ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    04. Rujan 2019. 16:08

Moj prvi je dobivao slomove zivaca u klicima i autu.  Show program...od dana rodenja nije kogao smisliti kolica

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

mrgud_zg
    04. Rujan 2019. 16:08

E i jos sam htjela rec za blizance. Imam u blizem krugu 2 para s blizancima od godine dana, i jedni i drugi imaju kolica koja idu jedan iz drugog. I kazu da su pumo prakticnija, manja, za svugdje proc lakse

Lavica27
    04. Rujan 2019. 16:09

Ahahah DeeDee,Lorija🤣 znamo se😁
    Il kad čujem da mama place jer je dijete u vrtiću. Ja sam mislila da samnom nešto ne valja,meni je to bilo nešto najnormalnije,možda jer je drustvena pa je dobro prihvatila,al i ja sam bila otvorena prema svemu pa je to možda to,neznam..
    Angie lijepa su al meni su pegperego ljepsa🙈 Ajme Angie pa brže si kupila kucu od kolica🤣 👸👸👸👸

Točkica37
    04. Rujan 2019. 16:13

Ja sam plakala kod odvajanja u vrtic, meni je to bilo jako tesko. 
    Mrgud a za pocetak izbaci slatko gazirano pekaru i proizvode bijelo brasno.... 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Angie1205
    04. Rujan 2019. 16:28

Lavica27

Ahahah DeeDee,Lorija🤣 znamo se😁
    Il kad čujem da mama place jer je dijete u vrtiću. Ja sam mislila da samnom nešto ne valja,meni je to bilo nešto najnormalnije,možda jer je drustvena pa je dobro prihvatila,al i ja sam bila otvorena prema svemu pa je to možda to,neznam..
    Angie lijepa su al meni su pegperego ljepsa🙈 Ajme Angie pa brže si kupila kucu od kolica🤣 👸👸👸👸

Pa eto vidiš, ovaj moj me baci u razmisljanje kao da ne zna što ga sve čeka kad mi tako baci bubu u uho
    Jooj nisam se pohvalila (nemojte me ubit vi koje ste na dijetama!) al danas kad sam već išla u grad stala sam u pekaru po BROKULUUUU!!

MaRe
    04. Rujan 2019. 16:29

miki0

MaRe

Dalindas, Annika.. možda se sretnemo koji put u čekaoni haha sad ću svaki put kad vidim tam trudnicu razmišljat dal je s foruma
    Pogledat ću to za Rosso pa se naručiti ovaj mjesec…otpao nam je servis za auto, tj rekli su da ne moramo doći još tako da ćemo onda te pare preusmjeriti za uzv
    Jučer sam pokupila paket u Bubamari al nisam ništa razgledala jer mi se žurilo na wc

Ajde pliz javi do kad vrijede sada kuponi iz knjizice kad vidis 😊

Mislila sam da su to promijenili al i dalje je do 1.9. a potpuno sam zaboravila pitati na blagajni...tako da ako tko nije bio obavezno prije pitajte dal  su ažurirali knjižicu s kuponima jer je baš šteta...ima dobar popust na dosta stvari :) 

Lavica27
    04. Rujan 2019. 16:33

Angie ja sam jučer pravila domaću brokulu za dva dana i sjela mi ko budali samar🙈

Tockice i to je ok, ja kazem da ja nisam i mislila sam da nešto ne valja samnom al sam znala da nemam izbora pa sam si tako to i racionalizirala. Tvoj je s godinu dana krenuo ili kasnije?

Angie1205
    04. Rujan 2019. 16:36

Ma ja otkako sam u kući svako malo pečem bučnicu (sveki ima buča pun vrt), pa štrudlu od domaćih jabuka (susjed ima voćnjak) i onda samo pečem i žderem al baš mi je jutros zamirisao Nije bolest sve što boli, hahahahaha

Točkica37
    04. Rujan 2019. 17:06

LAVICE krenuo je sa god i 9 mj jer  sam ja cucala trudnocu pa sam mislila da je za njega dobro da ide( stupid me) i isli smo 3 mj i onda smo pravo krenuli sa 3 god. I ni onda mu nije bilo pravo, urlao je 2 ili 3 mjeseca.  Mlađi se bolje adaptirao u startu ali je zato poslije nadoknadio svoj bijes grizenjem i slicno, tete i mi smo bili bas jadni . Mogu mislit kako je bilo roditeljima grizene djece. Uf. Sad cemo vidjeti sto nas ceka sa ovim pisonjom.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    04. Rujan 2019. 17:07

Nisam cucala nego cuvala 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI