Jucer sam svratila do prijeteljice koja je rodila pred mjesec ipo...malena je bila u lezaljci i skuzila sam koliko je to ovako jedna korisna stvar i bas mislim da cu je obavezno nabaviti...cak kaze da joj i odspava u njoj...sad ne znam koliko.je to dobro za kraljeznicu ali svakako u budnom.stanju je def korisna stvar
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Dobila sam rezultate kombiniranog probira, pise niski rizik pa sam odlučila da ne idem na Nifty/Harmony Sad samo moram docekati 11.9. da odnesem nalaze krvi i KP, i pregled
Jučer i danas me leđa ubijaju, to pripisujem sjedenju na poslu
Još me danas se lijeve strane ošine neka lagana bol, odmah mi svašta padne na pamet, istrenirala sam se da ne guglam kaj to sve znači
Jucer sam svratila do prijeteljice koja je rodila pred mjesec ipo…malena je bila u lezaljci i skuzila sam koliko je to ovako jedna korisna stvar i bas mislim da cu je obavezno nabaviti…cak kaze da joj i odspava u njoj…sad ne znam koliko.je to dobro za kraljeznicu ali svakako u budnom.stanju je def korisna stvar
I ja si o tome razmisljam! Cini mi se super stvar...al.kad sam krenula radit popis sto mi sve treba-samo me panika oprala..
Čestitam cure na urednim pregledima danas! Ja sam sa svojim vrlo zadovoljna.. Nisam vas detaljno popratila jer nr stignem od posla i obveza.. Jedva čekam ponedjeljak otkad službeno ne radim..
Sretno svima dalje..
Mi smo isto danas obavili pregled, sve je u redu. Curka je bila jako jako nemirna, nismo uspjeli na 4d dobiti slikice.. stavila nogice preko lica i nije se htjela pokazati.
Sljedeći pregled imamo 02.10.
Sljedeći tjedan idemo obaviti ogtt i tsh.
Cestitam na pregledima.sretno danas tko ih ima ♥️💜💙
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Dobro jutro svima❤️zelim vam super dan i sretno na pregledima ako koja ima❤️❤️🤗🤗
Dobro jutro svima!! Sretno na današnjim pregledima tko ima, i dobro nam došle nove cure....treba mi malo vremena da popamtim nickove
Tinchi drago mi je da si nam se javila, samo traži sve moguće preglede i testove....imaš pravo na to. Nadam se da si dobro, da se spremate za školicu....a vrijeme za ponovni pokušaj, vjerujem da će doći, samo se oporavi
Hvala na info za Manu, baš bi mogla danas do grada malo prošvrljat i pogledat kaj ima od dugačkog...ako ima uopće jer je ova naša Mana nekako škrta sa trudničkim odjelom.
Al moram do Ofertissime po sušilo za veš....sušilica mi je trenutno van funkcije a imam neko staro frendičino sušilo kaj me već pokušalo ubiti
Jutrooo🙋♀️
Te lezaljke vam i nisu bas najbolja stvar koliko ja znam. Ok za tu i tamo. Ali za bebu vam je najbolje da je sto svi na ravnoj povrsini. Nije da pametujem, imam je i ja spremnu jos od prve🙈😅
Dobro jutro svima! Sretno na pregledima 🙂🙂
TinchiSk jako lijepo od tebe da si se javila. Nadam se da si barem nešto malo bolje i psihički i fizički... Držim ti fige za ponovnu trudnocu! ♥️♥️♥️♥️
Margarita_46 cestitam na urednom nalazu kombiniranog probira 🙂
Piba curica pokazuje ko je sef haha, bit ce po njenom haha 😄 cestitam ti na tome sto je sve super proslo :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji