ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    03. Rujan 2019. 22:11

P.s. cima trebala si dolje na opći hitan prijem otići pa bi ginekologa pozvali...žao mi je i nadam se da bude sutra bolje.

• mustra
    03. Rujan 2019. 22:24

Vecer svima! Evo konacno da prijavim prva bebina javljanja iz trbuha! Prije cca sat vremena, osjetila sam tri puta kao da mene nesto iznutra dotaknulo...ugodno, ali cudno skroz..a nema sta biti nego curica u busi! Ne mogu vam opisati koliko sam sretna!

DeeDee
    03. Rujan 2019. 22:38

Mustra napokoooon. Veselim se zbog tebe ful. Moja od sinoć ima party, malo se smirila preko dana, sad opet. 
    Danas sam bas lijepo vidjela kako se protegne i u tom trenu osjetim 😊😊

[/url

Damnarexx 🌺
    03. Rujan 2019. 22:46

Ja kao da sam osjetila neko treperenje u 16+5, i od tada nista...tako da strpljivo cekam pravo javljanje

1.trudnoca.

Lunica
    03. Rujan 2019. 22:48

mustra

Vecer svima! Evo konacno da prijavim prva bebina javljanja iz trbuha! Prije cca sat vremena, osjetila sam tri puta kao da mene nesto iznutra dotaknulo…ugodno, ali cudno skroz..a nema sta biti nego curica u busi! Ne mogu vam opisati koliko sam sretna!

Suppper sad kad krene postajat ce sve jace..ja jos osjetim samo povremeno i lagano...

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lunica
    03. Rujan 2019. 22:51

Jucer sam svratila do prijeteljice koja je rodila pred mjesec ipo...malena je bila u lezaljci i skuzila sam koliko je to ovako jedna korisna stvar i bas mislim da cu je obavezno nabaviti...cak kaze da joj i odspava u njoj...sad ne znam koliko.je to dobro za kraljeznicu ali svakako u budnom.stanju je def korisna stvar

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Margarita_46
    03. Rujan 2019. 23:05

Dobila sam rezultate kombiniranog probira, pise niski rizik pa sam odlučila da ne idem na Nifty/Harmony  Sad samo moram docekati 11.9. da odnesem nalaze krvi i KP, i pregled  Jučer i danas me leđa ubijaju, to pripisujem sjedenju na poslu  Još me danas se lijeve strane ošine neka lagana bol, odmah mi svašta padne na pamet, istrenirala sam se da ne guglam kaj to sve znači 

• mustra
    03. Rujan 2019. 23:14

Lunica

Jucer sam svratila do prijeteljice koja je rodila pred mjesec ipo…malena je bila u lezaljci i skuzila sam koliko je to ovako jedna korisna stvar i bas mislim da cu je obavezno nabaviti…cak kaze da joj i odspava u njoj…sad ne znam koliko.je to dobro za kraljeznicu ali svakako u budnom.stanju je def korisna stvar

I ja si o tome razmisljam! Cini mi se super stvar...al.kad sam krenula radit popis sto mi sve treba-samo me panika oprala..

Nasty
    03. Rujan 2019. 23:20

Čestitam cure na urednim pregledima danas! Ja sam sa svojim vrlo zadovoljna.. Nisam vas detaljno popratila jer nr stignem od posla i obveza.. Jedva čekam ponedjeljak otkad službeno ne radim..
    Sretno svima dalje.. 

• piba7
    04. Rujan 2019. 00:16

Mi smo isto danas obavili pregled, sve je u redu. Curka je bila jako jako nemirna, nismo uspjeli na 4d dobiti slikice.. stavila nogice preko lica i nije se htjela pokazati.
    Sljedeći pregled imamo 02.10.
    Sljedeći tjedan idemo obaviti ogtt i tsh.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI