Mikio cestitam na urednom pregledu heehe :)
Mrgud_zg drago mi je da si se rijesila ureaplasme.. :)
Angie jao koja slatkica mala 🤩😍
Zelim svoj djecici koja su se razboljela da brzo ozdrave i cestitam i mama i djeci na na prvom skolskom i vrtićanskom danu :) bas mi je lijepo cuti da se djeca raduju skoli i vrtiću. To je stvarno prekrasno doba života kojeg sada nisu svjesni 🙂🙂🙂
Drago mi je da je svaka ulovila nesto u Lidlu po ukusu hehe :)

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Bua, moram jos do sutra cekat da vide kaj je s kolicima.. U Lidlu sam na kraju zamijenila tajice za grudnjake u 2 velicine i uzela zadnju potkosulju kaj je ostala, a na bluzi nisam odmah skuzila neke sheakspearovske rukave koji su meni groza, pa sam i nju vratila i uzela poplun i jastuk. Jel jos netko uzeo to? Malo mi je cudna dimenzija popluna..a i jel to dosta debelo za zimu? Nekak mi ne izgleda pretoplo kad usporedim sa nasim poplunom...

https://postimg.cc/bdG09H1P/cbe9c705
evo pa ako se vidi
kakva je
Hvalaaa, joj bas je krasna😊
Cini mi se da su i ladice dost duboke,.. Neke koje smo gledali imaju bas onak plitke mi..

obavljena kupnja u Lidlu, bluze, tajice, traperice :)
Lidl u Dubravi, na Oporovečkoj, nema više malih brojeva, ostalo je sve m, l veličina, i trapke 40, 42, 44..do navečer više vjv neće bit ničega. KIss
Simic
Nisam ovaj put ni otisla do lidla, mi imamo samo jednog u vz i sumnjam da bi sad vise nest nasla.. Bude mozda do zime jos koja runda pa se onda potrudim prije posla u red😁
Samonezelje i meni se cine ti djecji popluni nekak tanki, barem ovi neki koje sam dosad vidla.. Vise se uopce ne sjecam kak sam s prvim.. Dal vreca i poplun ili samo poplun🤔
Mikio i Mrgud bravo za dobre nalaze 💪😊

Piše da su 40cm duboke
za sad sve sto sam oprala i slozila je stalo bas lijepo unutra
Bua, moram jos do sutra cekat da vide kaj je s kolicima.. U Lidlu sam na kraju zamijenila tajice za grudnjake u 2 velicine i uzela zadnju potkosulju kaj je ostala, a na bluzi nisam odmah skuzila neke sheakspearovske rukave koji su meni groza, pa sam i nju vratila i uzela poplun i jastuk. Jel jos netko uzeo to? Malo mi je cudna dimenzija popluna..a i jel to dosta debelo za zimu? Nekak mi ne izgleda pretoplo kad usporedim sa nasim poplunom…
Ja sam kupila poplunčić i posteljinu.. Pa nemam pojma kakav bi trebao biti, prvi put kupujem taj za bebe.. A imat će navlakice, možda koja dekica preko.. Ako ništa alužit će za proljeće..

Ja i u Lidlov sator navratila.... kupila 3 para carapica za 5 kn, 5 stramplica za 20 kn,plisane pidzamice/bodije za 20 kn, posteljinu,podlogu za igranje, lezanje i sl. No guzva je prestrašna 😫 I da tajice i carape za trudnice koje sam u trgovini ujutro platila 37 ili 39 kn u satoru su po 20 😂😂😂 a grudnjaci za dojenje po 10 ili 20 kn 😂😂
Angie tu sam 😂 dosla sam doma u petak. Citam vas stalno al nikak da se ukljucim u neku od tema 😂 kad nadem vremena za pisanje vi ste vec na necem desetom 😊 ja sam u lidlu uzela samo traperice i potkosulju. Al h&m traperice su mi nekak udobnije,vise ko tajice. Ja to sve zapravo kupujem za poslije jer sam prosli put nakon poroda jos 3 mjeseca provela u trudnickim trapericama. Taman je bila zima i grijale su mi leda 😂 inace u petak idem na uzv srca na srebrnjak, a pregled mi je 19.9. 😊
Sarita od malih nogu znaju oni kaj zele 🤣 sam nek brzo ozdrave (iako evo ga opet s temp prek 38 🙈) predosjecam ludu noc 😟
Mrgud braaavooo za dobar nalaz 💪🏼🎉🎊
Omerta i ja od pregleda do pregleda sva na iglama... Jos tjedan dana pa uzv... Ovo mi je najgora faza kad ih ne osjetim redovno svaki dan pa mi je uzv jedina svjetla tocka 😔

url=https://lilypie.com][/url
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji