Mislim da to sto se probave tice svakom drugacije odgovara a moramo sami naci sto. Ja sam vec bila rekla da cijeli zivot imam s tim problema i da sam uvijek jela puno voca i povrca nebi li se to popravilo. Sad u trudnoci ne mogu jesti povrce uopce a probava super 😂
Jutro svima!
🤞 za danasnje preglede!
Eto me u Petrovoj 3 cekam red za vadenje krvi. Danas su nesto sporiji...

Dobro jutro ekipa!!
Prvo da cestitam svima na jucerasnjim odlicnim nalazima i obavljenim pregledima, a drugo...sretno svima danas koje iscekuju preglede!!
Jaivanpa daj reci ti toj kolegici da sjasi ukoliko ne zeli 200 jecmenaca poslanih sa foruma 👿
I tako...ja ko alarm, prvo u 6 pa mi se ne da ustajat pa se protezala do 7, skuhala si kavu, sredila psa, zakurila kamincek malo i sad uzivancija dok se ekipa ne ustane. Nocas muz ide u nocnu nakon 5 godina valjda i prvi put otkako smo u kuci i bas me pere trema neka 🙈

E da... Iva nejdem ni ja na test senzibilizacije tak sa ne sekiraj se, nisi jedina...samo relax 😊

Hvala vam❤😁 sad idem vadit krv da vidimo jel se crp povecao ili smanjio, ako se povecao idem u bolnicu nazalost, ali se nadam da sve bude okej🙏
Jutro svima i sretno na pregledima😍😇

Well, ja ni ne znam sta je test senzibilizacije pa očito ne idem ni ja 😂
A probava..mene strah da ne krene kao prosli utorak nakon zatišja..sad evo 4.dan opet ništa, a osjećam se napuhano užasno.. Pokušavam i sa suhim voćem i magnezijem i malo više jutarnje kave i ništa. Danas ću si napravit manestricu sa svakojakim povrcem i maslinovom uljem pa ce se valjda nesto desit..

[/url
Jutro svima! Sretno na pregledima danas..cim4 javi kakav je nalaz..nadam se da je crp pao..
Ja sam nekako mirnija otkad se babac migolji pa toliko ni ne cekam pregled al isto mi je drag uzv da sam mirna..moji klinci su veeelike spavalice oni odvale do 9 ipo ako nemaju obaveze. Jedan je isao u skolu..netko spominje jesen...ja je isto obozavam..cekam je za pripremanje svega sto ide..znam da je mozda jos rano ali ali ako koja naiđe na lijepu pamucnu zimsku pidjamu na kopcanje javite... Volim ja to na vrijeme kupiti da sam mirna😜
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Lunica i ja trazim nesto slicno, malo deblje onak kao frotirasto bi si uzela za spavanje...dobro ce doc ak je na gumbicr i radi dojenja 😬 Gledala sam jucer neku dugu pidzamu u Lidlu al meni to izgledalo ko tajice i majica 🙈

Jutro cure! Sretno na pregledu Niti i Anni! Ma joj da vi znate kakva je ovo zenska. Zlo zla! Ja takvo kaj nisam u zivotu vidjela a zla se nagledala. Zena se doslovno namjerno terapira na ljudima oko sebe. Dok smo skupa bile u kancelariji sve je zvala pacijenti cak i one s kojima si je navodno dobra. Zlocesta do maksimuma...za inat ti nece nista pokazati i gleda te ko kretena i smije ti se u facu. Ja sam prilično dam kladiti da on nema pojma da ona mene davi. A dva mj me nije nazvala da pita kako si a godinu i po radile skupa....bila je zamjena za mene i osla jako brzo, otisla na bolovanje zbog psihickog maltretiranja te dala otkaZ... i sef to zna.... njoj nitko ne pase, protiv svih sere

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Iva meni su se s vrucinama smirili napadi tahikardije ali osjetim nekad da mi fala zraka, ko da mi na prsima stavis kamen i disi... Nekad i srce osjecam da me muci. On mi je rekao s obzirom da je kardiolozima normalno da mi srce kuca 130 do 164 u trudnoći kako on tu ne moze nista sto mi nisu nista pripisali. Ali dok god mi dode tako lose da slobodno odem na hitnu. On smatra da je to puno otkucaja srca ali eto ne može nista. Kao ipak nije njegova domena pa mu je glupo govoriti. Isto imam i aritmiju...

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji