ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samonezelje
    04. Rujan 2019. 13:26

C1M4

iva4

C1M4

Samonezelje vidim da si napisala za kolica.. Zanima me je li koja ima možda Kunert Rotax 3u1? Ne znam jesam to tu pročitala da ih je koja spominjala ili je to na nekom drugom forumu haha

Mi imamo ta kolica taman smo ih u subotu podigli i super su nam, toliko jednostavna za okretanje i sve bas su superr za novce koje smo dali

Mm i ja smo odlučili naručiti kolica nakon idućeg pregleda da i to sada riješimo i ful smo nekako zainteresirani za njih, samo ih moramo otići vidjeti haha pa mi je glupo ići ako ničem baš ne valjaju

Dada, i mi smo uzeli ta! Baš su mi bila okretna i lijepa tamo kad smo ih pogledali. Ja u biti htjela Lavado jer su mi malo ljepšu košaru imala, al nije ih bilo tamo za vidjet pa smo gledali Rotax i baš su mi se svidjela! Bila su mi manje glomazna od Bebeta koje su bile tamo na sniženju kao izložbeni primjerak, a puno povoljnija nova sa tkaninom po izboru i patent sličan jako.Jedva čekam da ih podignemo i sklopimo da se mogu igrat po stanu..

04. Rujan 2019. 13:30

iva4

Cima osjecam se ko djete koje je naucilo tek hodat🤣🤣 ali eto me jedva docekala krevet jer me bas umorila setnja🤪 a sta se tice kolica mm je htio puuuuno skuplja koja po meni nisu imala neke prednosti i kad je vidio ta Rotax i on se zaljubio, uzeli smo ih u baby landu u west gateu i cekali 3 tjedna na njih dosla su 2999kn plus smo jos uzeli kod njih neke stvarcice dude i to pa smo sve lijepo na par rata da ne bubnemo odjednom tu cifru
    Sarita ne samo da opcine/gradovi daju nego sam citala i hzzo da cak da jednokratno 2300 tako nesto samo im moras poslat zahtjev i broj racuna da ti mogu uplatit tako da cu svakako pricekat jer bit ce jos troskova oko svega pa necu zurit sa nepotrebnim stvarima jer vidim da mi pola tog zapravo nece trebat prvih par mjeseci

Rekla mi frendica da ovo od HZZO dobijes automatski nakon prijave bebe. A za grad se moras prijaviti... kod mene je od grada 2000 kn

C1M4
    04. Rujan 2019. 13:41

iva4

Cima osjecam se ko djete koje je naucilo tek hodat🤣🤣 ali eto me jedva docekala krevet jer me bas umorila setnja🤪 a sta se tice kolica mm je htio puuuuno skuplja koja po meni nisu imala neke prednosti i kad je vidio ta Rotax i on se zaljubio, uzeli smo ih u baby landu u west gateu i cekali 3 tjedna na njih dosla su 2999kn plus smo jos uzeli kod njih neke stvarcice dude i to pa smo sve lijepo na par rata da ne bubnemo odjednom tu cifru
    Sarita ne samo da opcine/gradovi daju nego sam citala i hzzo da cak da jednokratno 2300 tako nesto samo im moras poslat zahtjev i broj racuna da ti mogu uplatit tako da cu svakako pricekat jer bit ce jos troskova oko svega pa necu zurit sa nepotrebnim stvarima jer vidim da mi pola tog zapravo nece trebat prvih par mjeseci

E tocno tako i tocno tamo smo i mi htjeli haha, vidjela sam i bas fora posteljine i cetke i tako te sitnice za bebaca😍 meni je to cak nekako najbolja trgovina jer nisu jako skupi, a imaju sve i ogromna je trgovima🤔 Ovaj moj je htio bebetto jer "mora da su kvalitetna kad su 6500kn", a meni su pak preteska i cijena mi nije garancija za kvalitetu.. i onda sam se prvo ja zaljubila u rotax, pa onda on haha, samo ih trebamo ic vidjet😋😍

DeeSB
    04. Rujan 2019. 13:45

Hej cure...da vam se malo prikljucim 😀 Raspitajte se malo sto vam gradovi i opcine daju za bebu. Kod mene npr. za prvu bebu dobijete opremu u vrijednosti 5000 kn (krevetic s madracem i posteljinom, njihaljku, baby gym, odjece i kozmetike...stvarno bude svega) i to naravno dodje prije nego se beba rodi 😀 a nakon rodjenja se jos dobije novcana naknada 2500 kn. Iznosi se povecavaju za drugo, trece....dijete. I jos od HZZO-a 2300 tako da se da skupiti. 
    Ja se za kolica nikako odluciti...svaki tj mi se druga svidjaju. I taman kad stanem na nekima, muz nadje neka druga i skroz me smuva 😂😂
    Iiii prijavljujem pregled 26.9., brze mi prodje kad prati tablicu ovdje 😂

L 💛

04. Rujan 2019. 13:47

iva4

Ma da Losaonda sam nesta pobrkala, osim kako znaju di treba uplatit? 🤔
    Samonezelje ja sam ih ostavila u sobi i svaku vecer kad mm dode sa posla provoza ih hahahah ko malo dijete je i samo ponavlja “ajme kako je jednostavno sa njima upravljat, odlicna su mi” 🤣🤣 i da svaki put kad pisem tvoj nick ja postanem gladna i jede mi se zelje😩😩

Pa HZZO uplacuje i porodiljnu nsknadu pa znaju racun 😊

• thinkpink1
    04. Rujan 2019. 13:49

Pozz svim curkama i cestitam na dosadanjim urednim pregledima, ocekujem i dalje isti trend😁
    Nikako vas pohvatat, taman procitam sve i neko mi dode u posjetu, i tako u krug...
    Ostala sam duzna javiti vezano za jednokratnu novcanu pomoc kod bolovanja duzeg od 90 dana. Po mom kolektivnom ugovoru imam pravo na iznos, jos ne znam tocno koliko. Uglavnom kod mene ide automatizmom, ne treba nikakva potvrda od primarnog ginica. Frendica je kod sebe u firmu morala dostaviti lijecnicku potvrdu te su poponjavali neke obrasce u računovodstvu. Ako ce trebati, trazit cu je da mi posalje primjerak potvrde pa vam stavim ovdje. 
    Kod prijave djeteta u Zagrebu, sve se obavlja sada na jednom mjestu, na opcini i ne mora se nikamo dalje ici (prijava, MUP, HZZO). Na opcini se popuni i obrazac za novcanu pomoc koju daje HZZO (2300kn). Grad Zagreb daje novcanu pomoc, koja se mora ici prijaviti u vodnikovu, za prvo dijete daje 1.800,00 kuna koje se isplacuje u dva jednaka obroka, tijekom jedne godine; za drugo dijete daje 3.600,00 kuna koje se isplaćuje u četiri jednaka obroka, tijekom dvije godine.
    Ena jel se mozda pikaš sa NMH?

• Sarita15
    04. Rujan 2019. 13:52

DeeSB dobra neka opcina bome 👍👍👍 moja da 1000 za prvo i isto toliko za drugo ali recimo evo za prvo imam sad besplatni vrtic pa ajde...
    Da da i HZZO uplacuje jednokratno tako je zaboravih to
    E i neki gradovi imaju znam da Ri ima da ti vrate iznos koji se potrosio na bebu recimo za kolica krevet komodu autosjedalicu ali treba sacuvati racune i to priloziti uz neki obrazac...ne pripadamo bas pod Ri pa na to nemamo pravo ali eto ko moze nek da :) 
    Te naknade cu prije proucit no bilo sto drugo hahaha 😂

samonezelje
    04. Rujan 2019. 14:02

Provjerite i za županije jel vam daju neke pare. Znam da ih ima koje nezavisno od općine/grada još ekstra daju.
    Kod nas tek za treće i više djece, al eto.. Kod mene Grad isto 1000kn daje, nema nikakav refund, niti besplatan vrtić.. Eto, kod nas očito natalitet dobar pa ge ne potiču nešto ekstra..
    Cima mene prođe apetit čim pročitam zelje..

C1M4
    04. Rujan 2019. 14:02

samonezelje

C1M4

iva4

C1M4

Samonezelje vidim da si napisala za kolica.. Zanima me je li koja ima možda Kunert Rotax 3u1? Ne znam jesam to tu pročitala da ih je koja spominjala ili je to na nekom drugom forumu haha

Mi imamo ta kolica taman smo ih u subotu podigli i super su nam, toliko jednostavna za okretanje i sve bas su superr za novce koje smo dali

Mm i ja smo odlučili naručiti kolica nakon idućeg pregleda da i to sada riješimo i ful smo nekako zainteresirani za njih, samo ih moramo otići vidjeti haha pa mi je glupo ići ako ničem baš ne valjaju

Dada, i mi smo uzeli ta! Baš su mi bila okretna i lijepa tamo kad smo ih pogledali. Ja u biti htjela Lavado jer su mi malo ljepšu košaru imala, al nije ih bilo tamo za vidjet pa smo gledali Rotax i baš su mi se svidjela! Bila su mi manje glomazna od Bebeta koje su bile tamo na sniženju kao izložbeni primjerak, a puno povoljnija nova sa tkaninom po izboru i patent sličan jako.Jedva čekam da ih podignemo i sklopimo da se mogu igrat po stanu..

Ovaj moj bi odmah po njih hahah, ali mi je još nekako rano, a i želim znati da je sve okej prvo baš me zanima kako će i on kad stignu haha, kako nam je teta kupila njihaljku, jučer ju je odmah upalio i stavio da drnda tamo i pravio se da priča sa malim jer je njemu to sve ful zanimljivo haha

C1M4
    04. Rujan 2019. 14:04

iva4

C1M4

iva4

E tocno tako i tocno tamo smo i mi htjeli haha, vidjela sam i bas fora posteljine i cetke i tako te sitnice za bebaca😍 meni je to cak nekako najbolja trgovina jer nisu jako skupi, a imaju sve i ogromna je trgovima🤔 Ovaj moj je htio bebetto jer "mora da su kvalitetna kad su 6500kn", a meni su pak preteska i cijena mi nije garancija za kvalitetu.. i onda sam se prvo ja zaljubila u rotax, pa onda on haha, samo ih trebamo ic vidjet😋😍

Hahahahha moj isto navalio na ta bebetto jer mu ih je zenska prezentirala ko neki svemirski brod , reko nedam toliko para za doslovno istu stvar samo zbog marke🤷🏼‍♀️

Isti im je ukus onda hahah ma jesu ona meni lijepa i sve, ali ne daj bože dam toliko para za kolica, a mališa ne želi bit unutra
    Samonezelje zvati ću te onda Samo hahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.