ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivikii
    09. Rujan 2019. 20:43

C1M4

Cure samo da vam javim da mi je danas dosao nalaz TORCH-a i uredan je😁😁😍

Supeer😁💪👏👏👏

tinika
    09. Rujan 2019. 21:03

drage trudnice, dal smijemo koristiti polar ice gel?
    Noge ubijaju.

Grizli
    09. Rujan 2019. 21:30

Cima 👍👍👍 odlicno!
    Mrgud super da nema vise ureaplzme.
    Tinika ja stavrno ne znam za taj gel. Koliko znam ima mentola koji možemo. Sto pise na sastavu da je sve. 

Aristea
    09. Rujan 2019. 21:36

Joj, eto moram se malo pojadati. Nema veze s ovom temom. U skoli radim naime, sad sam na bolovanju zbog srcanih tegoba...prosle godine je tajnica u skoli krivo unijela podatak za satnicu jedne osobe i krivo se radilo do 6 mj ove god.nije moja greska skroz jer nisam dobila jedno rijesenje samo papirnato smanjena satnica na obicnom papiricu bez objasnjena niti sam ja bila u mogucnosti unostiti sve zbog greske tajnice kako kaze gospoda koju sam zvala. Nije nista financijski zakinuta niti je strašna greska jer sam zvala i provjerila. I sad me tlaci kolegica koja radi na pol r.v. da ja to ispravljam a ja na bolovanju... Sef vjv to ni nezna jer mi je reko da se nikaj ne brinem oni ce se snaci a moje zdravlje je bitnije...neznam kaj da radim...:( Jel imate savjet? Mora me ta žena zderat i na bolovanju. Katastrofa ....odma se nerviram... 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Grizli
    09. Rujan 2019. 22:14

Jaivanpa ma nek razguli bi joj ja rekla. Na bolovanju si pa cak i da sef to trazi od tebe nema pravo tražiti nisi na bolovanju zbog uzgoja banana nego zbog probelma sa srcem u trudnoci. Kazes joj ne mogu i nek se snadju posebno kad je i sef reko da ce se snac. Joj sto volim takve koji ometaju ljude na bolovanju. 

Lavica27
    09. Rujan 2019. 22:44

Jaivanpa slažem se sa Grizli. Otpilila bi je! 
    Cima čestitam na nalazima i Mrgud!! Ja krajem tjedna dobivam rezultate briseva,nadam se da je sve u redu kao što je bilo. 
    Kolko se čeka nalaz krvna grupa i test senzibilizacije?

• Kengurica
    09. Rujan 2019. 23:09

Bravo za dobre preglede i nalaze.
    Jaivanpa ma aj bok s tim sto ti daje da radis ako ti je stres. Ti niti primas placu od skole niti si sposobna za rad. Zato i jesi doma.
    Mikio da imam recept ne bih imala iste muke kao ti :( Svasta sam probala. Probaj kefir s lanom navecer. Datulje ili suhe sljive, psyllium ljuskice, limunada na taste, juha 2-3x tjedno. Meni nista ne pomaze, al ti probaj nesto od toga.

• Sarita15
    09. Rujan 2019. 23:23

Super za super nalaze! 
    Kog to gnjave kolegice...tko je zeznio nek i ispravlja sta tebe na bolovanju gnjave mislim neki ljudi stvarno nemaju obraza! 
    Kompot sljiva kruska ili slatkaa kamilica protiv zatvora 

Nasty
    10. Rujan 2019. 00:07

Jaivanpa molim te otkantaj to i ne osvrći se! Sramota da te s tim pila, obraz joj je ko đon od cipele. 

mrgud_zg
    10. Rujan 2019. 06:14

Jaivanpa slazem se s curama, na bolovanju si, sef te podrzava. Briga te za kolegicu. Fkt ti ne treba to maltretiranje
    Cure sretno i danas svima. Nek se ponove dobri pregledi od jucer 🎉🎉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.