ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    04. Rujan 2019. 16:29

miki0

MaRe

Dalindas, Annika.. možda se sretnemo koji put u čekaoni haha sad ću svaki put kad vidim tam trudnicu razmišljat dal je s foruma
    Pogledat ću to za Rosso pa se naručiti ovaj mjesec…otpao nam je servis za auto, tj rekli su da ne moramo doći još tako da ćemo onda te pare preusmjeriti za uzv
    Jučer sam pokupila paket u Bubamari al nisam ništa razgledala jer mi se žurilo na wc

Ajde pliz javi do kad vrijede sada kuponi iz knjizice kad vidis 😊

Mislila sam da su to promijenili al i dalje je do 1.9. a potpuno sam zaboravila pitati na blagajni...tako da ako tko nije bio obavezno prije pitajte dal  su ažurirali knjižicu s kuponima jer je baš šteta...ima dobar popust na dosta stvari :) 

Lavica27
    04. Rujan 2019. 16:33

Angie ja sam jučer pravila domaću brokulu za dva dana i sjela mi ko budali samar🙈

Tockice i to je ok, ja kazem da ja nisam i mislila sam da nešto ne valja samnom al sam znala da nemam izbora pa sam si tako to i racionalizirala. Tvoj je s godinu dana krenuo ili kasnije?

Angie1205
    04. Rujan 2019. 16:36

Ma ja otkako sam u kući svako malo pečem bučnicu (sveki ima buča pun vrt), pa štrudlu od domaćih jabuka (susjed ima voćnjak) i onda samo pečem i žderem al baš mi je jutros zamirisao Nije bolest sve što boli, hahahahaha

Točkica37
    04. Rujan 2019. 17:06

LAVICE krenuo je sa god i 9 mj jer  sam ja cucala trudnocu pa sam mislila da je za njega dobro da ide( stupid me) i isli smo 3 mj i onda smo pravo krenuli sa 3 god. I ni onda mu nije bilo pravo, urlao je 2 ili 3 mjeseca.  Mlađi se bolje adaptirao u startu ali je zato poslije nadoknadio svoj bijes grizenjem i slicno, tete i mi smo bili bas jadni . Mogu mislit kako je bilo roditeljima grizene djece. Uf. Sad cemo vidjeti sto nas ceka sa ovim pisonjom.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    04. Rujan 2019. 17:07

Nisam cucala nego cuvala 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Juno
    04. Rujan 2019. 17:39

Meni se već par dana jela sarma i lijepo jučer kupim glavicu kiselog zelja i izvadim iz škrinje mljeveno meso da se odmrzne preko noći. Ujutro imam što vidjeti. Moja draga slatka mica pojela pola tog mesa onako sirovog. Luda sam bila. Više mi se nije kuhala sarma nego sam ribice spekla i blitvu s krumpirom. Poslije kupila mljev. meso i čeka u frižideru na sigurnom za sutra. 

samonezelje
    04. Rujan 2019. 17:43

C1M4

Iva i Samopošto za vas znam da imate ta kolica, jel isofix obavezan ili jaje može ići i bez njega u auto? Znam da je jedna nešto jednom napisala, ali stvarno ne znam, a naletila sam na neka di ne treba i na neka di treba..

Ova as od Rotaxa oupce nejde na isofix.

samonezelje
    04. Rujan 2019. 17:51

Evo mene nakon pregleda, al prvo sam se morala najest piletine s tikvicama da bih mogla na forum..
    Kontrola bila vise rutinska. Pogledo je nalaz od anomaly i reko sve da je ok, pitala sam za svrbez.. to me pregledao ispipo, a s obzirom da me nis nije svrbuckalo ni peklo dok je ispipavo, a nema crvenila i uredan iscjedak je, reko je da je sve u redu..
    Iako meni na nalazu KG (A-) nije pislo da trebam ovaj test senzibilizacije, sad mi je dao uputnicu. A za ogtt zacudo nije.. to ce valjda bit iduce. UZV nismo radili jer sam bila prosli tj pa da ne bude precesto kao..

C1M4
    04. Rujan 2019. 17:55

Vidjela sam da ima za kupit isofix za ovu as pa zato haha, hvala vam curke😀 jedan trosak manje barem xd

• Sarita15
    04. Rujan 2019. 17:56

Lavica27

Angie,Sarita,znala sam i ja čuti da se "neće voziti" u kolicima i često sam se pitala da li tu imaju ulogu i roditelji. Primjerice jedna cura s kojom sam rodila otprilike u isto vrijeme je imala drugo dijete tad. Kad bi bile u parku i mala je imalo zaplakala(i same znate da nekad placu Bog te pita zašto,em su suhe em nahranjene, biometeoroloska prognoza je povoljna🙂)🤣 ona bi je u ruke odmah uzela pa se zajapurila sva pa nunala vamo tamo polu histerično i pričala "joj sad neće htjeti zaspat sto posto,mrzi ta kolica itd". Masu puta mi je palo na pamet da je beba možda zaplakala jer nije mogla prdnut pa se ne zna izrazit i onda kad mama.krene s nervozom prenese to na dijete,doslovce uvjeri i sebe i bebu da mrzi ta kolica. Kuzite me kaj hoću reći.. istu stvar sam kod vrtića primjetila. Jaslice i privikavanje dvoje djece tuli ko da ih oduzimaju zauvijek i nakon mj dana. Kad ja skuzim nije u djeci nego u roditeljima problem. Svaki dan se opraštaju mama te voli,mama će te skupitinnemoj zlato, daj ruku🙄 Ono spusti je i idi,šta otezavas djetetu? Uglavnom,razduljila ja po običaju 🙈 al kuzite me šta hoću reći.. možda se nekad samo mi trebamo opustiti i prihvatiti nekad stvari a ne pogoršavati ih?

Tocno znam o cem pricas...nekad roditelji zbilja pretjeruju.iz svoje nervoze nesigurnosti a cak i neznanja iznerviraju dijete i stvore mu neke obrasce kojih mozda nebi ni bilo da oni nisu sami krenuli sa tim....ja znam jedan par drze dijete uz sebe grcevito u vrtic krenula zena tulila vise no dijete i naravno dijete place pri dolasku pri ostanku zove mamu mama vani stoji drzi ruke na prozoru place oprasta se koda ju u vojsku salje na zauvijek. I tako svako jutro. 3 mjeseca. Tete su napravile rez njoj rekla ti sad kuci nek muz dovozi malu ako ne bude se to popravilo vrtic nije za vas. 
    Svi mi njih volimo najvise na svijetu ali ne valja ni u grcu bit zbog svake stvari oni sve to pokupe i reagiraju teze jer neznaju si ni objasnit sto im je a kamoli to izrazit rijecima u okolinu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.