Hvala vam cure na podrsci, ja sam nakon sveg sto sam procitala po netu bila bas u strahu zbog te glupe ureaplasme, a eto fakat otisla nakon jedne kure antibiotika. Jako sam sretna 🎉🎉🎉
Curama s bolesnim klincima drzim fige da sto prije sve prode
Ja tolko umorna nakon puta, a sutra idem opet sluzbeno na put da mislim da idem pod tus i u krevet
Hvala Bogu da je otišla!! :)

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Ja danas bas nisam svoja, malo spavam pa se probudim pa spavam i u krug.evo kuhala, pekla palacinke i gotova sam hahah...cudan neki dan. Cekam samo da prode. Imala sam tisuću planova na kraju nist....

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Pozz curke. Evo pratim forum već neko vrijeme,ali pasivno. Mi smo danas obavili uzv koji je trebao biti u 16.tjednu i danas veli dr da smo ipak u 15 tjednu po mjerama bebe. Nadam se da su i vaši pregledi uredni..
Može mi samo netko objasniti kako ubaciti lentu ispod komentara? Malo se mučim s time :D
Cure samo da vam javim da mi je danas dosao nalaz TORCH-a i uredan je😁😁😍
Ma toooo!!! 👏🏻👍🏼🎉💕

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Cure samo da vam javim da mi je danas dosao nalaz TORCH-a i uredan je😁😁😍
Supeer😁💪👏👏👏

Cima 👍👍👍 odlicno!
Mrgud super da nema vise ureaplzme.
Tinika ja stavrno ne znam za taj gel. Koliko znam ima mentola koji možemo. Sto pise na sastavu da je sve.

Joj, eto moram se malo pojadati. Nema veze s ovom temom. U skoli radim naime, sad sam na bolovanju zbog srcanih tegoba...prosle godine je tajnica u skoli krivo unijela podatak za satnicu jedne osobe i krivo se radilo do 6 mj ove god.nije moja greska skroz jer nisam dobila jedno rijesenje samo papirnato smanjena satnica na obicnom papiricu bez objasnjena niti sam ja bila u mogucnosti unostiti sve zbog greske tajnice kako kaze gospoda koju sam zvala. Nije nista financijski zakinuta niti je strašna greska jer sam zvala i provjerila. I sad me tlaci kolegica koja radi na pol r.v. da ja to ispravljam a ja na bolovanju... Sef vjv to ni nezna jer mi je reko da se nikaj ne brinem oni ce se snaci a moje zdravlje je bitnije...neznam kaj da radim...:( Jel imate savjet? Mora me ta žena zderat i na bolovanju. Katastrofa ....odma se nerviram...

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Jaivanpa ma nek razguli bi joj ja rekla. Na bolovanju si pa cak i da sef to trazi od tebe nema pravo tražiti nisi na bolovanju zbog uzgoja banana nego zbog probelma sa srcem u trudnoci. Kazes joj ne mogu i nek se snadju posebno kad je i sef reko da ce se snac. Joj sto volim takve koji ometaju ljude na bolovanju.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji