Samonezelje moja fendica je imala te bolove od pocetka od 11 tjedna 5 doktora joj je reklo da joj je takvo tijelo tako reagira i da nek potrpi proc ce sa porodom
Tako da ne mora nuzno u visim tjednima
A i te lazne kontrakcije ima cura sto su ih cijelu trudnocu imale to se maternica priprema i svaka to na svoj nacin odraduje.
Jutro cure. Sretno na pregledima tko ima. I sretne vam godisnjice lijepo ih proslavite :)
Ajde jedno ovako pitanje, u kojoj god literaturi se cita kazu bebu se pocne osjecati oko 16 -18tjedna za drugo trece rotke i ranije. I sad tu citam LoSa 21 tj u 22om vec i beba od pol kile i kaze dr to nije to nisu to udarci. Ma kako ne? Meni gin isto rekla to sto osjetis nisu udarci. Ma kako nisu ajde vi to meni recite? Osjetimo na mjehuru oko pupka bebe rastu jedva docekas ta pomjeranja i ne to nije to. Pa dobro nije nas jos srefio pun sut u rebra ali mene uzasno smeta da tek tako kazu njje to to a vecina samo to ceka cijelo vrijeme…
Ni meni nije jasno al se ni ne obazirem. Iz prve se sjećam da je neki aktivniji period bio do tipa 28 -30 tt (lupanje),kasnije je to bilo baš premještanje jer nema mjesta.
Isti tako kažu da nije moguće osjetiti bebu s 12 tjedana, ja bi svaki dan u isto vrijeme osjećala skupljanje na dnu gdje hvatam baby watcherom. Dan danas to isto skakljanje osjećam samo više. Ja bi rekla da je svaka trudnoca za sebe kao i majčin osjet i mogućnost prepoznavanja promjena (i aktivnost djeteta,bas kao i kad se rode!).
Lavice tocno to lovimo se po trbuhu sa watcherom. Neke dane racunam da onda ulovim kad spava ili miruje cujem bas lijepo bez ikakvih primjesa u zvuku, al kad krene ludost to ne mozes cut. Rekla sam neki dan muzu da cu probat na ledjima slusat jer tamo nema gdje smugnut jer su kosti. Ja bas to osjecam prilicno i meni je nevjerojatno da su to samo pomaci lagani jer onda moje dijete skace na trampolinu unutra i ima vec 80 cm ili ja ne znam kako bi to nazvala. Neke momente osjetim to doslovce kao kad se klinci bace na pod i pocnu lamatat rukama i nogama kad im nesto nije po volji.
E da cure koje imate watchere koliki su vam otkucaji bebama ili kojima su rekli na uzv? Kod moje je najcesce 148
Jutro curke i sretno na pregledima i pretragama!
Vidim da nas masa ima problema sa probavom. Meni je super sok od suhe sljive uz DM-a (isto sam isprobavala sve i svasta). Svako jutro nataste po casu i jurim na wc. Iako mi jedno vrijeme nije ni to pomagalo, vjerojatno kako su se crijeva premjestala u trbuhu pa sam pitala svoju ginicku za savjet. Njena preporuka je bila Solgar Mg citrat, kao taj oblik magnezija najbolje djeluje, do 600mg dnevno, i fakat u tom kriticnom razdoblju je djelovalo. Ako mi kao to ne pomogne, rekla da koristim Laksol, al ne precesto, samo za silu.
Sad idem citat dalje zaostatke...
Losa cestitke na uspjesno obavljenom pregledu, a curama sretne godisnjice
Pridruzujem se i ja klubu "zatvorenih ili nadutih" Stalno nesto...A velim taman bilo jedno vrijeme super, i sad ponovo.
Bojim se kak ce tek biti ako cu morati kasnije i zeljezo uzimati
Čitala sam vas cijeli godišnji dok nisam nadoknadila, nisu mi trebale knjige za plažu. Mm mi je rekao da čitam kao da je najzanimljiviji roman. Jeste me i nasmijavale i rastuživale i sve emocije. Jako ste drage. Riješila sam se ureapl. Nakon druge ture antibiotika, iako ja mislim da sam je se riješila kad sam se maknula s posla i smirila i počela lijepo spavati i uživati u trudnoći. Ja udarce svakako osjećam, i to najsličnije kao iva kako je pisala kroz zadnjih mj-dva. Baš mi je aktivna bebica. Danas nam počinje tečaj u petrovoj, jako se veselim. I kupili smo kolica, netko je bio pitao za njih, cybex balios s, ne znam jos kakva će biti, ali izgledaju mi 😍😍😍😍😍 eto ukratko malo da vam se javim ❤
Jutro cure. Sretno na pregledima tko ima. I sretne vam godisnjice lijepo ih proslavite :)
Ajde jedno ovako pitanje, u kojoj god literaturi se cita kazu bebu se pocne osjecati oko 16 -18tjedna za drugo trece rotke i ranije. I sad tu citam LoSa 21 tj u 22om vec i beba od pol kile i kaze dr to nije to nisu to udarci. Ma kako ne? Meni gin isto rekla to sto osjetis nisu udarci. Ma kako nisu ajde vi to meni recite? Osjetimo na mjehuru oko pupka bebe rastu jedva docekas ta pomjeranja i ne to nije to. Pa dobro nije nas jos srefio pun sut u rebra ali mene uzasno smeta da tek tako kazu njje to to a vecina samo to ceka cijelo vrijeme…
Ni meni nije jasno al se ni ne obazirem. Iz prve se sjećam da je neki aktivniji period bio do tipa 28 -30 tt (lupanje),kasnije je to bilo baš premještanje jer nema mjesta.
Isti tako kažu da nije moguće osjetiti bebu s 12 tjedana, ja bi svaki dan u isto vrijeme osjećala skupljanje na dnu gdje hvatam baby watcherom. Dan danas to isto skakljanje osjećam samo više. Ja bi rekla da je svaka trudnoca za sebe kao i majčin osjet i mogućnost prepoznavanja promjena (i aktivnost djeteta,bas kao i kad se rode!).
Ma svojoj sam gin rekla da znam sta osjetim vec imam dijete znam sta otprilike ocekivat ali kizim ako je nekom prvo pa ti kaze nije ti to to da nego brigu nakalemi....koda smo lude neznamo sta osjetimo....mislim...iz prve doba aktivnosti je bilo od 20og tjedna do 2 minute prije reza...on se toliko micao bacao neznam sta je izvodio da su sestra i anesteziologica mogle prstice u radaoni prebrojit kroz kozu koliko se bacao...i sad je takav mira ni jedne sekunde
Čitala sam vas cijeli godišnji dok nisam nadoknadila, nisu mi trebale knjige za plažu. Mm mi je rekao da čitam kao da je najzanimljiviji roman. Jeste me i nasmijavale i rastuživale i sve emocije. Jako ste drage. Riješila sam se ureapl. Nakon druge ture antibiotika, iako ja mislim da sam je se riješila kad sam se maknula s posla i smirila i počela lijepo spavati i uživati u trudnoći. Ja udarce svakako osjećam, i to najsličnije kao iva kako je pisala kroz zadnjih mj-dva. Baš mi je aktivna bebica. Danas nam počinje tečaj u petrovoj, jako se veselim. I kupili smo kolica, netko je bio pitao za njih, cybex balios s, ne znam jos kakva će biti, ali izgledaju mi 😍😍😍😍😍 eto ukratko malo da vam se javim ❤
Hihih tako i ja, radim jos uvijek na poslu, pa citam i novo i zaostatke kad stignem
Bravo za dobre nalaze
Ena, Točkica I nama je danas godišnjica braka 😍 3 godine 😄 A vama? Neka je sa srećom 😄
Grizli To je vjerovatno jer i sama kažeš da ti se ne vidi mnogo stomak, da si gubila na kilaži, pa onda i nemaš neki deblji sloj, da tako kažem 😂 Samo neka osjetiš bebu, to je odmah manja briga, uživaj dok te lupka 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji