ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    04. Rujan 2019. 07:55

Da kad se Red zadnji put javila?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Simbalija
    04. Rujan 2019. 07:56

Angie meni taj izaziva proljev. Ne znam zašto u drugim oblicima mi je ok. Probaj pa vidi kako reagiraš na njega. 

Curke sretno na pregledima!!

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

04. Rujan 2019. 07:56

Angie1205

Eh, trudnički mozak…da vas pitam. Jučer mi ponestalo ovog mog magnezija od Solgara i donese mi susjeda cijelu piksu magnezij klorid heksahidrata, magnezij u listićima….dnevna doza je kao pola čajne žličice u 1 dcl vode, ja iz straha stavila 2 listića….jel pije koja od vas takav oblik magnezija??

Ja imam takav u laboratoriju za pokuse 😂

Grizli
    04. Rujan 2019. 07:57

Juutro! 
    Cima muz me sjetio da ni jedino na prijemu u trudnickoj ambulanti nikad nismo cekali duze od 20 min kad sam dosla i rekla da imam krvarenje u trudnoci. Svaki put kad sam se zbog spontanih tamo javila odmah su se nacrtali doktori. Samo jednom sam dosla i rekla da imam jako neugodne grceve i nisam spominjala da imam sukrvicu jer sam mislila iskreno da je za ranu teudnocu to ok imati. Cekala sam tako isto duuugo dok nisam otisla na wc i skuzila krv, pa isla sestru pitat ako ima ulozak jer da do sad nisam imala svjezu krv i nemam ga kod sebe. Gin se nacrtao u roku odmah onda. Tako da poucena time ja da idem u TA zbog bolova odmah bi navela da sam imala krv kad sam bila na wc-u. Imala ne imala to mi je garancija da ce doc gin me pogledat jako brzo. Inace pulsko rodiliste je uzas, al imala sam srece da svaki put kad sam tamo bila su gin bili jako pazljivi, obzirni i vrlo profesionalni. Opcenito poludim ako su doktori arogantni, al svaki put sam bila kod drugog dr i svi su mi se pokazali dobrima ne mogu reci. Dal je to zato jer sam naletila samo na te, ili zato jer su svaki put mi samo utvrdili spontani pa su bili obzirni ne znam al ja za njih ne mogu rec nista losa.
    Lunica u kakvoj lezaljci mislis? Ono sto ima opcije da vibrira, pjeva isl? Meni to izgleda jako zgodno pa planiram kupiti onu hranilicu koja ima i tu opciju za novorođenče, a u dnevnom ce nam biti i vrtic ili kako se to vec zove. Drveni predivan ja sam ga sestri kupila kad se necak rodio i ona se ljutila prvo da joj to nece trebat na kraju joj bio najkorisnija stvar u dnevnom dok je bila sama sa malim doma. Ima isto podnicu koja se pomice kako beba raste, tako da sam to vec joj najavila da izvoli mi dat natrag jer sam ja to sebi zapravo kupila a kod nje je bio samo na posudbi. 😂 
    Losa meni tako bude cim nema ulozak. Po noci ga nemam tako da svako jutro se skoro budim mokrih gacica pa ih promjenim i stavim ulozak. Prati malo ako ne zovi gin pa pitaj. 

Grizli
    04. Rujan 2019. 07:59

Angie za ovaj Mg meni kad je u obliku klorida izaziva proljev pa probaj da vidis kako ce tebi djelovati. 

Angie1205
    04. Rujan 2019. 08:04

Ahh baš mi to treba uz ovaj moj hermić
    Msm da ću ja po svoj Solgar danas, šta je sigurno-sigurno je. Mene samo bilo strah da MG u ovom obliku nekako ne našteti bebi, zato sam uzela full malo. Tnx cure!
    Losa možeš i mene eksperimentirat 
    Goga, Red Fox i Hrabrica....one mi nekako zvone u glavi da ih nema već neko vrijeme??

Lunica
    04. Rujan 2019. 08:44

Jutro cure! Sretno danas na pregledima😉
    Grizli da mislila sam na tu lezaljku/njihaljku..ja sam nekad imala chicovu sa umetkim bila mi je odlicna ali sam je se rijesila😝

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Dalindas
    04. Rujan 2019. 08:53

Jutro cure ,sretno svima danas na pregledima :)
    Ja na putu kod zubara ,ne veselim se bas 🤣
    Hvala na obavijesti za Manu ,sutra odem skicnuti jel ima kod nas sto . 
    Sto se tiče tih ležaljki /nihaljki meni je MamaRoo predivna ,ali sve me nekako strah dati toliko novaca a da beba na kraju ne želi biti u njoj 😳
    Netko je spominjao iscjedak ,ja se s tim borim od početka trudnoće i svaki mjesec nova tura terapije ,ako ti se ponovi i danas svakako obavijesti ginekologa 

Red Fox
    04. Rujan 2019. 08:56

Ej cure, citam vas ja redovito 😊 hvala kaj ste se sjetile 😊 nema nis novo, i dalje sam na antibiotiku do cetvrtka, nadena je ta standardna klebsiella,ostalih bestija nema, u petak idem doma. Moj doktor veli da je po njemu cerviks super, da netko ima manji, netko veci, bitno da sam skroz zatvoren i da se malo primirim. Ne trebam sad strogo lezati, al nema bas planinarenja na sljeme ili generalke stana, nosenje stvari iz ducana i tak. Deckic se stalno javlja, vec je oko pupka 🥰 drugo nema nis novo, tu ima bas svakakvih slucajeva , budite sretne kaj ste doma 😀 fali mi jako Perica i jedva cekam petak 🤗

Lavica27
    04. Rujan 2019. 09:02

Dalindas

Jutro cure ,sretno svima danas na pregledima :)
    Ja na putu kod zubara ,ne veselim se bas 🤣
    Hvala na obavijesti za Manu ,sutra odem skicnuti jel ima kod nas sto .
    Sto se tiče tih ležaljki /nihaljki meni je MamaRoo predivna ,ali sve me nekako strah dati toliko novaca a da beba na kraju ne želi biti u njoj 😳
    Netko je spominjao iscjedak ,ja se s tim borim od početka trudnoće i svaki mjesec nova tura terapije ,ako ti se ponovi i danas svakako obavijesti ginekologa

Ja pak snimam Nuna leaf🙈🙈🙈 jer je do 60kg a znam da ce kcer sigurno htjet bit u tome jer je i beba😂 Jucer sam prosla po njenim stvarima 50,56 broj i pokazem joj neko malo odijelce i pitam hoce dat braci kaze da nece da ce ona to obuc. Vec vidim kaj me ceka🙈🙈 Pa sam si mislila možda da rabljenu uzmem al nije neka razlika u cijeni...
    Red fox drago mi je da si ok. Joj vjerujem da ima tamo svega... razmišljala sam baš kolko smo sretni a opet svakom je njegov kriz najveći...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.