Prvi termin porođaja nam je za 2 mjeseca, 10.11. naša MaybeBaby. Još ovaj mjesec ću ostaviti ove što se ne javljaju nikako, kojih se i ne sjećamo, jer ih je npr Livia zapisala i više nikad se nisu javile, a onda ih brišem, da možemo ispratiti nas 😄
Mene već dva dana boli samo lijeva strana od prepona, kuka do rebara ..valjda se u lijevo širim Dok nema nikakvih drugih simptoma i ovaj mali bokser se javlja po cijele dane mirna sam
Sad se počeo baš jače ritati, čak koji put i zaboli..sinoć je dragi napokon osjetio kak se rita i trbuh miče,baš mi drago
Pita on pa šta radi toliko unutra, a reko tko zna pleše valjda
Nasla sam na nekoj stranici da e ta bol u stidnoj kosti uzrokovana otpustanjem ligamenata koji drze dva dijela karlice na nekom razmaku, pa se oni razmaknu vise no obicno. A sto posljedicno destabilizira zdjelicu koja osigurava stabilnost u hodu. Eto. Trebalo bi proc nakon poroda- recenica koju puno cujem zadnje vrijeme..
Anna 🤣🤣🤣🤣
Mikio hvala na info. A jel znate dal C&A ima trudnicke robe? Ja sam jednom ja mislim vidila u nekom shopping centru u zg da jedan je jako veliki na 2 kata i ima taj dio ako se ne varam city centar one onaj prvi otvoren na jankomiru? Jel probala koja njihovu trudnicku robu?
Za grceve u misicima pomogne i kupka toplo hladno.
C&a je prije drzao trudnicko, sada vise nema, samo na webu. Ono sto sam narucila mi je ok. Postarina im je brezobrazno skupa (6 eura 🤬), pa uvjek lovim neke akcije. Sada su mi poslali 20% na sve tak da budem narucila i sebi i bebi nesto stvarcica.
Btw zara ima nesto trunicke robe online isto (ni8hovo nisam probala), idete na cornershop, pa tamo imam mama, maternity ili tak nesto
Samo me zbunjujete sa ovim…ja sam ginu odnjela svoj nalaz krvne grupe iz prve trudnoce i nije rekao da ponovim. 0+ sam
Ja sam isto + i gin je rekao da ne moram ici opet ako je nalaz na isto ime i isto prezime. Ali sam morala tamo svedno za one bolestine sto testiraju
Jutrooo cure. Sretno danas na pregledima.
Redrazveseli nas dobrim vijestima 😀
Jaivanpa imas aplikaciju Lidl,skini je pa si redovno prati tjedne ponude 😁
Iz mog nekog iskustva sad bi nekad trebala biti i baby ponuda 9-10mj i u 1.mj.
Frajla upravo sam se vratila od djecijeg doktora,vodila zvrka na cjepivo i btw saznala da nema nadoknade MMRV.
Hvala za info
Kod nas ide samo mmr, pa je valjda ovo za vericelle sto daju neko drugacije 🙄
Ne znam kako vama cure, ali meni uzasno sporo prolaze dani od pregleda do pregleda pogotovo ovih 4 tjedna sad. Bila sam sa 15, prije toga sa 13. I u Danskoj sa 7 i 9tj. I sad cekam taj anomaly/anatomy. Nemam nikakav odredjeni datum, jer se kod moje gin trudnice ne narucuje, pa cu ici onaj tjedan izmedju 16.i 20.09.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Juteo curke😊 eto i mene iz svjeta snova🤪
Sretno svima na pregledima danas😘
Citam ove zadnje stranice i bas sam sad zbunjola vezani za krvnu grupu i sve to😏
Znaci ako sam ja 0negativ i prva mi je trudnoca prvu inekciju dobijem tek nakon poroda? Netrebam onda nista prije?
Meni je ginekolog rekao buduco da sam rh regativna 0- kao i moj partner onda ne moram to primiti. A da je dragi rh pozitivan onda bi morala primiti…a ovako ce beba biti također rh negativna. Valjda je u pravu
U bolnici sigurno nitko ne pita koja krvna grupa je muz. Prvo zato sto (po mojoj slobodnoj procjeni) 95% ljudi nezna koja je krvna grupa, a drugo jer nece riskirati probleme koji mogu nastati ako muz nije otac, a zena ne kaze da postoji i ta sansa (a ovo se ne dogada tako rijetko). Testiraju se majka i beba i tu onda nema greske jel treba injekcija ili ne.
Lavice i ostale mamice koje vec imate klince u jaslicama/vrticu,zanima me a cim ste obiljezili odjecu i ostali pribor? Flomaster ili naljepnice neke koje mnoge mame nesto spominju?
Imaju u mulleru perivi flomasteri 😉 (za jaknice, tenisice i sl). Na bocicu napisem onim markerom za cd, pa popravljam svako toliko
Navodno super funkcionira ona bijela traka (sto vaticu u bolnici ljepe s tim), ne ode u pranju, a moze se skinuti po zelji
Cure, u mojoj grupi smo svi nekako oko 30.tt ili pred porod pa evo ga ovdje ako koja zeli iskoristi gratis...
Drage naše trudnice,
Pozivamo Vas da se prijavite za GRATIS 4D ultrazvučne preglede koje ćemo raditi u sklopu vježbi tijekom 3D/4D VISUS ultrazvučnog tečaja.
3D/4D VISUS ultrazvučni tečaj tradicionalno već osmi put organizira Specijalna bolnica Podobnik u suradnji s GE Healthcare i MEDICOM.
Tečaj će se održati 04. – 05.10.2019. u Zagrebu, Specijalna Bolnica Podobnik, Sveti Duh 112.
Tijekom pregleda će biti prisutno više liječnika, specijalista ginekologije i porodništva, zajedno s domaćim i međunarodnim stručnjacima, te će se pregledi obavljati koristeći najnapredniju 3D/4D ultrazvučnu tehnologiju GE Voluson aparatima.
Molimo prijavite se za vježbe isključivo na mail podobnik@podobnik.hr navodeći sljedeće podatke:
Ime i prezime
Datum rođenja
Zadnja menstruacija i očekivani termin poroda
Tjelesna visina i težina
Kontakt mobitel i adresa
Nakon što zaprimimo Vašu prijavu, povratno ćemo Vam se javiti putem emaila, ili kontakt telefona.
Broj mjesta je ograničen te molimo da se prijave trudnice s jednoplodnom trudnoćom koje će u vrijeme održavanja tečaja biti
između 20-og i 30-og tjedna trudnoće.
Sretno 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji