ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    06. Rujan 2019. 16:20

Gogaa_V

Pozdrav cure , evo danas sam malo čitala zaostatke, a nisam imala vremena da se javim. Vidim da ste žive , zdrave skupa sa bebicama što je najbitnije! Selimo se! Ovaj tjedan se nesto prenosilo, najvise garderoba u novi stan. Čekamo jos kuhinju i dnevnu da nam dodju… danas je došla sobica za bebu ali će je sastaviti tek 16 kad kuhinja dodje. Od jutra sam ovih dana na nogama po raznim trgovinama, dokupujem šta fali od detalja. Malo me brinu i pregledi pa sam se zaokupirala da ne mislim na to (mada je teško). Držite mi fige 9.9 i 11.9 (11. imam kolposkopiju pa se nadam da u ova 2 mjeseca sve stagnira da me nece dočekati neka loša vijest, mantrajte🙂). Sad 9.9 ujutro prije pregleda imam i prvi dan tečaja pa cu vidjeti da li će mi biti teško sjediti i da li ću smjeti. Ovo malo jos dok selidbu provedem kraju javljat ću se malo rijedje, i onda sam tu sa vama svakodnevno.

Sretno sa selidbom😍 i ako mogu pitat, zasto ides na kolposkopiju? Oprosti ako si vec pisala, ali nisam ili zapamtila ili bila u toku🙄 U svakom slucaju, drzim fige i za preglede🤗

Točkica37
    06. Rujan 2019. 16:39

Meni pomaknut pregled sa 30.9 na 27.9 ;)

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Gogaa_V
    06. Rujan 2019. 16:39

C1M4

Gogaa_V

Pozdrav cure , evo danas sam malo čitala zaostatke, a nisam imala vremena da se javim. Vidim da ste žive , zdrave skupa sa bebicama što je najbitnije! Selimo se! Ovaj tjedan se nesto prenosilo, najvise garderoba u novi stan. Čekamo jos kuhinju i dnevnu da nam dodju… danas je došla sobica za bebu ali će je sastaviti tek 16 kad kuhinja dodje. Od jutra sam ovih dana na nogama po raznim trgovinama, dokupujem šta fali od detalja. Malo me brinu i pregledi pa sam se zaokupirala da ne mislim na to (mada je teško). Držite mi fige 9.9 i 11.9 (11. imam kolposkopiju pa se nadam da u ova 2 mjeseca sve stagnira da me nece dočekati neka loša vijest, mantrajte🙂). Sad 9.9 ujutro prije pregleda imam i prvi dan tečaja pa cu vidjeti da li će mi biti teško sjediti i da li ću smjeti. Ovo malo jos dok selidbu provedem kraju javljat ću se malo rijedje, i onda sam tu sa vama svakodnevno.

Sretno sa selidbom😍 i ako mogu pitat, zasto ides na kolposkopiju? Oprosti ako si vec pisala, ali nisam ili zapamtila ili bila u toku🙄 U svakom slucaju, drzim fige i za preglede🤗

Imam  Cin 3 (malo odmaklog stupnja) po papa testu, pa pratimo  kolposkpijom jer je to jedino  što možemo sada. (Biopsija  dolazi  u obzir jedino ako se baš sumlja na invazivni carcinom) kod mene nije stajnslucaj i madam se da nece ni biti tako da se oslanjamo na rezultat kolposkopije koji prosli put nije ukazivao  na abnormalnosti  ili da sam ugrozena. Svako 2 mjeseca  do kraja  imam taj pregled da bi se reagiralo  pravovremeno u slucaju  pomaka na gore... inace  nisam panicar  ali kako znam da je beba ok  i da mi je ostalo  još pola  puta, plus hormoni ... nadam se najboljem, a spremna  sam na sve.

Juno
    06. Rujan 2019. 16:41

Ja idem sutra na radionicu "Uvod u nošenje" koju ima savjetnica za nošenje beba. Želim isprobati razne vrste nosiljki i malo naučiti o tome. Kupila sam već chibollo elastičnu maramu i super mi se čini. Javim vam dojmove

DeeDee
    06. Rujan 2019. 16:47

Goga mantram ti pozitivu na najjače, bit ce to ok 😊

[/url

Reserved123
    06. Rujan 2019. 16:50

Zaboravila sam napisat 30.9 pregled 🙋‍♀️

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

Gogaa_V
    06. Rujan 2019. 16:51

Gogaa_V

C1M4

Gogaa_V

Imam Cin 3 (malo odmaklog stupnja) po papa testu, pa pratimo kolposkpijom jer je to jedino što možemo sada. (Biopsija dolazi u obzir jedino ako se baš sumlja na invazivni carcinom) kod mene nije stajnslucaj i madam se da nece ni biti tako da se oslanjamo na rezultat kolposkopije koji prosli put nije ukazivao na abnormalnosti ili da sam ugrozena. Svako 2 mjeseca do kraja imam taj pregled da bi se reagiralo pravovremeno u slucaju pomaka na gore… inace nisam panicar ali kako znam da je beba ok i da mi je ostalo još pola puta, plus hormoni … nadam se najboljem, a spremna sam na sve.

Mislim na biopsiju u trudnoći  naravno, ne mimo to je druga  prica. 

• Sarita15
    06. Rujan 2019. 16:52

Gogaa_V

C1M4

Gogaa_V

Imam Cin 3 (malo odmaklog stupnja) po papa testu, pa pratimo kolposkpijom jer je to jedino što možemo sada. (Biopsija dolazi u obzir jedino ako se baš sumlja na invazivni carcinom) kod mene nije stajnslucaj i madam se da nece ni biti tako da se oslanjamo na rezultat kolposkopije koji prosli put nije ukazivao na abnormalnosti ili da sam ugrozena. Svako 2 mjeseca do kraja imam taj pregled da bi se reagiralo pravovremeno u slucaju pomaka na gore… inace nisam panicar ali kako znam da je beba ok i da mi je ostalo još pola puta, plus hormoni … nadam se najboljem, a spremna sam na sve.

Oprosti ako previse pitam ali je li ti cin diagnosticiran i prije trudnoce ili tek u trudnoci?I sorry ako si i to vec rekla...zelim ti puno srece sa selidbom i nek nalazi budu cim bolji 🤞🤞🤞

mrgud_zg
    06. Rujan 2019. 17:13

Ja sam danas zvala dzz istok da se raspitam za trudnicki tecaj i patronazna mi je savjetovala da dodemo u 10 mj. Pa cemo onda tak i ic. U dz traje 2 dana po 3 sata. A mislila sam i u petrovu na njihov. S obzirom da apsolutno nis ne znam 🙈😁

• Kengurica
    06. Rujan 2019. 17:40

Goga sretno! 
    Jel netko planira ici na savjetovanja o dojenju u DZ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.