ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Rujan 2019. 15:17

valentina https://www.namjestaj.hr/zbirke-namjestaja/zbirka-namjestaja-hd/komoda-hd4.html 
    Naša je ova sonoma-oak al ima bijela vrata od ladica  
    mi smo full zadovoljni s njom 

09. Rujan 2019. 15:20

https://postimg.cc/bdG09H1P/cbe9c705 
    evo pa ako se vidi 
    kakva je 

mrgud_zg
    09. Rujan 2019. 15:24

Cure cestitam na uspjesnim prvim danima skole/vrtica i pregledima 😁
    Ja danas otisla na sluzbeni put u 6, al mm danas ne radi pa sam ga natjerala u lidl 🙈😁. Dobio je slom zivaca. Doso je u pol 8 u onaj nq sveticama a kak je tamo sator pola sata nije mogo nac parking. Zvao me sav zivcan 😂 na kraju mi je kupio sve zivo (traperice, tajice, suknju, grudnjak, pidjamu i bodi za bebaca, prve stvari koje je on izabrao 🎉🎉🎉). Pa jedva cekqm doc popodne doma i isprobat kaj mi pase 😁. Da se smiri je na kraju otiso u sator i tam nakupovao hrpu gluposti za sebe 😂😂😂
    Druga super vijest je da mi je dosao nalaz ponovljenog brisa na ureaplasmu i izljecena je. Jako sam sretna. Sad jos njega moram poslat da provjeri pa da smo mirni 😁

• Sarita15
    09. Rujan 2019. 15:30

samonezelje

sarita ima u lesnini sa tvrdom podlogom i sa čičkom za zakvačit na kindač. mi uzeli. Ima i u bubamari isto, imaju te neke kao nožice kaj se zakvače za kindač, al te nisu imale još i čičak traku, pa sam radije uzela u lesnini. bila je doduše 300kn, al sad imaju neki popust na sve dječje mislim do kraja mjeseca..

Hvala 😘😘😘

• Sarita15
    09. Rujan 2019. 15:32

Hrabrica

Sarita15

Petra i moj bojkotira vrtic. Zacepljen jucer temp danas neki kasalj vidjet cemo noc pa ako bude ok srijedu vrtic ako ne sutra pedijatar .. jeeej..😤😤 samo nek oni ozdrave cin prije 🤞🤞

Cure koja od vas je spominjala putni krevetic sa podlogom za prematanje? Znate li mozda gdje bi se mogla kupiti ta podloga a da se stavi na obican drveni krevetic?? Sta god ukucam dobijem samo nastavak za komode :(

Imas tu podlogu u svijetu beba i babylandu samo pripazi na dimenzije i da u opisu pise da je donja strana tvrda (takoder dolje mora imati kao nogice koje sprijecavaju da podloga klizne sa krevetic pa ces i po tome prepoznat)..

Hvala puno :) :) 

Angie1205
    09. Rujan 2019. 15:38

Cure a gdje nam je Redfox?? 
    Goga kao da je neki dan nesto komentirala o selidbi, jesam dobro vidjela?

Omerta
    09. Rujan 2019. 15:40

Mrgud, super za uredan nalaz!!
    Ja vas pratim, al ne komentiram nesto puno...
    Kod mene nista novo, cekam i dalje taj pregled ko "ozebla sunce". 
    Vidim ima i bubane djecice, brz oporavak svima!
    I sretno svima na pregledima ovaj tjedan! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Sarita15
    09. Rujan 2019. 15:46

Hvala cure na informacijama za podlogu :) na kraju osim te podloge i novog madraca te robice za izlazak i bolnice necu nis drugo ni kupovat. Ima od starijeg a i pokupovat ce rodbina robice i gluposti..
    Kontrakcije mislim da jos nemam nisam sigurna. Ova trudnoca mi po svemu drukcija. Za mi se desit pritisak na mjehur ali to je gin vidjela na uz da se tamo smjestio bebac. Pojavi mi se ta kvrga isto ko pritisak iznutra ali ona putuje sa kraja na kraj dakle bit ce to guza ili glavica. Trbuh mi se ne stvrdne uopce prilikom tih pritiska. Jedino sto mi vrlo neugodno je ko neko stezanje na dnu zeluca pa do pupka kao kad hlace jako stegnu a ne stezu me tako neki osjecaj. Pripisujem to pomicanju organa. Znam da neke trudnice imaju te bh kontrakcije citavu trudnocu pa me ne opterecuju uopce najbitnije da je beba dobro
    Angie koja slatkica, moze li ona doc i sutra,preslatko 😍 
    Moj boluje i tuguje jer ne ide u vrtic ali do srijede ce vec moc sigurno 

Angie1205
    09. Rujan 2019. 15:54

Sarita hvala, ona je bas posebno dijete i svima se uvuce pod kozu samo kad te pogleda, ko mali krpelj je 😊
    Mi smo se danas isli pokazati i u vrtic, sva je bila vazna kad su kikaci isli u setnju a ona vec ide u skolu...komedija 😂
    Nadam se da ce tvoji malci brzo ozdraviti...i mene plasi ovaj period, uvijek na pocetku poberemo nekaj 😕

• Sarita15
    09. Rujan 2019. 16:42

Angie1205

Saritahvala, ona je bas posebno dijete i svima se uvuce pod kozu samo kad te pogleda, ko mali krpelj je 😊
    Mi smo se danas isli pokazati i u vrtic, sva je bila vazna kad su kikaci isli u setnju a ona vec ide u skolu…komedija 😂
    Nadam se da ce tvoji malci brzo ozdraviti…i mene plasi ovaj period, uvijek na pocetku poberemo nekaj 😕

Joooj kako slatko! 😍 Malac. Jedan. :) drugi na putu. Druzeljubiv jako zato i tuguje jer ne ide u vrtic. Ali do srijede ce. A em vrijeme se naglo promjenilo em kad krenu u kolektiv uvijek nesto bude ali dobro sve to prode. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI