Cure a gdje nam je Redfox??
Goga kao da je neki dan nesto komentirala o selidbi, jesam dobro vidjela?
Mrgud, super za uredan nalaz!!
Ja vas pratim, al ne komentiram nesto puno...
Kod mene nista novo, cekam i dalje taj pregled ko "ozebla sunce".
Vidim ima i bubane djecice, brz oporavak svima!
I sretno svima na pregledima ovaj tjedan!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Hvala cure na informacijama za podlogu :) na kraju osim te podloge i novog madraca te robice za izlazak i bolnice necu nis drugo ni kupovat. Ima od starijeg a i pokupovat ce rodbina robice i gluposti..
Kontrakcije mislim da jos nemam nisam sigurna. Ova trudnoca mi po svemu drukcija. Za mi se desit pritisak na mjehur ali to je gin vidjela na uz da se tamo smjestio bebac. Pojavi mi se ta kvrga isto ko pritisak iznutra ali ona putuje sa kraja na kraj dakle bit ce to guza ili glavica. Trbuh mi se ne stvrdne uopce prilikom tih pritiska. Jedino sto mi vrlo neugodno je ko neko stezanje na dnu zeluca pa do pupka kao kad hlace jako stegnu a ne stezu me tako neki osjecaj. Pripisujem to pomicanju organa. Znam da neke trudnice imaju te bh kontrakcije citavu trudnocu pa me ne opterecuju uopce najbitnije da je beba dobro
Angie koja slatkica, moze li ona doc i sutra,preslatko 😍
Moj boluje i tuguje jer ne ide u vrtic ali do srijede ce vec moc sigurno
Sarita hvala, ona je bas posebno dijete i svima se uvuce pod kozu samo kad te pogleda, ko mali krpelj je 😊
Mi smo se danas isli pokazati i u vrtic, sva je bila vazna kad su kikaci isli u setnju a ona vec ide u skolu...komedija 😂
Nadam se da ce tvoji malci brzo ozdraviti...i mene plasi ovaj period, uvijek na pocetku poberemo nekaj 😕
Saritahvala, ona je bas posebno dijete i svima se uvuce pod kozu samo kad te pogleda, ko mali krpelj je 😊
Mi smo se danas isli pokazati i u vrtic, sva je bila vazna kad su kikaci isli u setnju a ona vec ide u skolu…komedija 😂
Nadam se da ce tvoji malci brzo ozdraviti…i mene plasi ovaj period, uvijek na pocetku poberemo nekaj 😕
Joooj kako slatko! 😍 Malac. Jedan. :) drugi na putu. Druzeljubiv jako zato i tuguje jer ne ide u vrtic. Ali do srijede ce. A em vrijeme se naglo promjenilo em kad krenu u kolektiv uvijek nesto bude ali dobro sve to prode.
Mikio cestitam na urednom pregledu heehe :)
Mrgud_zg drago mi je da si se rijesila ureaplasme.. :)
Angie jao koja slatkica mala 🤩😍
Zelim svoj djecici koja su se razboljela da brzo ozdrave i cestitam i mama i djeci na na prvom skolskom i vrtićanskom danu :) bas mi je lijepo cuti da se djeca raduju skoli i vrtiću. To je stvarno prekrasno doba života kojeg sada nisu svjesni 🙂🙂🙂
Drago mi je da je svaka ulovila nesto u Lidlu po ukusu hehe :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Bua, moram jos do sutra cekat da vide kaj je s kolicima.. U Lidlu sam na kraju zamijenila tajice za grudnjake u 2 velicine i uzela zadnju potkosulju kaj je ostala, a na bluzi nisam odmah skuzila neke sheakspearovske rukave koji su meni groza, pa sam i nju vratila i uzela poplun i jastuk. Jel jos netko uzeo to? Malo mi je cudna dimenzija popluna..a i jel to dosta debelo za zimu? Nekak mi ne izgleda pretoplo kad usporedim sa nasim poplunom...
https://postimg.cc/bdG09H1P/cbe9c705
evo pa ako se vidi
kakva je
Hvalaaa, joj bas je krasna😊
Cini mi se da su i ladice dost duboke,.. Neke koje smo gledali imaju bas onak plitke mi..
obavljena kupnja u Lidlu, bluze, tajice, traperice :)
Lidl u Dubravi, na Oporovečkoj, nema više malih brojeva, ostalo je sve m, l veličina, i trapke 40, 42, 44..do navečer više vjv neće bit ničega. KIss
Simic
Nisam ovaj put ni otisla do lidla, mi imamo samo jednog u vz i sumnjam da bi sad vise nest nasla.. Bude mozda do zime jos koja runda pa se onda potrudim prije posla u red😁
Samonezelje i meni se cine ti djecji popluni nekak tanki, barem ovi neki koje sam dosad vidla.. Vise se uopce ne sjecam kak sam s prvim.. Dal vreca i poplun ili samo poplun🤔
Mikio i Mrgud bravo za dobre nalaze 💪😊
Sortiraj odgovore
Najstariji