sarita ima u lesnini sa tvrdom podlogom i sa čičkom za zakvačit na kindač. mi uzeli. Ima i u bubamari isto, imaju te neke kao nožice kaj se zakvače za kindač, al te nisu imale još i čičak traku, pa sam radije uzela u lesnini. bila je doduše 300kn, al sad imaju neki popust na sve dječje mislim do kraja mjeseca..
Petra i moj bojkotira vrtic. Zacepljen jucer temp danas neki kasalj vidjet cemo noc pa ako bude ok srijedu vrtic ako ne sutra pedijatar .. jeeej..😤😤 samo nek oni ozdrave cin prije 🤞🤞
Cure koja od vas je spominjala putni krevetic sa podlogom za prematanje? Znate li mozda gdje bi se mogla kupiti ta podloga a da se stavi na obican drveni krevetic?? Sta god ukucam dobijem samo nastavak za komode :(
Imas tu podlogu u svijetu beba i babylandu samo pripazi na dimenzije i da u opisu pise da je donja strana tvrda (takoder dolje mora imati kao nogice koje sprijecavaju da podloga klizne sa krevetic pa ces i po tome prepoznat)..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Sarita ima ih u Babycentru i u Magicbaby, a i u Bubamari. Zovu se tvrda podloga za previjanje.
mikio čestitke za pregled.
Moja prvašica(ali srednja škola) se vratila iz škole. Veli da su svi bezvezni i čudno izgledaju, baš me nasmijala, a ona bila sva u crnom, crno ofarbana i s piercingom u nosu. Sin je sad u školi. Čekam da dođe i molim Boga da budu ista smjena jer kao srednjoškolci nemaju prijevoz s "ruba" gdje živimo i idu biciklima ili ih vozimo pa ne bi pasalo da imamo razvažanja tolika po cijele dane jer bi dnevno trebali i mi i oba dede biti dežurni.
Što se tiče voća i povrća, mi otkako smo kupili kuću u predgrađu, ja velim na selu, ima dosta svojeg. Posadili smo od svake voćkice po jednu, dvije i mali vrt imamo. Nešto moramo i kupiti, a nešto je i višak pa sam radila pekmeze, kompote, sok. I valjda zbog viška vremena sad kad ne radim spremam i kiseliš za zimnicu svega po par flašica.
Lidl uspješno obavljen. Kupila i nekoliko brojeva grudnjaka i dva modela vesti pa višak poslije idem vratiti. Ako bude još nečeg, uzela bi majice i tajice većih brojeva, manji broj smo uspjeli kupili.
Sad čekam mm da dođe s aerodroma sa svekičima.
Grizli možeš ga brisati s čim hoces al meni su praktični jako jer su poprilično veliki i umotala sam ju (I jos uvijek je motam u to) da joj nije hladno kad izadje iz kade prije,sad tusa. Sad pogotovo kad ima dugu kosu. Odmah vice mama zima mi je😁
Drago mi je da je svima dobro prošlo privikavanje a sretno curama kojima su klinci bolesni. Moja je krenula smrcat i kasljat al napadam sa svih strana (sirupi,inhalacije)😁
Cestitam vam na uspjesno obavljenom prvom danu skolice ili vrtica i vama koje ste uspjesno obavile lidl shoping
Ja sad krecem s posla pa sumnjam da cu naci ista pametnog vise. Trebale bi mi samo trapek zasad.
Kontrakcije..uh njih se bojim, radi njih sam u prvoj trudnoci bila hospitalizirana. Zasad ih nisam primjetila, al kad se preforsiram tokom dana, isto znam osjetit tezinu u trbuhu. I da, vec par dana opet problemi sa zatvorom, a taman mi se bilo lijepo reguliralo zadnjih mjeseci
PetraB tvoji nek cim prije ozdrave..
valentina https://www.namjestaj.hr/zbirke-namjestaja/zbirka-namjestaja-hd/komoda-hd4.html
Naša je ova sonoma-oak al ima bijela vrata od ladica
mi smo full zadovoljni s njom
Cure cestitam na uspjesnim prvim danima skole/vrtica i pregledima 😁
Ja danas otisla na sluzbeni put u 6, al mm danas ne radi pa sam ga natjerala u lidl 🙈😁. Dobio je slom zivaca. Doso je u pol 8 u onaj nq sveticama a kak je tamo sator pola sata nije mogo nac parking. Zvao me sav zivcan 😂 na kraju mi je kupio sve zivo (traperice, tajice, suknju, grudnjak, pidjamu i bodi za bebaca, prve stvari koje je on izabrao 🎉🎉🎉). Pa jedva cekqm doc popodne doma i isprobat kaj mi pase 😁. Da se smiri je na kraju otiso u sator i tam nakupovao hrpu gluposti za sebe 😂😂😂
Druga super vijest je da mi je dosao nalaz ponovljenog brisa na ureaplasmu i izljecena je. Jako sam sretna. Sad jos njega moram poslat da provjeri pa da smo mirni 😁
sarita ima u lesnini sa tvrdom podlogom i sa čičkom za zakvačit na kindač. mi uzeli. Ima i u bubamari isto, imaju te neke kao nožice kaj se zakvače za kindač, al te nisu imale još i čičak traku, pa sam radije uzela u lesnini. bila je doduše 300kn, al sad imaju neki popust na sve dječje mislim do kraja mjeseca..
Hvala 😘😘😘
Petra i moj bojkotira vrtic. Zacepljen jucer temp danas neki kasalj vidjet cemo noc pa ako bude ok srijedu vrtic ako ne sutra pedijatar .. jeeej..😤😤 samo nek oni ozdrave cin prije 🤞🤞
Cure koja od vas je spominjala putni krevetic sa podlogom za prematanje? Znate li mozda gdje bi se mogla kupiti ta podloga a da se stavi na obican drveni krevetic?? Sta god ukucam dobijem samo nastavak za komode :(
Imas tu podlogu u svijetu beba i babylandu samo pripazi na dimenzije i da u opisu pise da je donja strana tvrda (takoder dolje mora imati kao nogice koje sprijecavaju da podloga klizne sa krevetic pa ces i po tome prepoznat)..
Hvala puno :) :)
Sortiraj odgovore
Najstariji