Tnx Saritana objasnjenju🤗 onda necemo kupovat ni to sada… znaci mi sad imamo kolica i krevetic,posteljina sta sam narucila treba doc ovaj tjedan,i baldahin nam je jucer doso tako da smo opremljeni sa najbitnijim stvarima sto me bas veseli🤗
I ipak sam danas Cima otisla u dm (samostalna setnja nakon dva mjeseca lezanja) trebalo mi je dugo da sve obavim ali sam jakoooo sretna sto sam uspjela, kao da sam tek naucila hodat🤗🤗🙏🏻🙏🏻🙏🏻
I da u dm-u nisam nasla nista pametno za neugodu u nogama tj bol😒 ali neka prosetala sam 🤪
To je to jel se dobro osjećaš?
Užas, ja ne znam gdje bi od bolova haha, znači meni se na svakoj nozi zgrčio list, prije 2 tjedna jedan, sad drugi i već 3 dana boli, bol me probudi u noći i ne popušta, proplakala sam pola noći..

Sarita bez brige i ja se samo smijem otkako smo saznali da su blizanci 🤣... Mislim da mi je dr bila zabrinuta za mene kad je vidjela reakciju 🙈🤣🙈🤣... I sad isto, ljudi oko nas u soku, ne znaju sto bi nam rekli (trudnoca STVAAARNOOO neocekivana) a mi samo umiremo od smijeha.
Lavica ormaaar 😳😳🤦♀️ 🙈🤣 to sam zaboravila, kud cu s robicom? 😅😅😅
Za kolica me upravo to i muci, kak s ovima koja su jedna do druge beba prodju kroz ona vratasca u centrima... Ne znam, moram to dobro proucit, stvarno su skupa a da se tu zeznem 🙄
Ok, mislim da je vrijeme da napravim detaljan popis 😅

url=https://lilypie.com][/url
Iva bas si mislim da gradovi i opcine daju novcane potpore i pomoc za rodenje bebe pa nije lose pricekati te novcice za neku opremu sto ne treba odmah u startu..recimo hranilicu ili vrtic/putni krevetic...a iako ovisi sve o obiteljskoj situaciji mozda za babinje naruciti nekome da skupe grupno pa kupe neku vecu stvar koja ce koristit. Recimo meni su kolegice nosile beskonacni niz plisanih igracaka koje eto pokupile tonu prasine i odselile se na tavan...a mogla sam im rec da uzmu nesto korisno..ovaj put cu pametnije 🙈🙈
Sarita bez brige i ja se samo smijem otkako smo saznali da su blizanci 🤣… Mislim da mi je dr bila zabrinuta za mene kad je vidjela reakciju 🙈🤣🙈🤣… I sad isto, ljudi oko nas u soku, ne znaju sto bi nam rekli (trudnoca STVAAARNOOO neocekivana) a mi samo umiremo od smijeha.
Lavica ormaaar 😳😳🤦♀️ 🙈🤣 to sam zaboravila, kud cu s robicom? 😅😅😅
Za kolica me upravo to i muci, kak s ovima koja su jedna do druge beba prodju kroz ona vratasca u centrima… Ne znam, moram to dobro proucit, stvarno su skupa a da se tu zeznem 🙄
Ok, mislim da je vrijeme da napravim detaljan popis 😅
Pa dobro smjeh je zdrav! 😊😊puno bolje to nego suze ipak stizu dvi srece! Da ti bar mogu dat savjet neznam osim tih curica u vrticu ne poznam niti jedne blizance..vidjela sam ta kolica jedna do drugih sto su i cini mi se da mama ima bolji pregled nad situacijom a i oni se vide i vide sve okolo....najbolje na licu mjesta pogledat kolica i isprobat
Kad smo kod blizanaca... u zadnjih godinu-dvije ih je dobila hrpa ljudi koje znam. Vec smo trazili neku zajednicku crtu no nismo uspijeli... osim mozda godina jer su to svi parovi 35+ i dugogodisnje uzimanje kontracepcijskih. Nije problem onima kojima je to prva ili druga trudnoca no jednom paru koji ima troje djece se eto dogodila trudnoca, i to blizanačka 🙃 Sad imaju petero djece,najstariji 7 godina no super se snalaze 😊 Kod druge pak frendice su tek u 16 tjednu skuzili da su blizsnci 😂 Uglavnom,vecina njih ima kolica gdje su jedan ispod/iznad drugog, ne ona gdje su jedan kraj drugog. Nikad nisam pitala razlog 🤔
Samonezelje vidim da si napisala za kolica.. Zanima me je li koja ima možda Kunert Rotax 3u1? Ne znam jesam to tu pročitala da ih je koja spominjala ili je to na nekom drugom forumu haha
Mi imamo ta kolica taman smo ih u subotu podigli i super su nam, toliko jednostavna za okretanje i sve bas su superr za novce koje smo dali
Mm i ja smo odlučili naručiti kolica nakon idućeg pregleda da i to sada riješimo i ful smo nekako zainteresirani za njih, samo ih moramo otići vidjeti haha pa mi je glupo ići ako ničem baš ne valjaju
Dada, i mi smo uzeli ta! Baš su mi bila okretna i lijepa tamo kad smo ih pogledali. Ja u biti htjela Lavado jer su mi malo ljepšu košaru imala, al nije ih bilo tamo za vidjet pa smo gledali Rotax i baš su mi se svidjela! Bila su mi manje glomazna od Bebeta koje su bile tamo na sniženju kao izložbeni primjerak, a puno povoljnija nova sa tkaninom po izboru i patent sličan jako.Jedva čekam da ih podignemo i sklopimo da se mogu igrat po stanu..

Cima osjecam se ko djete koje je naucilo tek hodat🤣🤣 ali eto me jedva docekala krevet jer me bas umorila setnja🤪 a sta se tice kolica mm je htio puuuuno skuplja koja po meni nisu imala neke prednosti i kad je vidio ta Rotax i on se zaljubio, uzeli smo ih u baby landu u west gateu i cekali 3 tjedna na njih dosla su 2999kn plus smo jos uzeli kod njih neke stvarcice dude i to pa smo sve lijepo na par rata da ne bubnemo odjednom tu cifru
Sarita ne samo da opcine/gradovi daju nego sam citala i hzzo da cak da jednokratno 2300 tako nesto samo im moras poslat zahtjev i broj racuna da ti mogu uplatit tako da cu svakako pricekat jer bit ce jos troskova oko svega pa necu zurit sa nepotrebnim stvarima jer vidim da mi pola tog zapravo nece trebat prvih par mjeseci
Rekla mi frendica da ovo od HZZO dobijes automatski nakon prijave bebe. A za grad se moras prijaviti... kod mene je od grada 2000 kn
Cima osjecam se ko djete koje je naucilo tek hodat🤣🤣 ali eto me jedva docekala krevet jer me bas umorila setnja🤪 a sta se tice kolica mm je htio puuuuno skuplja koja po meni nisu imala neke prednosti i kad je vidio ta Rotax i on se zaljubio, uzeli smo ih u baby landu u west gateu i cekali 3 tjedna na njih dosla su 2999kn plus smo jos uzeli kod njih neke stvarcice dude i to pa smo sve lijepo na par rata da ne bubnemo odjednom tu cifru
Sarita ne samo da opcine/gradovi daju nego sam citala i hzzo da cak da jednokratno 2300 tako nesto samo im moras poslat zahtjev i broj racuna da ti mogu uplatit tako da cu svakako pricekat jer bit ce jos troskova oko svega pa necu zurit sa nepotrebnim stvarima jer vidim da mi pola tog zapravo nece trebat prvih par mjeseci
E tocno tako i tocno tamo smo i mi htjeli haha, vidjela sam i bas fora posteljine i cetke i tako te sitnice za bebaca😍 meni je to cak nekako najbolja trgovina jer nisu jako skupi, a imaju sve i ogromna je trgovima🤔 Ovaj moj je htio bebetto jer "mora da su kvalitetna kad su 6500kn", a meni su pak preteska i cijena mi nije garancija za kvalitetu.. i onda sam se prvo ja zaljubila u rotax, pa onda on haha, samo ih trebamo ic vidjet😋😍

Hej cure...da vam se malo prikljucim 😀 Raspitajte se malo sto vam gradovi i opcine daju za bebu. Kod mene npr. za prvu bebu dobijete opremu u vrijednosti 5000 kn (krevetic s madracem i posteljinom, njihaljku, baby gym, odjece i kozmetike...stvarno bude svega) i to naravno dodje prije nego se beba rodi 😀 a nakon rodjenja se jos dobije novcana naknada 2500 kn. Iznosi se povecavaju za drugo, trece....dijete. I jos od HZZO-a 2300 tako da se da skupiti.
Ja se za kolica nikako odluciti...svaki tj mi se druga svidjaju. I taman kad stanem na nekima, muz nadje neka druga i skroz me smuva 😂😂
Iiii prijavljujem pregled 26.9., brze mi prodje kad prati tablicu ovdje 😂

L 💛
Ma da Losaonda sam nesta pobrkala, osim kako znaju di treba uplatit? 🤔
Samonezelje ja sam ih ostavila u sobi i svaku vecer kad mm dode sa posla provoza ih hahahah ko malo dijete je i samo ponavlja “ajme kako je jednostavno sa njima upravljat, odlicna su mi” 🤣🤣 i da svaki put kad pisem tvoj nick ja postanem gladna i jede mi se zelje😩😩
Pa HZZO uplacuje i porodiljnu nsknadu pa znaju racun 😊
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji