bi po komentarima trebala na tu senzibilizaciju🤷🏼♀️ Eto kad moras bit sam svoj doktor strava😓
Jaivanpaja nemam velike otkucaje i uvijek mi je tlak po ps-u kad sam kod doktora ili ovako da mjerim i bila sam u 5 mjesecu kod kardiologa kaze da je sve super osim tog zalistka sta malo radi probleme, ali sve ostalo je super tako da neznam u cem je fora i zasto se to desava😞😒
Btw sretno svima danas!!!
I sretna vam cure godisnjica🥰🥰🥰🥰👏🏻👏🏻👏🏻❤️❤️❤️❤️
Nadam se da ce biti bolje i da ce ti stvarati manje problema...svakako ginekologu to spomeni
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Njurko drago mi je da si se riješila ureaplasme... :)
Lala27 cestitam i tebi i suprugu godisnjicu braka, da lijepo proslavite svoju ljubav ❤️🎉🍾
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Iva ja ne primjerom al moja odjeća da🤣
Njurko joj ja sam ta jedan dan tu zaljepila,činila mi se super ponuda! Jako su mi lijepa,koju boju ste uzeli?
Super sve cure da se rješavaju bestije ureaplazme.jos da nam se Red fox javi...
Sretna godišnjica curke! Nama je bila neki dan🥰
Zaboravila sam pitati, kupila sam od opg-a sok od aronije. E sad si mislim da li smijemo u trudnoci piti onu malu dozu koja se inace pije nataste?
Jaivanpa da moram spomenit obavezno jer mi se ne igra sa tim nije bas bezazleno
Btw sad sam otisla do kupaone ono standard jutarnja higijena i pogledam se u ogledalo i ostanem sokirana!!!! Znaci meni je trbuh preko noci jos narasooooo i to dostaaa😱🤗
Se i vama tako desava da primjetite nagle promjene na sebi vezano za busu?
Ja ne primjecujem tako, ja skuzim tako da kad oblacim majicu neku pa kad mi trbuh vec viri ispod jer mi je sad vec kratka ili kad oblacim neke tajice ili trenirku pa mi bude usko sve kod trbuha😂 ali dragi primijeti haha, kad god legnem ili obucem nesto usko uvijek se cudi kak trbuh brzo raste i koliki je vec😁😁
Jaivanpa Hvala, večeras ćemo 😍😍
Iva Meni se čini da mi u ovom šestom mjesecu nije nikako narastao 😦 Ali ti si duže trudna, beba ti je odavno baš aktivna, sigurno je i naprednija, tako da je sve to normalno, samo neka raste 😄
Zasad nisam primjetila neke velike promjene kroz noc.
Meni je busa bas velika s obzirom na tjedne u kojima jesam
U prvom trudnoci mi je, sjecam se, bila tak velika tek sa 7 mjeseci trudnoce.
Jaivanpa hvala, baš sam bila presretna kad sam dobila rezultat :)
Lavica27 da, bila je super ponuda u baby centru, 3u1 za 5000kn. Uzeli smo Manhattan gray, sa sivom konstrukcijom, možda mi je ljepša crna konstrukcija, ali nisam htjela čekati. Da mogu staviti kvačicu da je riješeno. I stvarno su divna 😍😍🙃😊
Ja si i dalje ne izgledam trudno, nego samo debelo 🙈
Ali sad je vec lijepi D, nije vise B ni kad sjedim 😄
[/url
Ja sam sa prvim osjetila u 20 tt drugim u 18tt sad jucer kako treba u 16 tt. Eto moje iskustvo.
Nama je 9 godisnjica braka( uzeli se samo.kod maticara jer sam bila trudna a na isti dan godinu kasnije u crkvi i krstili odmah malca) dakle 8 od crkvenog i 9 od civilnog 🤪
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji