ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunica
    04. Rujan 2019. 21:31

Vecer cure! Evo ja malo.danas shopingirala u Mane bas sam.nasla lijepih trudnickih komada..
    I ja sam.malo.danas preforsirala i sve mw steze i bolucka ali ako je sve ok trebalo.bi proci nakon odmora. Ja cu def ovaj put ikeinu hranilicu. 
    Krvarenje je prvih tjedan dana obilnije nego menga jer ima i lohija tako da su najbolji chicovi ulosci ..nakon toga kao menga i onda saranje i smedjarenje...

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

mala.le.90.
    04. Rujan 2019. 21:34

Lavice, popij magnezij i brzo na odmor u krevet...tako sam ja jucer mahinalno ponijela vrecu smeca tesku sigurno 6 ili 7 kila i prvi put da me zabolio stomak u trudnoci...
    Hvala Bogu brzo je proslo ali me bas pekla savjest...
    Zato prespavaj i smanji tempo🙋‍♀️

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• piba7
    04. Rujan 2019. 22:10

Ja sam krivo prijavila pregled, imamo sljedeći 01.10.
    Mi smo danas riješili kolica, uzeli Be Cool Slide 3 Soho 3u1. Kupili ih na 40% popusta u njihovom dućanu u Makismirskoj. Imaju dosta toga u outlet ponudi, stvarno se svašta može pronaći. 
    Ako koga zanima, pogledajte stranicu all4kids.
    Uz to smo uzeli umetak za AS, jastucic za oko vrata i one rukavice za kolica. Sve je na popustu izmedju 20% i 40%.
    Tako da imamo riješen krevetic i kolica.. robicu polako kupujemo, nadamo se da ćemo nešto i dobiti :) baš sam jako uzbuđena zbog svega i jako me veseli priprema za bebu.

• Sarita15
    04. Rujan 2019. 22:21

iva4

Sarita a reci mi posto krece to krvarenje koji su ulosci onda realni za kupit, mislim jel to krvarenje normalno onako ko obicna prosjecna menga ili ipak obilnije? Sry ak ti je bed o tom pisat ali nekako smatram da cu bolje i vise saznat od vas sta ste sve to prosle nego od doktora da ga pitam😒

Nije mi bed.  Mene mozes bilo sta pitat niti jedna tema mi nije bed ni kriva :) . Samo nebih htjela koga uplasiti eto iako to moramo proc. Znaci prvo su oni ulosci od vate Lola mislim idu na mrezaste gacice ne ljepe se. E sad ako je prirodni porod dok savovi ne odu ti su najbolji jer ovi always nuterla libres imaju onu ko mrezicu i mogli bi povuc savove a to si ne zelis. A ako je carski nema razloga da nakon bolnice ne koristis koje god uloske volis ali one za noc. Prvih nekih tjedan 10 dana ti najveci su ti najbolji a kasnije ces prema sebi procjeniti koji ti pasu i koliko ces ih dugo trebati. Meni su ti veliki trebali recimo 10 dana i onda je to curilo i kapalo i kapalo puno predugo ali to je isao dnevni ulozak i bok. 

• Sarita15
    04. Rujan 2019. 22:28

iva4

Znaci kroz nekih dva-tri tjedna se situacija ajmo rec vraca na staro sa krvarenje?
    Sto sam blize tom sve me nekako vise strah tog kako ce izgledat 🤔

Da recimo. Ja sam mislila bas 40 dana a zavrsilo nakon 30. I tih prvih dana se bas cistis ocekuj komadice i izljeve a poslje je ko mjesecnica i to ne boli. Boli maternica u prvo vrijeme dok se doji pogotovo ali to je jer se vraca na mjesto. Mene nitko nije na to pripremio jer su mislile ako mi sve kazu iskreno da cu se previse uplasiti a draze bi mi bilo da su mi rekle bar bi se pripremila. Za carski sam se bas psihicki pripremila jer mi ga frendica opisala ali taj dio nakon mi ni ona nije htjela rec jer je njoj u ruznom sjecanju i dobro sam to podnjela jer sam znala sto me ceka recimo ..a sve kasnije mi bilo velika trauma i puno upitnika i brige totalno nepotrebne. Zato je tu super sve se moze pitat i saznat i slozit si u glavi informacije probaviti ih i pripremiti se

DeeSB
    04. Rujan 2019. 22:36

piba7

Mi smo danas riješili kolica, uzeli Be Cool Slide 3 Soho 3u1. Kupili ih na 40% popusta u njihovom dućanu u Makismirskoj. Imaju dosta toga u outlet ponudi, stvarno se svašta može pronaći.
    Uz to smo uzeli umetak za AS, jastucic za oko vrata i one rukavice za kolica. Sve je na popustu izmedju 20% i 40%.
    Tako da imamo riješen krevetic i kolica.. robicu polako kupujemo, nadamo se da ćemo nešto i dobiti :) baš sam jako uzbuđena zbog svega i jako me veseli priprema za bebu.

Evo bas gledam ta kolica i skroz su mi super....sad opet ne znam sta cu 😂 Jesi uzela ova sa sarenim dijelom? Procitala sam da imaju 2 strane... Cijena je super, nisam ih kod nas bas puno vidjala a i ovaj dizajn bi nam se totalno uklopio u nas lifestyle takoo daaa...jel imaju dostavu? 🤔🤣

L 💛

Lavica27
    04. Rujan 2019. 22:39

Hvala vam cure❤,Još malo bolucka al nije onako rezanje ko pred 2 sata. A kad sam ja takva,nemogu gledat dok drugi rade,izludjuje me to kvazi mirovanje🙄🙄🙄
    Joj te lohije,meni je trajalo punih 40 dana...taman kad bi mislila da je gotovo opet ispocetka🙈 A mrezaste gaće su mi najgori izum 20.stoljeca🤣 A prodje sve pa i to. Nakon njih počneš cijeniti one gaće pumperače (bapske,pamucne visoke😂)

• Sarita15
    04. Rujan 2019. 22:42

Da Lavice zaboravila sam spomenuti te babske gace...definitivno su bile korisne 🤣🤣

• piba7
    04. Rujan 2019. 23:14

DeeSB

piba7

Evo bas gledam ta kolica i skroz su mi super….sad opet ne znam sta cu 😂 Jesi uzela ova sa sarenim dijelom? Procitala sam da imaju 2 strane… Cijena je super, nisam ih kod nas bas puno vidjala a i ovaj dizajn bi nam se totalno uklopio u nas lifestyle takoo daaa…jel imaju dostavu? 🤔🤣

Da da ta šarena. Dobije se dupli komplet navlaka - šarena i crna za svaki dio. Pa mi je i to neka sigurnost, kao ako se potrga krovic, imamo dupli. Be Cool je mladi brand od Jane. Kolica su dosta lagana. 
    Ja sam se baš jako borila sama sa sobom što da kupimo i nekako mi je bilo bezveze dati previše novaca jer mi svi kažu da ću nakon 6 mj kupiti kišobran kolica i da ova više neću ni koristiti. Dosta su snižena pa pretpostavljam da su dobra. Recenzija sam isto malo našla.

DeeDee
    04. Rujan 2019. 23:15

Aaaaaa taman sad s nekog druženja gdje smo se mi nerotkinje zgražale nad svim nečim haha. Nije mi jos nitko toliko blizak da možemo o tome pričat dobio bebu pa sad u koracima skupljam informacije i postajem bliska hahah jer želim sve znat. Ugl. moram priznat da me sve više strah i poroda i svega nakon. A jbg, svi su preživjeli pa ćemo i mi nekako 😃

Priča neki dan jedna žena sve te neke traume i kaže: "ma zaboravis sve kad primis dijete",a govori joj druga: "daj ne seri, pamtit cu tu bol do samrti" 🙈😂😂😂

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.