Jutro cure. Sretno na pregledima ko ima.
Jesu sve tegobe od jucer prosle?
Lezaljka/njihaljka je super...mi smo imali onu obicnu koja ni ne vibrira ni ne pjeva ali je bio u tome dok sam ja obavila po kuci sta treba . Ne predugo. Najvise je ipak bio na podu. Zapravo dok je bio novorodence prvih mj dana je bio na meni ni lezaljke ni setnje ni kolica ni vrtica ni nis. Onda vec sa 2 mj sam mu stavila na spuzve beby jim i tu je vjezbao bit na trbuhu i dizat glavu i tu smo se zabavljali. Lezaljka ta samo dok skuham recimo. Ja sam sva ta pomagala bas dozirala. Najvise je bio na podu. Ne moram ni rec koliko je to pametovanja povuklo.
Al da nije u jaju ili ako tko nema prostor za vuc kolica po stanu/kuci onda je bas prakticno.
Mi se necemo zaletit jos za hranilicu i tako te stvari, nesto cemo sigurno i dobiti pa mi je zao trositi...a hranilica svakako ne treba odmah...ljuljacku cemo isto dobiti, a vikend krevetac takodjer. Posto smo uvijek u putu, sigurno ce nam trebati. Ostalo sve manje vise imamo...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mikio mi smo isli uzivo gledati tu chicco hranilicu i zaljubila sam se na prvi pogled. Meni je super da je poviseno zbog psa, jer znam da bi on stalno gurao nos u bebu 🤦🏼♀️ to me nekad bas malo trema hvata kak ce biti taj suzivot bebe i njega, pas je bas jako zivahan i stalno hoce biti u centru paznje. Vec sam sad postrozila naredbu "na mjesto" i tak ga ostavim u kreveticu svaki dan sve duze.
Dobro jutro svima..ja sam danas bome oduzila sa spavanjem 🙂
Čestitke svima od jučer i mislim da imamo jos jednu curu a vama od danas sretno na pregledu.
Ostalo nisam ništa upamtila osim losa meni je tak 80% vremena,i rekla mi moja da je normalno dok ne promijeni boju ili miris..
Cima kako je danas? Sad odmaraj na bolovanju :)
Evo meneee, jutro curke nisam se naspavala ništa, ali dobro dok se ne naviknem haha, zasad se okej osjećam, sad idem prošetat do pekare i trgovine pa ćemo vidjeti kako će biti
Lavice dole sam pozvonima i rekli su da idem na treći kat jer dole nema nikoga, ne znam jesu li premjestili hitnu sada ili što, ali i gore na vratima piše hitna služba kada sam otišla na treći kat, nisam tak bedasta baš ali vidjeti ćemo kak bude danas
Angie dobila sam samo na mjesec dana, ali to mi nije bitno, bilo mi je bitno da dobijem samo ugovor da mogu otvorit komplikacije da imam i dalje primanja nakon isteka ugovora
Juutro!
Cimamuz me sjetio da ni jedino na prijemu u trudnickoj ambulanti nikad nismo cekali duze od 20 min kad sam dosla i rekla da imam krvarenje u trudnoci. Svaki put kad sam se zbog spontanih tamo javila odmah su se nacrtali doktori. Samo jednom sam dosla i rekla da imam jako neugodne grceve i nisam spominjala da imam sukrvicu jer sam mislila iskreno da je za ranu teudnocu to ok imati. Cekala sam tako isto duuugo dok nisam otisla na wc i skuzila krv, pa isla sestru pitat ako ima ulozak jer da do sad nisam imala svjezu krv i nemam ga kod sebe. Gin se nacrtao u roku odmah onda. Tako da poucena time ja da idem u TA zbog bolova odmah bi navela da sam imala krv kad sam bila na wc-u. Imala ne imala to mi je garancija da ce doc gin me pogledat jako brzo. Inace pulsko rodiliste je uzas, al imala sam srece da svaki put kad sam tamo bila su gin bili jako pazljivi, obzirni i vrlo profesionalni. Opcenito poludim ako su doktori arogantni, al svaki put sam bila kod drugog dr i svi su mi se pokazali dobrima ne mogu reci. Dal je to zato jer sam naletila samo na te, ili zato jer su svaki put mi samo utvrdili spontani pa su bili obzirni ne znam al ja za njih ne mogu rec nista losa.
Lunicau kakvoj lezaljci mislis? Ono sto ima opcije da vibrira, pjeva isl? Meni to izgleda jako zgodno pa planiram kupiti onu hranilicu koja ima i tu opciju za novorođenče, a u dnevnom ce nam biti i vrtic ili kako se to vec zove. Drveni predivan ja sam ga sestri kupila kad se necak rodio i ona se ljutila prvo da joj to nece trebat na kraju joj bio najkorisnija stvar u dnevnom dok je bila sama sa malim doma. Ima isto podnicu koja se pomice kako beba raste, tako da sam to vec joj najavila da izvoli mi dat natrag jer sam ja to sebi zapravo kupila a kod nje je bio samo na posudbi. 😂
Losa meni tako bude cim nema ulozak. Po noci ga nemam tako da svako jutro se skoro budim mokrih gacica pa ih promjenim i stavim ulozak. Prati malo ako ne zovi gin pa pitaj.
Ma inače ja stvarno tamo ne čekam dugo, stvarno ne znam što je jučer bilo, da sam znala da ću čekat 3 sata i da ne bude ništa od toga, sigurno ne bi ni išla tamo..
Nama je baš jučer moja teta kupila ležaljku za maloga Uzela nam je onu Freeon baby swing, ne znam kakva je ovako kad je beba unutra, ali lijepo vibrira i ljulja se i ima fora pjesmice, ali vidjela sam da je dosta slična nekoj od ingenuity ležaljki
Red drago mi je da sve ok. Samo jos da hoce tu bestiju vise iskorjeniti. Javljaj nam se cesce 😉
Angie htjela sam i ja bas jutros to spomenuti da nam se "stare" curke sve rijedje javljaju. 😒
Za tu lezaljku i ostalo sta nam nije bitno da bude malo prije spremno cemo pricekat black friday (vidjela sam da je recimo bubamara imala 30% popust na sve prosle god) ili sajam (to neznamkkakvi budu popusti) pa onda uzet da nam nebude zao ak previse platimo pa se ne koristi a lako prodamo ili cemo odnjet kod baka i deda da se tamo povremeno koristi. Bar nam je takav plan 🤣
Pametno...mi imamo srecu pa smo sve dobili od moje sestre, tako kad me netko i upita sta nam treba, nemam stvarno sta reci...a takav sam tip, ne namjeravam sve zivo imati za dijete, ja sam rasla u jednostavnosti i ne namjeravam ga razmaziti s 1001 stvari...znam da ce biti jako tesko odoliti jer je prva beba, al kad vidim danasnju djecu kako imaju sve zivo, a nista od toga ne dozivljavaju...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Za tu lezaljku i ostalo sta nam nije bitno da bude malo prije spremno cemo pricekat black friday (vidjela sam da je recimo bubamara imala 30% popust na sve prosle god) ili sajam (to neznamkkakvi budu popusti) pa onda uzet da nam nebude zao ak previse platimo pa se ne koristi a lako prodamo ili cemo odnjet kod baka i deda da se tamo povremeno koristi. Bar nam je takav plan 🤣
A kada će biti taj sajam i gdje? ja ništa ne mogu naći..
Sortiraj odgovore
Najstariji