ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    06. Rujan 2019. 11:29

Dalindas

C1M4

Samo da pitam, koliko lupoceta dnevno smijem uzeti sad u trudnoci? Jer me sad rastura glava i misici pa bi uzela sad jednu, a strah me ako pocne i navecer boliti🙄

Mislim da se smije kao i inače ,svakih 4-6 sati jedna ,ali najbolje zvrcni doktoricu da ti potvrdi

Tenks😁 zvala sam i kaze da se moze uzimati kao i inace😁

samonezelje
    06. Rujan 2019. 11:46

Bokic! Jucer smo imali doma radove neke na kuhinji.. ugradjivali perilicu i mijenjali nesto pa je piljevina po svim ormarima bila, tak da sam imala cistku nakon posla i nisam stigla ni otvorit forum.. Ne moram nj rec da sam morala prilec nakon 2 ormara.. 
    Vidim da je bilo o porodu pa mi drago malo procitat iskustva. Ja se pripremam na najgore a nadam najboljem.. 

Ne sjecam se jel koja medju svim jadikovkama koje smo imale do sad spomenula bol u preponama i pubicnoj kosti? Mene vec par dana rastura jedva hodam..

Dalindas
    06. Rujan 2019. 11:49

samonezelje

Bokic! Jucer smo imali doma radove neke na kuhinji.. ugradjivali perilicu i mijenjali nesto pa je piljevina po svim ormarima bila, tak da sam imala cistku nakon posla i nisam stigla ni otvorit forum.. Ne moram nj rec da sam morala prilec nakon 2 ormara..
    Vidim da je bilo o porodu pa mi drago malo procitat iskustva. Ja se pripremam na najgore a nadam najboljem..

Ne sjecam se jel koja medju svim jadikovkama koje smo imale do sad spomenula bol u preponama i pubicnoj kosti? Mene vec par dana rastura jedva hodam..

Mene su prije nekih tjedan dana bas jako boljela leđa i prepone ,jedva sam se ustajala ali prošlo je nakon dva dana 

• Kengurica
    06. Rujan 2019. 12:01

Max2mg paracetamola dnevno. 

• Lala27
    06. Rujan 2019. 12:06

Curke, sretno na pregledima 🍀

Lorija Evo Lale, evo, ali nema liste 😂 Biće na 1500 stranici ako uspijem ubaciti tad, jer ne mogu pamtiti ove brojeve na kojima smo sad 😂 Čitam sve, ali su zadnje teme uglavnom oko nekih stvari koje su u Hr, pa ne mogu ništa reći kad nisam tamo, a ni o porođaju takođe ne mogu 😀 

• Lala27
    06. Rujan 2019. 12:08

Prvi termin porođaja nam je za 2 mjeseca, 10.11. naša MaybeBaby. Još ovaj mjesec ću ostaviti ove što se ne javljaju nikako, kojih se i ne sjećamo, jer ih je npr Livia zapisala i više nikad se nisu javile, a onda ih brišem, da možemo ispratiti nas 😄

MaRe
    06. Rujan 2019. 12:28

Mene već dva dana boli samo lijeva strana od prepona, kuka do rebara ..valjda se u lijevo širim  Dok nema nikakvih drugih simptoma i ovaj mali bokser se javlja po cijele dane mirna sam  Sad se počeo baš jače ritati, čak koji put i zaboli..sinoć je dragi napokon osjetio kak se rita i trbuh miče,baš mi drago  Pita on pa šta radi toliko unutra, a reko tko zna pleše valjda 

samonezelje
    06. Rujan 2019. 12:30

Nasla sam na nekoj stranici da e ta bol u stidnoj kosti uzrokovana otpustanjem ligamenata koji drze dva dijela karlice na nekom razmaku, pa se oni razmaknu vise no obicno. A sto posljedicno destabilizira zdjelicu koja osigurava stabilnost u hodu. Eto. Trebalo bi proc nakon poroda- recenica koju puno cujem zadnje vrijeme..

Frajla
    06. Rujan 2019. 12:34

Grizli

Anna 🤣🤣🤣🤣
    Mikio hvala na info. A jel znate dal C&A ima trudnicke robe? Ja sam jednom ja mislim vidila u nekom shopping centru u zg da jedan je jako veliki na 2 kata i ima taj dio ako se ne varam city centar one onaj prvi otvoren na jankomiru? Jel probala koja njihovu trudnicku robu?
    Za grceve u misicima pomogne i kupka toplo hladno.

C&a je prije drzao trudnicko, sada vise nema, samo na webu. Ono sto sam narucila mi je ok. Postarina im je brezobrazno skupa (6 eura 🤬), pa uvjek lovim neke akcije. Sada su mi poslali 20% na sve tak da budem narucila i sebi i bebi nesto stvarcica.
    Btw zara ima nesto trunicke robe online isto (ni8hovo nisam probala), idete na cornershop, pa tamo imam mama, maternity ili tak nesto

Frajla
    06. Rujan 2019. 12:53

Točkica37

Samo me zbunjujete sa ovim…ja sam ginu odnjela svoj nalaz krvne grupe iz prve trudnoce i nije rekao da ponovim. 0+ sam

Ja sam isto + i gin je rekao da ne moram ici opet ako je nalaz na isto ime i isto prezime. Ali sam morala tamo svedno za one bolestine sto testiraju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI