Sarita vrlo luda prica. Dojagnosticiran je i prije izmedju 1/2 cin ali mi doktor krajem 2017 to nije rekao da me ne alarmira. Sad kad mi je u ranoj trudnoci (u De) dijagnosticiran zvala sam svog dr u BiH da me "podsjeti" na zadnji rezultat nalaza (jer je telefonski javio da je sve ok onda se vidimo na redovnoj kontroli) ... i on mi sad kaze pa nalaz je tad bio Ascus ali nisam te htio alarmirati... ja se udala odselila milion nekih obaveza i 2018 ne odem na redovni pregled, kao za inat (do tad sam baš bila redovna) ... i evo sad je ovakav nalaz hvala Bogu samo da stagnira do poroda i da to riješim. U trudnoci nas nervira prehlada ili malo snizeno željezo... a kamoli ovakva dijagnoza pod hormonima kad se radujes prvom djetetu, ali sve cu nekako izgurati...
Jao meni je ovo presmiješno... Savjetnica za nošenje! 🤣🤣🤣 Sta jos nece izmislit. Savjetnik za brisanje guze, manager za pelene, junior director za cuclanje prsta... Ajde da i to cujemo Juno javi kako to izgleda. I sto savjetuje!
Ovo za stopala toplo se nadam da mi nece rast jer vec sad imam borbu sa cipelama 41! Dosta mi je isto uska i koscata noga a imam i prilicno siroke obuce posebno zimske pa valjda ce biti upotrebivo stogod.
Evo i mene iz petrove... Znaci danas je bila ludnica, ko na traci smo bile... Nis, sve ok ovak izgleda, culi jednog a mozda i drugog sa onom sondom al veli da je to kod blizanaca tesko. 16.9. uzv i za tri tjedna ponovno kontrola (27.9.). Kaze da ne moram na dijeti bit da je ogtt dobar a i prerano je, bez obzira kaj sam i u proslim trudnocama imala gestacijski. Veselim se 16. da ih vidim 😊
Nalazi stitnjace su koma tsh je manji od 0.008 a t3 je povisen blago, u ponedjeljak idem s nalazima endokrinologu. Uglavnom jedva docekala doc doma lec kadli malac se probudio za pol sata... Pa eto idem se igrati 😅🤪🤣 odmarat cu navecer (a sve me boliiiii 🙈)
url=https://lilypie.com][/url
Saritavrlo luda prica. Dojagnosticiran je i prije izmedju 1/2 cin ali mi doktor krajem 2017 to nije rekao da me ne alarmira. Sad kad mi je u ranoj trudnoci (u De) dijagnosticiran zvala sam svog dr u BiH da me "podsjeti" na zadnji rezultat nalaza (jer je telefonski javio da je sve ok onda se vidimo na redovnoj kontroli) … i on mi sad kaze pa nalaz je tad bio Ascus ali nisam te htio alarmirati… ja se udala odselila milion nekih obaveza i 2018 ne odem na redovni pregled, kao za inat (do tad sam baš bila redovna) … i evo sad je ovakav nalaz hvala Bogu samo da stagnira do poroda i da to riješim. U trudnoci nas nervira prehlada ili malo snizeno željezo… a kamoli ovakva dijagnoza pod hormonima kad se radujes prvom djetetu, ali sve cu nekako izgurati…
O boze...ovo da te ne alarmira mi vrh...moja sestra prolazi vec 2 godine kalvariju sa tim cinom stalno ju vrte u krug...papa pa kloposkopija pa vaginalete pa dizi imunitet pa biopsija pa opet papa...i to je stalno 2 /3 pa 1 /2 pa 3 pa 2 /3 pa nikako vise...predlozili joj lec kao da se tog rjesi za kao ako ce trudna ostat da je bez brige a vidim tu da ti imas oko toga problema i briga pa sam pitala eto. Stvarno ti drzim fige da bude sve ok :) i hvala ti na odgovoru
Gogaa drzim fige da sve bude kako treba 🤞🤞❤
PetraB i meni ti je prvi nalaz stitnjace bio los. tsh jos nizi, a t3 i t4 puno visoki. Samo mi je rekao da izbacim trudnicke vitamine zbog joda i sljedeci nalaz je bio dobar. Sad kontrola svako mj dana, al bitno da je ok i nemam nikakvu terapiju. I svakako bolje da je tsh nizak nego visok. Jer visoki moze utjecat na bebu, niski ne, tako su bar meni objasnili 😅
Grizli 😂😂😂😂 vrh!
Nemam problema sa cipelama hvala bogu sve mi dobro u sve stanem moj mini 36 37 brojic ostaje i u prosloj trudnoci i sad. Samo trbuh raste sada nis drugo samo trbuh. Cak mi se noge i stanjile. Sve u bebu ide 🥰🥰🥰
Pozdrav cure , evo danas sam malo čitala zaostatke, a nisam imala vremena da se javim. Vidim da ste žive , zdrave skupa sa bebicama što je najbitnije! Selimo se! Ovaj tjedan se nesto prenosilo, najvise garderoba u novi stan. Čekamo jos kuhinju i dnevnu da nam dodju… danas je došla sobica za bebu ali će je sastaviti tek 16 kad kuhinja dodje. Od jutra sam ovih dana na nogama po raznim trgovinama, dokupujem šta fali od detalja. Malo me brinu i pregledi pa sam se zaokupirala da ne mislim na to (mada je teško). Držite mi fige 9.9 i 11.9 (11. imam kolposkopiju pa se nadam da u ova 2 mjeseca sve stagnira da me nece dočekati neka loša vijest, mantrajte🙂). Sad 9.9 ujutro prije pregleda imam i prvi dan tečaja pa cu vidjeti da li će mi biti teško sjediti i da li ću smjeti. Ovo malo jos dok selidbu provedem kraju javljat ću se malo rijedje, i onda sam tu sa vama svakodnevno.
Sretno sa selidbom😍 i ako mogu pitat, zasto ides na kolposkopiju? Oprosti ako si vec pisala, ali nisam ili zapamtila ili bila u toku🙄 U svakom slucaju, drzim fige i za preglede🤗
Imam Cin 3 (malo odmaklog stupnja) po papa testu, pa pratimo kolposkpijom jer je to jedino što možemo sada. (Biopsija dolazi u obzir jedino ako se baš sumlja na invazivni carcinom) kod mene nije stajnslucaj i madam se da nece ni biti tako da se oslanjamo na rezultat kolposkopije koji prosli put nije ukazivao na abnormalnosti ili da sam ugrozena. Svako 2 mjeseca do kraja imam taj pregled da bi se reagiralo pravovremeno u slucaju pomaka na gore… inace nisam panicar ali kako znam da je beba ok i da mi je ostalo još pola puta, plus hormoni … nadam se najboljem, a spremna sam na sve.
Ja vjerujem da je sve okej i uz tebe sam, pozitiva je pola posla😁❤
Sortiraj odgovore
Najstariji