ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    09. Rujan 2019. 14:38

Ja jos mislim da nemam te kontrakcije. Samo jedan dan mi se pojavila jedna kvrga na trbuhu i mislila sam da je to bebina guza. E sad ste mi dale na razmisljanje. Kod mene se grcevi jave cim malo zesce krenem s poslom, al nakon lezanja na boku prolazi pa se ne zelim uznemiravat s time. Valjda je to normalno. 
    A ja ne znam sto je mene uhvatilo danas ja krenula cistit ormar u sobi za bebu, a zavrsila na dnevnom i kuhinji. Generalno pocistila sve ormare, preslozila se i sad 10 min razmisljam dal uopce vise znam gdje mi je sta. Bit ce zabavno sada par dana dok se ne naviknemo. 
    Cestitam curama sa urednim pregledima. Bas je lijepo kad nam se trudnoce odvijaju normalno i smireno. 
    PetraB zao mi je da su ti klinci bolesni. Brzo ozdravljenje!
    Pitanje opet za iskusne mame... Dal je nuzno za bebe kupovat bas rucnike one djecje ili za to mogu koristiti se oni mali i sredje velicine obicni. Ja imam nekih 10 novih rucnika jos s etikotom sto sam podobivala i sad gledam dal uopce da kupujem za bebu nove ili te da namjenim bebi i gotovo. 

• Sarita15
    09. Rujan 2019. 14:43

Petra i moj bojkotira vrtic. Zacepljen jucer temp danas neki kasalj vidjet cemo noc pa ako bude ok srijedu vrtic ako ne sutra pedijatar .. jeeej..😤😤 samo nek oni ozdrave cin prije 🤞🤞 

Cure koja od vas je spominjala putni krevetic sa podlogom za prematanje? Znate li mozda gdje bi se mogla kupiti ta podloga a da se stavi na obican drveni krevetic?? Sta god ukucam dobijem samo nastavak za komode :( 

• Sarita15
    09. Rujan 2019. 14:46

Grizli

Ja jos mislim da nemam te kontrakcije. Samo jedan dan mi se pojavila jedna kvrga na trbuhu i mislila sam da je to bebina guza. E sad ste mi dale na razmisljanje. Kod mene se grcevi jave cim malo zesce krenem s poslom, al nakon lezanja na boku prolazi pa se ne zelim uznemiravat s time. Valjda je to normalno.
    A ja ne znam sto je mene uhvatilo danas ja krenula cistit ormar u sobi za bebu, a zavrsila na dnevnom i kuhinji. Generalno pocistila sve ormare, preslozila se i sad 10 min razmisljam dal uopce vise znam gdje mi je sta. Bit ce zabavno sada par dana dok se ne naviknemo.
    Cestitam curama sa urednim pregledima. Bas je lijepo kad nam se trudnoce odvijaju normalno i smireno.
    PetraB zao mi je da su ti klinci bolesni. Brzo ozdravljenje!
    Pitanje opet za iskusne mame… Dal je nuzno za bebe kupovat bas rucnike one djecje ili za to mogu koristiti se oni mali i sredje velicine obicni. Ja imam nekih 10 novih rucnika jos s etikotom sto sam podobivala i sad gledam dal uopce da kupujem za bebu nove ili te da namjenim bebi i gotovo.

Ma oni za bebu imaju nego tu ko kapuljacicu za lakse obrisat glavicu a drugo rucnik ko rucnik bas nema razlike obrise se beba ovako ili onako 😊😊

Angie1205
    09. Rujan 2019. 14:54

Prvi skolski dan moje skolarke prosao i vise nego uspjesno!! Na kraju je pristojno digla ruku i pitala uciteljicu da zakaj su tak brzo gotovi i jel smije ona doci i sutra?! 😂😂😂😂
    17 ih je u razredu a od toga 4 Lee (jedna od njih je moja) 🙈
    Seka nam je jos cekala 1.sat kad smo mi bile gotove, mi se pobrale doma a nju ce mm pokupit, taman je u 16h gotov tako da je danas dan bio i vise no uspjesan 🥰
    Kaj se tice 🥦...nemam pekare ni blizu, koji km moram prec da dodjem do 🥦a svako jutro mi se ne da vozat samo radi toga...dorucak je pohani kruh, pahuljice, cokolino....ko sta uhvati 😂 i ne zalim se uopce. Preporodila sam se otkako sam u kuci, nema vise 4.kata i zatvora u 4 zida....bas nam je lijepo. A cujem jucer da se po starom kvartu prica kak  zivimo u kucici na nekom polju di nema nigdje zive duse i tak, svasta nesto pa sam se nasmijala ko blesava 😂😂
    Radi takvih gluposti sam jos sretnija sto smo se maknuli iz takve okoline.

• valentina
    09. Rujan 2019. 14:56

BabyD 💙

Dobro jutroo i sretno svima danas 😊😊
    ako trazite ladičar za bebine stvari a da Vam ostane za kasnije .. mi smo uzeli sa namjestaj.hr brza dostava povoljno i jako kvalitetno 😊😊
    nas je sastavljen sad samo ceka da se napuni bebinim stvarima 😊 stavila bih sliku al nezz kako 🙈

i ako kojoj treba poklanjam 2x pampers premium care vel 1 ( 2-5 ) kila, neotvoreno ♥️

Imas mozda link od tog ladicara, bas me zanima kak izgleda..i mi smo trenutno u potrazi za komodicom koju mozemo i kasnije iskoristit

samonezelje
    09. Rujan 2019. 14:58

sarita ima u lesnini sa tvrdom podlogom i sa čičkom za zakvačit na kindač. mi uzeli. Ima i u bubamari isto, imaju te neke kao nožice kaj se zakvače za kindač, al te nisu imale još i čičak traku, pa sam radije uzela u lesnini. bila je doduše 300kn, al sad imaju neki popust na sve dječje mislim do kraja mjeseca..

Hrabrica
    09. Rujan 2019. 14:58

Sarita15

Petra i moj bojkotira vrtic. Zacepljen jucer temp danas neki kasalj vidjet cemo noc pa ako bude ok srijedu vrtic ako ne sutra pedijatar .. jeeej..😤😤 samo nek oni ozdrave cin prije 🤞🤞

Cure koja od vas je spominjala putni krevetic sa podlogom za prematanje? Znate li mozda gdje bi se mogla kupiti ta podloga a da se stavi na obican drveni krevetic?? Sta god ukucam dobijem samo nastavak za komode :(

Imas tu podlogu u svijetu beba i babylandu samo pripazi na dimenzije i da u opisu pise da je donja strana tvrda (takoder dolje mora imati kao nogice koje sprijecavaju da podloga klizne sa krevetic pa ces i po tome prepoznat).. 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Juno
    09. Rujan 2019. 15:03

Sarita ima ih u Babycentru i u Magicbaby, a i u Bubamari. Zovu se tvrda podloga za previjanje.
    mikio čestitke za pregled.
    Moja prvašica(ali srednja škola) se vratila iz škole. Veli da su svi bezvezni i čudno izgledaju, baš me nasmijala, a ona bila sva u crnom, crno ofarbana i s piercingom u nosu. Sin je sad u školi. Čekam da dođe i molim Boga da budu ista smjena jer kao srednjoškolci nemaju prijevoz s "ruba" gdje živimo i idu biciklima ili ih vozimo pa ne bi pasalo da imamo razvažanja tolika po cijele dane jer bi dnevno trebali i mi i oba dede biti dežurni.
    Što se tiče voća i povrća, mi otkako smo kupili kuću u predgrađu, ja velim na selu, ima dosta svojeg. Posadili smo od svake voćkice po jednu, dvije i mali vrt imamo. Nešto moramo i kupiti, a nešto je i višak pa sam radila pekmeze, kompote, sok. I valjda zbog viška vremena sad kad ne radim spremam i kiseliš za zimnicu svega po par flašica. 
    Lidl uspješno obavljen. Kupila i nekoliko brojeva grudnjaka i dva modela vesti  pa višak poslije idem vratiti. Ako bude još nečeg, uzela bi majice i tajice većih brojeva, manji broj smo uspjeli kupili. 
    Sad čekam mm da dođe s aerodroma sa svekičima. 

Lavica27
    09. Rujan 2019. 15:04

Grizli možeš ga brisati s čim hoces al meni su praktični jako jer su poprilično veliki i umotala sam ju (I jos uvijek je motam u to) da joj nije hladno kad izadje iz kade prije,sad tusa. Sad pogotovo kad ima dugu kosu. Odmah vice mama zima mi je😁
    Drago mi je da je svima dobro prošlo privikavanje a sretno curama kojima su klinci bolesni. Moja je krenula smrcat i kasljat al napadam sa svih strana (sirupi,inhalacije)😁

• valentina
    09. Rujan 2019. 15:10

Cestitam vam na uspjesno obavljenom prvom danu skolice ili vrtica i vama koje ste uspjesno obavile lidl shoping
    Ja sad krecem s posla pa sumnjam da cu naci ista pametnog vise. Trebale bi mi samo trapek zasad.
    Kontrakcije..uh njih se bojim, radi njih sam u prvoj trudnoci bila hospitalizirana. Zasad ih nisam primjetila, al kad se preforsiram tokom dana, isto znam osjetit tezinu u trbuhu. I da, vec par dana opet problemi sa zatvorom, a taman mi se bilo lijepo  reguliralo zadnjih mjeseci
    PetraB tvoji nek cim prije ozdrave.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI