Jutroooo! Magla 😫
Mene kolegica redovno bez pardona gnjavi na godisnjem ili bolovanju. Jednom je ona napravila s....ne na poslu a kad sam ja skuzila, da je ne smetam , posaljem joj SMS da mi se jsvi kad bude mogla. Ona mi odgovori- na godisnjem sam. Na kraju sam morala rec sefice te ju je ona zvala... bolje bi joj bilo da se meni javila. A da ne pricam da je glavna kad treba komentirat place i lose uvijete rada...
PREGLEDI
10.9.- Nita9999
10.9.- Anna
11.9.- flower
11.9.- tinika
11.9.- Samojed
12.9.- mrgud_zg
12.9.- Nasty
13.9.- lupe
13.9.- C1M4
16.9.- mustra
16.9.- Lavica27
16.9.- PetraB
17.9.- lorija
17.9.- Grizli
18.9.- MaybeBaby
18.9.- Lunica
19.9.- Angie1205
19.9.- Jaivanpa
19.9.- sofio9
19.9.- iva4
19.9.- Red Fox
20.9.- Lala27
23.9.-lucille9
23.9.- Kengurica
24.9.- Simbalija
24.9.- Dalindas
24.9.- ena10
24.9.- C1M4
25.9.- Sarita15
26.9.- Jaivanpa
26.9.- Thinkpink1
26.9.- DeeSB
27.9.- aarauch
27.9.- Tockica37
27.9.- PetraB
30.9.- Seni1985
30.9.- Reserved123
30.9.- crnokosa
1.10.- piba7
2.10- Annika
2.10.- valentina
3.10.- Sarita15
3.10.- Juno
3.10.- DeeDee
9.10.- mikio
14.10.- C1M4
Jutro curke. Cestitke svima na urednim pregledima i nalazima 🎉 Nita i Anna sretno i vama danas.
Nista pametno nemam za napisati 😂
Ugodan dan svima!
C1M4, jeeeeeeeeeeeee odlicno.
Sto se probave tice, bilo je problema ali sam pocela piti caj od kamilice, jednu salicu ujutro cim se dignem sa par suhih sljiva i jednu salicu prije spavanja. Sad sve funkcionira bez problema i spasila sam se. Doslovno me boljelo kad bi isla sjesti-ustati-hodati, non stop me nesto zatezalo/probadalo, uzas...
Ugodan i sretan dan svima!!!
Jaivanpa ma steraj ih... Isuse sto volim takve. I sama kazes da si sve provjerila i da si napravila sve kako treba i kako si mogla obzirom na tudji zaj... Molim te ne nerviraj se, nek rjesava onaj koji je zeznuo ili u svakom slucaju neka se time bavi netko drugi. Ti cak nisi ni na godisnjem vec na bolovanju tako da uznemiravanje tebe je krajnje neozbiljno i bezobrazno.
Nama je noc prosla ok, bez napadaja kaslja tako da se nadam da je ono preksinoc bio vrhunac i da idemo na bolje 😊.
Kcer ispratila u skolu, skuhala si kavu i sad malac i ja malo uzivamo... On uz crtanje ja uz vas 😊
Ne znam kako vi al ja jesen obozavam i nadam se da ce biti suncana i hladna, ova magla vani me podsjetila na to 🌤️🌬️❄️🎃🍁🍂
url=https://lilypie.com][/url
Mislim da to sto se probave tice svakom drugacije odgovara a moramo sami naci sto. Ja sam vec bila rekla da cijeli zivot imam s tim problema i da sam uvijek jela puno voca i povrca nebi li se to popravilo. Sad u trudnoci ne mogu jesti povrce uopce a probava super 😂
Jutro svima!
🤞 za danasnje preglede!
Eto me u Petrovoj 3 cekam red za vadenje krvi. Danas su nesto sporiji...
Dobro jutro ekipa!!
Prvo da cestitam svima na jucerasnjim odlicnim nalazima i obavljenim pregledima, a drugo...sretno svima danas koje iscekuju preglede!!
Jaivanpa daj reci ti toj kolegici da sjasi ukoliko ne zeli 200 jecmenaca poslanih sa foruma 👿
I tako...ja ko alarm, prvo u 6 pa mi se ne da ustajat pa se protezala do 7, skuhala si kavu, sredila psa, zakurila kamincek malo i sad uzivancija dok se ekipa ne ustane. Nocas muz ide u nocnu nakon 5 godina valjda i prvi put otkako smo u kuci i bas me pere trema neka 🙈
E da... Iva nejdem ni ja na test senzibilizacije tak sa ne sekiraj se, nisi jedina...samo relax 😊
Hvala vam❤😁 sad idem vadit krv da vidimo jel se crp povecao ili smanjio, ako se povecao idem u bolnicu nazalost, ali se nadam da sve bude okej🙏
Jutro svima i sretno na pregledima😍😇
Sortiraj odgovore
Najstariji