ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    06. Rujan 2019. 13:31

Omerta

Hvala cure! Eto, na istom mjestu dva potpuno razlicita iskustva.. ocito vas nisu dopali isti doktori. Ja spadam pod Sv.Duh pa mislim da bi me tamo slala. Mislila sam kroz neka 2 tjedna svejedno ici kod svoje gin na pregled pa onda obaviti i taj uzv. Ako budem zadovoljna, onda nema potrebe jos u bolnicu.

Na uputnici ne pise za gdje je, mozes se naruciti u bilo koju bolnicu
    Isti tako na porod mozes u koju zelis. Jedino ako te hitna vozi onda ide gdje pripadas, nema biranja

Aristea

Sretno svima na pregledima! Zelim vam lijep dan.. neznam ko je pitao za bol s neke strane pupka.. mene je znalo boliti ali od pritiska jer bi pod rukom osjetila da je tvrdo i da se tu beba ocito namjestila..mene je cak jedan dan trbuh bolio skoro do suza...osjecaj kao da se tiskala van da izade kroz trbuh haha.. ja sam npr operirana 26.2. vadila sam jajnik i jajovod i sad kak mk trbuh raste osjetima da me svrbi kao prvo koza, onda boli oko oziljaka. Nekad imam od  lezanja na boku dok se ustanem kao neke grcice dolje i dok se rashodam bude dobro. Nista sto dugo traje. Bokovi me isto znaju boljeti, kao da me i peku al prođe. Logicno sve se rasteze i premjesta kako beba raste. Cak sam imala osjecaj ko da me bubreg boli...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Ovo za pregled mi je danas poslalo vec 5-6 frendica 😊 Ali moj dok ima 4D badava pa mi se neda da me tamo gleda 20 doktora. Dosta su me na Vinogradskoj konzilij i babice i studenti na praksi ispregledale kad sam isla na operaciju 😂😂 
    Ne znamkako bi se snasla sa Zarinom trudnickom odjecom... ja kod njih nikad ne znam koju velicinu trebam. Neki put su velii modeli nekad mali. Ko da im nije standardizirano. U H&M i C&A mi je lakse pogoditi.

Frajla
    06. Rujan 2019. 13:33

Btw. Ispricavam se na maratonu postova 🙈
    Mi na godisnjem i miram biti tiho dok mali spava 🤪 pa citam zaostatke

06. Rujan 2019. 13:34

A od bolova ja nekad osjetim ko tvrdi trbuh kad dugo sjedim ili kad sam žedna. Kad se napijem vode bude ok 😊 No nekad me i probava muci pa budem ko balon i onda imam pritisak.
    Danas je bas nekako aktivan, bas ga osjetim 🙃 ocito mu se ne spava od kise ko meni 😉

• Sarita15
    06. Rujan 2019. 13:45

Omerta strasno sppro idu dani meni od pregleda do pregleda. Bila u pon a vec brojim kad ce 25.
    Frajla nisam nis oznacavala ima svoj ormaric i osim papuca i jaknice bas nis drugo svoje ne nosi..robica zamjenska je u ruksaku opet u ormaricu ... 
    Jaivanpa i mene boli i svrbi oko reza koza kako se rasteze 
    I jos imam cijelu lepezu razlicitih bolova koji se jave na minutu ili par sec na jednom mjestu pa na drugom pa petom pa prestanu i ne vrate se vise pa budu neki drugi i tako redom... recimo probode me na jednom dijelu reza pa na drugom...pa me boli mjehur kad mi se tamo smjesti pa prestane....pa me zaboli kuk pa stane pa me zatezu ligamenti pa svaki dan nesto novo i drugacije kratkotrajno i prolazno...
    Kaze gin dok nije konstantno ne pojacava se nema krvi nesvjestica povracanja i takvih tezih tegoba je sve normalno jer mi se sirimo oni rastu a organi im rade mjesta. Koza se rasteze sa njom i ligamenti zdjelica se pomice a s tim i prepone bole sve se to stalno 36 7 8 tjedana priprema za porod 

samojed
    06. Rujan 2019. 14:04

Jao kako sam se iznervirala zadnji pregled kod svog doktora sam imala u 12 sedmici trudnoće i pošto je poslje toga doktor otišao na godišnji narucili su me tek za dva mjeseca  i pošto mi  na papiricu piše 09.09 i nekako zamrljano koliko sati ja sam nazvala da provjerim u koliko sati kad kaže ona meni da me uopste nema pa je tražila i za sedmicu prije i poslije i kaže nema me reko ja cekam već dva mjeseca za pregled i et izvinjava se i ubacila me je 11.09

samojed
    06. Rujan 2019. 14:11

Nije me bilo par dana čestitam curama na pregledima vidim ima i curica hehe

Frajla
    06. Rujan 2019. 14:16

iva4

Od jutra vas pokusavam ulovit ali mi nejde🤣 mislim dosla sam do kraja ali nisam nista popamtila🤣🤣
    Nadam se da pregledi prolaze odlicno i da ste sve super… vidjela sam da kisa pada cijeli sljedeci tjedan sto znaci da ce mi vrijeme jos sporije prolazit jer nemogu nigdje😒
    Btw jel imate problema sa OBUCOM?? Jucer sam prvi put obula svoje pumice i kao da su mi za tri broja manje, a sutra moram na neki rodendan i nemogu u nekim otvorenim natikacama ili necem jer cu se smrznut i sad neznam sta da radim🤦🏼‍♀️😓

Obuci carape na papuce 🤪😂
    Sorry, moram se malo zezati jer mi je i samoj tako. Adilette vise ne mogu obuci, japanke su mi broj premale, pa hodam tako ko siroce okolo. Srecom imam jedne tenisice koje su mi malo velike bile, samo u njih stanem i to razvezane kad su i u njima radim cijelo ljeto 🙈
    Nemam pametan savjet, osim uzeti neke jeftine prirurcne tenisice ako imas kakvu trgovinu (ili bar kineze) u blizini

DeeDee
    06. Rujan 2019. 14:24

Uuu o tome nisam razmisljala. Meni za sad sve dobro ali jaoo ako mi se noga raširi. Mozda nece jako, imam izrazito uska stopala za nekog moje veličine, a 90% toga su mi tenisice 😂
    Kad moram kupit neku žensku cipelu onda bas moram trazit one na kojima pise za usko stopalo, bar za nesto hah

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.