Od jutra vas pokusavam ulovit ali mi nejde🤣 mislim dosla sam do kraja ali nisam nista popamtila🤣🤣
Nadam se da pregledi prolaze odlicno i da ste sve super… vidjela sam da kisa pada cijeli sljedeci tjedan sto znaci da ce mi vrijeme jos sporije prolazit jer nemogu nigdje😒
Btw jel imate problema sa OBUCOM?? Jucer sam prvi put obula svoje pumice i kao da su mi za tri broja manje, a sutra moram na neki rodendan i nemogu u nekim otvorenim natikacama ili necem jer cu se smrznut i sad neznam sta da radim🤦🏼♀️😓
I meni moje kao da u se skupile...ali srecom ne bas tako puno. Uguram nogu pa malo popuste u setnji.
A sad opet imam problem jer imamo neke svatove u 10 mj, bit ce hladno za sandale a cipele su mi sve visoke (a da, nisam probala ni dal ih uopce mogu obuci)...Ljetos sam 2 puta obula sandalice koje nisu bas tako visoke i malo je sira peta i 5 dana poslje toga su me stopala ubijala... 🤔
L 💛
I meni nikako da prođu dani do pregleda . Razlika mi je 5 tjedana ovaj put . Zadnji put sam bila na anomaly i svoj samo odnijela nalaz i naručila me za 5 tjedana . Nikad dočekati 😳
Od jutra vas pokusavam ulovit ali mi nejde🤣 mislim dosla sam do kraja ali nisam nista popamtila🤣🤣
Nadam se da pregledi prolaze odlicno i da ste sve super… vidjela sam da kisa pada cijeli sljedeci tjedan sto znaci da ce mi vrijeme jos sporije prolazit jer nemogu nigdje😒
Btw jel imate problema sa OBUCOM?? Jucer sam prvi put obula svoje pumice i kao da su mi za tri broja manje, a sutra moram na neki rodendan i nemogu u nekim otvorenim natikacama ili necem jer cu se smrznut i sad neznam sta da radim🤦🏼♀️😓
I meni moje kao da u se skupile…ali srecom ne bas tako puno. Uguram nogu pa malo popuste u setnji.
A sad opet imam problem jer imamo neke svatove u 10 mj, bit ce hladno za sandale a cipele su mi sve visoke (a da, nisam probala ni dal ih uopce mogu obuci)…Ljetos sam 2 puta obula sandalice koje nisu bas tako visoke i malo je sira peta i 5 dana poslje toga su me stopala ubijala… 🤔
Ja misl.da cu ja prezimiti u air maxicama. one su najsire
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ja imam rizicnu trudnocu pa od pocetka imam preglede svaka 3 tjedna. Neka, mirnija sam tako.
Srecom... jos stanem u sve cipele no tko zna koliko jos 😂 Rekli su mi na poslu da bi krajem mjeseca trebala ici na neki sajam.Ja reko... nisam sigurna dal cu moci stajat, a i za sajam moram bit formalno obucenena, tajice bas tamo ne pasu. Moram u ponedjeljak po hulahopke u Lidl.
I meni moje kao da u se skupile…ali srecom ne bas tako puno. Uguram nogu pa malo popuste u setnji.
A sad opet imam problem jer imamo neke svatove u 10 mj, bit ce hladno za sandale a cipele su mi sve visoke (a da, nisam probala ni dal ih uopce mogu obuci)…Ljetos sam 2 puta obula sandalice koje nisu bas tako visoke i malo je sira peta i 5 dana poslje toga su me stopala ubijala… 🤔
Ja misl.da cu ja prezimiti u air maxicama. one su najsire
I ja sam svoje stare maxice pripremila i ako idem u duzu setnju obavezno sam u njima...najsire su a i djon je malo deblji pa nisu preravne 😀
L 💛
Ja bila na anomaly scanu kod dr.Kosa. Sve je u redu. Konacno sam malo odahnula. Ali mi je savjetovao da odem na ehokardiogram zbog eto svih tih situacija koje sam imala. To se moram naruciti u ponedjeljak. Kaze srebrnjak ili rebro. Ili privatno. I kopirao je moje prijasnje nalaze jer kaze da su takvi slucajevi iznimno rijetki pa da voli imati to pohranjeno. Sljedeci tjedan idem kod svoje gin. Malo sam se preracunala, nisam 11.9 nego 10.9
Racunala sam danas da radim jos samo do kraja mj jer imam cijeli neiskoristen godisnji.. krizam dane..
Lorija onaj pregled sa 24.10. ipak makni i stavi 14.10. xd to mi je bio termin na rebru za fetalnu ehokardiografiju i sad mi javljaju sa srebrnjaka da oni imaju 14.10. pa cu tada ici😌
Pozdrav cure , evo danas sam malo čitala zaostatke, a nisam imala vremena da se javim. Vidim da ste žive , zdrave skupa sa bebicama što je najbitnije! Selimo se! Ovaj tjedan se nesto prenosilo, najvise garderoba u novi stan. Čekamo jos kuhinju i dnevnu da nam dodju... danas je došla sobica za bebu ali će je sastaviti tek 16 kad kuhinja dodje. Od jutra sam ovih dana na nogama po raznim trgovinama, dokupujem šta fali od detalja. Malo me brinu i pregledi pa sam se zaokupirala da ne mislim na to (mada je teško). Držite mi fige 9.9 i 11.9 (11. imam kolposkopiju pa se nadam da u ova 2 mjeseca sve stagnira da me nece dočekati neka loša vijest, mantrajte🙂). Sad 9.9 ujutro prije pregleda imam i prvi dan tečaja pa cu vidjeti da li će mi biti teško sjediti i da li ću smjeti. Ovo malo jos dok selidbu provedem kraju javljat ću se malo rijedje, i onda sam tu sa vama svakodnevno.
Sortiraj odgovore
Najstariji