ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    10. Rujan 2019. 08:01

Well, ja ni ne znam sta je test senzibilizacije pa očito ne idem ni ja 😂
    A probava..mene strah da ne krene kao prosli utorak nakon zatišja..sad evo 4.dan opet ništa, a osjećam se napuhano užasno.. Pokušavam i sa suhim voćem i magnezijem i malo više jutarnje kave i ništa. Danas ću si napravit manestricu sa svakojakim povrcem i maslinovom uljem pa ce se valjda nesto desit..

[/url

Lunica
    10. Rujan 2019. 08:01

Jutro svima! Sretno na pregledima danas..cim4 javi kakav je nalaz..nadam se da je crp pao..
    Ja sam nekako mirnija otkad se babac migolji pa toliko ni ne cekam pregled al isto mi je drag uzv da sam mirna..moji klinci su veeelike spavalice oni odvale do 9 ipo ako nemaju obaveze. Jedan je isao u skolu..netko spominje jesen...ja je isto obozavam..cekam je za pripremanje svega sto ide..znam da je mozda jos rano ali ali ako koja naiđe na lijepu pamucnu zimsku pidjamu na kopcanje javite... Volim ja to na vrijeme kupiti da sam mirna😜

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Angie1205
    10. Rujan 2019. 08:13

Lunica i ja trazim nesto slicno, malo deblje onak kao frotirasto bi si uzela za spavanje...dobro ce doc ak je na gumbicr i radi dojenja 😬 Gledala sam jucer neku dugu pidzamu u Lidlu al meni to izgledalo ko tajice i majica 🙈

Aristea
    10. Rujan 2019. 08:20

Jutro cure! Sretno na pregledu Niti i Anni! Ma joj da vi znate kakva je ovo zenska. Zlo zla! Ja takvo kaj nisam u zivotu vidjela a zla se nagledala. Zena se doslovno namjerno terapira na ljudima oko sebe. Dok smo skupa bile u kancelariji sve je zvala pacijenti cak i one s kojima si je navodno dobra. Zlocesta do maksimuma...za inat ti nece nista pokazati i gleda te ko kretena i smije ti se u facu. Ja sam prilično dam kladiti da on nema pojma da ona mene davi. A dva mj me nije nazvala da pita kako si a godinu i po radile skupa....bila je zamjena za mene i osla jako brzo, otisla na bolovanje zbog psihickog maltretiranja te dala otkaZ... i sef to zna.... njoj nitko ne pase, protiv svih sere

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    10. Rujan 2019. 08:25

Iva meni su se s vrucinama smirili napadi tahikardije ali osjetim nekad da mi fala zraka, ko da mi na prsima stavis kamen i disi... Nekad i srce osjecam da me muci. On mi je rekao s obzirom da je kardiolozima normalno da mi srce kuca 130 do 164 u trudnoći kako on tu ne moze nista sto mi nisu nista pripisali. Ali dok god mi dode tako lose da slobodno odem na hitnu. On smatra da je to puno otkucaja srca ali eto ne može nista. Kao ipak nije njegova domena pa mu je glupo govoriti. Isto imam i aritmiju...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

samojed
    10. Rujan 2019. 08:40

Cure baš sam u strahu cjelu noć me žiga stomak najviše na desnoj strani kad ustanem jedva pravim korake od propadanja sad se je spustili i pri dnu me žiga probada sutra imam kontrolu al baš sam u strahu

Lavica27
    10. Rujan 2019. 08:42

Mene ne šalje na test senzibilizacije +krvna grupa  nego sam ga ja pitala nakon rasprave tu na forumu, malo proguglala i skuzila da iako sam B+ trebala bih na to ponovno jer a)nalaz mi je iz ,2014.godine prije jedne operacije i još na djevojačko prezime (i to se gin cudio kao kak sam te pustio s tim na djevojacko prezime prvi put na porod,pa eto pustio si me🙄) b) primila sam transfuziju 5 doza iza prvog poroda. 
    Eto vi ostale vjerojatno imate + rhesus faktor i nalaz vam je friski od ove trudnoće. 
    Jaivanpa oko kog ti ceres brigu,lujka. Ni ne javljaj joj se.
    Mene jutros mala u 5.10 sa deset zahtjeva probudila,izmedju ostalog je jedan bio da slušamo bracu(baby watcher🤣). U 6 je jedva napokon zaspala i sad sam ja nju u 8 morala za vrtić budit😏

Lavica27
    10. Rujan 2019. 08:46

E da...(uvijek se naknadno sjetim šta sam sve htjela napisat joa🤣). Mikio i ja muku muči s prijavom. Nakon 2 tjedna proljeva pa mekanije stolice sad  je takav zatvor da po 4dana ne odem(puna plinova) i kad odem nešto bude sitno plus naravno hemic mi izadje. Sorry na opisu al luda sam.
    Btw jutros to u 6 napokon uspavam malu i ja da zaspim i mali me krene tuc po mjehuru🙈 Sad bas jako osjećam udarce.

DeeDee
    10. Rujan 2019. 09:11

Lavice sad mi je jasnije sta je to.. Ja sam +, a i operirana sam prošle godine pa možda i imam taj nalaz, bo.
    A probavu su opisala moju identicno, samo bez hemica, za sad

[/url

Grizli
    10. Rujan 2019. 09:13

Jutro... Sretno na pregledima i vadjenjima krvi! 
    Meni kad je bas kriza za probavu popijem malo bijele kave cca 1dcl i odmah iza toga sumeci Mg. Al to sto neka je napisala mislim da svakoj od nas druga kombinacija klapa. 
    Lunica vidim da smo tu negdje po trudnoci pa jel ti osjetis bebu samo kao migoljenje ili bas udarce i osjetis li izvana? Ja imam osjecaj da ja svaki pokret bebe osjetim, pa ne znam dal je to normalno. I to zadnjih dana stalno skoro, a kad pojedem nesto onda bas intenzivno.
    Jaivanpa ja bi njoj bas u facu rekla necu to napravitoi jer si zla, da si bolja prema ljudima odmah bi ti pomogla! Pa nek si razmisli. Al ja imam jezicinu do trsta bi rekla koja mama pa s time ne bi imala problem odbrusiti. Eto zbog ovakvih situacija mi je uzasno drago sto radim u svojoj firmi. Doduse vec sad znam da cu prije poroda odraditi sto imam od papira, a da radim za drugog ne bi, al bar me niko ne jase nego koliko i sto mogu sama odlucim.
    Samojed hm ako su ti bolovi bas jaki javi se ti danas gin mozda. Nadam se da je samo rastezanje ligamenata. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.