Sarita tnx ok, onda i za to imam vremena :D Gobic u Kostreni...kad proguglas ni jedan pozitivan komentar nema
Vezano uz kolica za blizance- meni se čine isto ova praktičnija gdje su klinci jedan iza drugog. Mi smo imali dosta široka za jedno dijete pa negdje nisam uspjela s njima proći.
Ležaljku isto imamo neku chicco simplex od rođenja, mala mi je bila u njoj poslije 2mj. jer su tak nekak mali, svinuti u tome.
Evo i nas sa rebra..
Ustanovljena mi je trombocitopenija.. za 10 dana se moram vratiti, kada će biti moj doktor, danas ga nije bilo, pa ću onda dalje sa njim sve voditi..
Jel ima netko ovdje da je upućen u to stanje?
Google kaže da to nije baš opasno, pa me zanima.. ovaj doktor na zamjeni nije bio baš rijecit 😑
Poslao me kod ginekologice sa tim nalazom, i napisao obavezno folnu kiselinu uvesti uz vitamine.💁♀️ i to je ubiti to..ništa dalje mi nije rekao
Sarita tnx ok, onda i za to imam vremena :D Gobic u Kostreni…kad proguglas ni jedan pozitivan komentar nema
Nemam iskustva ali mi zvoni prezime neznam od kud ..no onda bolje da si se maknula :)
Samonezelje vidim da si napisala za kolica.. Zanima me je li koja ima možda Kunert Rotax 3u1? Ne znam jesam to tu pročitala da ih je koja spominjala ili je to na nekom drugom forumu haha
Mi imamo ta kolica taman smo ih u subotu podigli i super su nam, toliko jednostavna za okretanje i sve bas su superr za novce koje smo dali
Mm i ja smo odlučili naručiti kolica nakon idućeg pregleda da i to sada riješimo i ful smo nekako zainteresirani za njih, samo ih moramo otići vidjeti haha pa mi je glupo ići ako ničem baš ne valjaju
Tnx Saritana objasnjenju🤗 onda necemo kupovat ni to sada… znaci mi sad imamo kolica i krevetic,posteljina sta sam narucila treba doc ovaj tjedan,i baldahin nam je jucer doso tako da smo opremljeni sa najbitnijim stvarima sto me bas veseli🤗
I ipak sam danas Cima otisla u dm (samostalna setnja nakon dva mjeseca lezanja) trebalo mi je dugo da sve obavim ali sam jakoooo sretna sto sam uspjela, kao da sam tek naucila hodat🤗🤗🙏🏻🙏🏻🙏🏻
I da u dm-u nisam nasla nista pametno za neugodu u nogama tj bol😒 ali neka prosetala sam 🤪
To je to jel se dobro osjećaš?
Užas, ja ne znam gdje bi od bolova haha, znači meni se na svakoj nozi zgrčio list, prije 2 tjedna jedan, sad drugi i već 3 dana boli, bol me probudi u noći i ne popušta, proplakala sam pola noći..
Sarita bez brige i ja se samo smijem otkako smo saznali da su blizanci 🤣... Mislim da mi je dr bila zabrinuta za mene kad je vidjela reakciju 🙈🤣🙈🤣... I sad isto, ljudi oko nas u soku, ne znaju sto bi nam rekli (trudnoca STVAAARNOOO neocekivana) a mi samo umiremo od smijeha.
Lavica ormaaar 😳😳🤦♀️ 🙈🤣 to sam zaboravila, kud cu s robicom? 😅😅😅
Za kolica me upravo to i muci, kak s ovima koja su jedna do druge beba prodju kroz ona vratasca u centrima... Ne znam, moram to dobro proucit, stvarno su skupa a da se tu zeznem 🙄
Ok, mislim da je vrijeme da napravim detaljan popis 😅
url=https://lilypie.com][/url
Iva bas si mislim da gradovi i opcine daju novcane potpore i pomoc za rodenje bebe pa nije lose pricekati te novcice za neku opremu sto ne treba odmah u startu..recimo hranilicu ili vrtic/putni krevetic...a iako ovisi sve o obiteljskoj situaciji mozda za babinje naruciti nekome da skupe grupno pa kupe neku vecu stvar koja ce koristit. Recimo meni su kolegice nosile beskonacni niz plisanih igracaka koje eto pokupile tonu prasine i odselile se na tavan...a mogla sam im rec da uzmu nesto korisno..ovaj put cu pametnije 🙈🙈
Sarita bez brige i ja se samo smijem otkako smo saznali da su blizanci 🤣… Mislim da mi je dr bila zabrinuta za mene kad je vidjela reakciju 🙈🤣🙈🤣… I sad isto, ljudi oko nas u soku, ne znaju sto bi nam rekli (trudnoca STVAAARNOOO neocekivana) a mi samo umiremo od smijeha.
Lavica ormaaar 😳😳🤦♀️ 🙈🤣 to sam zaboravila, kud cu s robicom? 😅😅😅
Za kolica me upravo to i muci, kak s ovima koja su jedna do druge beba prodju kroz ona vratasca u centrima… Ne znam, moram to dobro proucit, stvarno su skupa a da se tu zeznem 🙄
Ok, mislim da je vrijeme da napravim detaljan popis 😅
Pa dobro smjeh je zdrav! 😊😊puno bolje to nego suze ipak stizu dvi srece! Da ti bar mogu dat savjet neznam osim tih curica u vrticu ne poznam niti jedne blizance..vidjela sam ta kolica jedna do drugih sto su i cini mi se da mama ima bolji pregled nad situacijom a i oni se vide i vide sve okolo....najbolje na licu mjesta pogledat kolica i isprobat
Kad smo kod blizanaca... u zadnjih godinu-dvije ih je dobila hrpa ljudi koje znam. Vec smo trazili neku zajednicku crtu no nismo uspijeli... osim mozda godina jer su to svi parovi 35+ i dugogodisnje uzimanje kontracepcijskih. Nije problem onima kojima je to prva ili druga trudnoca no jednom paru koji ima troje djece se eto dogodila trudnoca, i to blizanačka 🙃 Sad imaju petero djece,najstariji 7 godina no super se snalaze 😊 Kod druge pak frendice su tek u 16 tjednu skuzili da su blizsnci 😂 Uglavnom,vecina njih ima kolica gdje su jedan ispod/iznad drugog, ne ona gdje su jedan kraj drugog. Nikad nisam pitala razlog 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji