Samo da pitam, koliko lupoceta dnevno smijem uzeti sad u trudnoci? Jer me sad rastura glava i misici pa bi uzela sad jednu, a strah me ako pocne i navecer boliti🙄
Mislim da se smije kao i inače ,svakih 4-6 sati jedna ,ali najbolje zvrcni doktoricu da ti potvrdi
Tenks😁 zvala sam i kaze da se moze uzimati kao i inace😁

Bokic! Jucer smo imali doma radove neke na kuhinji.. ugradjivali perilicu i mijenjali nesto pa je piljevina po svim ormarima bila, tak da sam imala cistku nakon posla i nisam stigla ni otvorit forum.. Ne moram nj rec da sam morala prilec nakon 2 ormara..
Vidim da je bilo o porodu pa mi drago malo procitat iskustva. Ja se pripremam na najgore a nadam najboljem..
Ne sjecam se jel koja medju svim jadikovkama koje smo imale do sad spomenula bol u preponama i pubicnoj kosti? Mene vec par dana rastura jedva hodam..

Bokic! Jucer smo imali doma radove neke na kuhinji.. ugradjivali perilicu i mijenjali nesto pa je piljevina po svim ormarima bila, tak da sam imala cistku nakon posla i nisam stigla ni otvorit forum.. Ne moram nj rec da sam morala prilec nakon 2 ormara..
Vidim da je bilo o porodu pa mi drago malo procitat iskustva. Ja se pripremam na najgore a nadam najboljem..
Ne sjecam se jel koja medju svim jadikovkama koje smo imale do sad spomenula bol u preponama i pubicnoj kosti? Mene vec par dana rastura jedva hodam..
Mene su prije nekih tjedan dana bas jako boljela leđa i prepone ,jedva sam se ustajala ali prošlo je nakon dva dana

Curke, sretno na pregledima 🍀
Lorija Evo Lale, evo, ali nema liste 😂 Biće na 1500 stranici ako uspijem ubaciti tad, jer ne mogu pamtiti ove brojeve na kojima smo sad 😂 Čitam sve, ali su zadnje teme uglavnom oko nekih stvari koje su u Hr, pa ne mogu ništa reći kad nisam tamo, a ni o porođaju takođe ne mogu 😀
Prvi termin porođaja nam je za 2 mjeseca, 10.11. naša MaybeBaby. Još ovaj mjesec ću ostaviti ove što se ne javljaju nikako, kojih se i ne sjećamo, jer ih je npr Livia zapisala i više nikad se nisu javile, a onda ih brišem, da možemo ispratiti nas 😄
Mene već dva dana boli samo lijeva strana od prepona, kuka do rebara ..valjda se u lijevo širim Dok nema nikakvih drugih simptoma i ovaj mali bokser se javlja po cijele dane mirna sam
Sad se počeo baš jače ritati, čak koji put i zaboli..sinoć je dragi napokon osjetio kak se rita i trbuh miče,baš mi drago
Pita on pa šta radi toliko unutra, a reko tko zna pleše valjda

Nasla sam na nekoj stranici da e ta bol u stidnoj kosti uzrokovana otpustanjem ligamenata koji drze dva dijela karlice na nekom razmaku, pa se oni razmaknu vise no obicno. A sto posljedicno destabilizira zdjelicu koja osigurava stabilnost u hodu. Eto. Trebalo bi proc nakon poroda- recenica koju puno cujem zadnje vrijeme..

Anna 🤣🤣🤣🤣
Mikio hvala na info. A jel znate dal C&A ima trudnicke robe? Ja sam jednom ja mislim vidila u nekom shopping centru u zg da jedan je jako veliki na 2 kata i ima taj dio ako se ne varam city centar one onaj prvi otvoren na jankomiru? Jel probala koja njihovu trudnicku robu?
Za grceve u misicima pomogne i kupka toplo hladno.
C&a je prije drzao trudnicko, sada vise nema, samo na webu. Ono sto sam narucila mi je ok. Postarina im je brezobrazno skupa (6 eura 🤬), pa uvjek lovim neke akcije. Sada su mi poslali 20% na sve tak da budem narucila i sebi i bebi nesto stvarcica.
Btw zara ima nesto trunicke robe online isto (ni8hovo nisam probala), idete na cornershop, pa tamo imam mama, maternity ili tak nesto

Samo me zbunjujete sa ovim…ja sam ginu odnjela svoj nalaz krvne grupe iz prve trudnoce i nije rekao da ponovim. 0+ sam
Ja sam isto + i gin je rekao da ne moram ici opet ako je nalaz na isto ime i isto prezime. Ali sam morala tamo svedno za one bolestine sto testiraju

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji