Cestitam na pregledima.sretno danas tko ih ima ♥️💜💙

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Dobro jutro svima❤️zelim vam super dan i sretno na pregledima ako koja ima❤️❤️🤗🤗
Dobro jutro svima!! Sretno na današnjim pregledima tko ima, i dobro nam došle nove cure....treba mi malo vremena da popamtim nickove
Tinchi drago mi je da si nam se javila, samo traži sve moguće preglede i testove....imaš pravo na to. Nadam se da si dobro, da se spremate za školicu....a vrijeme za ponovni pokušaj, vjerujem da će doći, samo se oporavi
Hvala na info za Manu, baš bi mogla danas do grada malo prošvrljat i pogledat kaj ima od dugačkog...ako ima uopće jer je ova naša Mana nekako škrta sa trudničkim odjelom.
Al moram do Ofertissime po sušilo za veš....sušilica mi je trenutno van funkcije a imam neko staro frendičino sušilo kaj me već pokušalo ubiti

Jutrooo🙋♀️
Te lezaljke vam i nisu bas najbolja stvar koliko ja znam. Ok za tu i tamo. Ali za bebu vam je najbolje da je sto svi na ravnoj povrsini. Nije da pametujem, imam je i ja spremnu jos od prve🙈😅

Dobro jutro svima! Sretno na pregledima 🙂🙂
TinchiSk jako lijepo od tebe da si se javila. Nadam se da si barem nešto malo bolje i psihički i fizički... Držim ti fige za ponovnu trudnocu! ♥️♥️♥️♥️
Margarita_46 cestitam na urednom nalazu kombiniranog probira 🙂
Piba curica pokazuje ko je sef haha, bit ce po njenom haha 😄 cestitam ti na tome sto je sve super proslo :)

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Kod nas sve super. A bebica se po dobrom starom obicaju smjestila skroz nisko i udara nogama🤣 spol skriva do daljnjeg😥
Hihi bude se pokazala dok se najmanje nadas😀 jednom ce popustiti ☺️

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Cima kakva je danas situacija? Jesam dobro skužila da si od danas konačno doma?? Jesu ti bar ugovor produžili na nekakav normalan period?
Kaj se tiče ležaljki iliti vipera, meni je dobro došao kad bi bila sama, dok npr.skuham nekaj, istuširam se i sl. Vukla sam ga po stanu svuda sa sobom, bolje da je u tome nego u jajetu kako neke znaju držat bebe i po doma i za šetnje, dobim fras kad to vidim. I sad ćemo ga definitivno nabaviti ali pošto smo sad u velikoj kuči i kindač za spavanje će biti na katu, na prizemlju u boravku ću stavit prijenosni kindač (jedino što mi je ostalo od cura) da može beba ležati/odspavati preko dana.

Jutrooo!!!!
Sretno svima danas na pregledima.🤞🏻🤞🏻🥰❤
Super za manu, mogla bi danas skicnuti , tak i tak idem u grad!
Mi jučer u Lesnini tražili ormar, našli savršen, al kao, pričekat ćemo još danas, razmislit, i kad ono, dođemo doma, uopće nam ne bi pasao u spavaću, jer ima normalna vrata, a nama treba sa kliznima🙈😂😂
Ni jedno ni drugo nije razmišljalo o tome, sad smo u potrazi ponovo! 🤣

Jaivanpa nadam se prije nego sta rodim 😂😂😂
Ovo mi je pravi test za moju nestrpljivost 😅

Jutro!
ena mi smo nedavno kupili prevelik ormar... zaboravili smo da u potkrovlju imamo kosinu 😂 srecom narucili da online pa smo ga vratili.
Ujutro mi se u kucu upalilo automatsko grijanje... ocito je hladno vani.
Ja sam se ujutro bas prepala. Probudila sam se i vidim mokre gacice (kao 5 kn velicine,) i cak su mi hlace od pidzame bile mokre malo. Kao vodeni iscjedak. Ja do sad nisam imala nesto slicno... no predpostavljam da je od utrica mozda 🤔 mozda sam ga jucer krivo stavila pa je iscurio.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji