ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aristea
    04. Rujan 2019. 07:36

ivikii

Kod nas sve super. A bebica se po dobrom starom obicaju smjestila skroz nisko i udara nogama🤣 spol skriva do daljnjeg😥

Hihi bude se pokazala dok se najmanje nadas😀 jednom ce popustiti ☺️

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Angie1205
    04. Rujan 2019. 07:38

Cima kakva je danas situacija? Jesam dobro skužila da si od danas konačno doma?? Jesu ti bar ugovor produžili na nekakav normalan period?
    Kaj se tiče ležaljki iliti vipera, meni je dobro došao kad bi bila sama, dok npr.skuham nekaj, istuširam se i sl. Vukla sam ga po stanu svuda sa sobom, bolje da je u tome nego u jajetu kako neke znaju držat bebe i po doma i za šetnje, dobim fras kad to vidim. I sad ćemo ga definitivno nabaviti ali pošto smo sad u velikoj kuči i kindač za spavanje će biti na katu, na prizemlju u boravku ću stavit prijenosni kindač (jedino što mi je ostalo od cura) da može beba ležati/odspavati preko dana.

ena10
    04. Rujan 2019. 07:38

Jutrooo!!!!
    Sretno svima danas na pregledima.🤞🏻🤞🏻🥰❤

Super za manu, mogla bi danas skicnuti , tak i tak idem u grad!

Mi jučer u Lesnini tražili ormar, našli savršen, al kao, pričekat ćemo još danas, razmislit, i kad ono, dođemo doma, uopće nam ne bi pasao u spavaću, jer ima normalna vrata, a nama treba sa kliznima🙈😂😂 
    Ni jedno ni drugo nije razmišljalo o tome, sad smo u potrazi ponovo! 🤣

ivikii
    04. Rujan 2019. 07:44

Jaivanpa nadam se prije nego sta rodim 😂😂😂 
    Ovo mi je pravi test za moju nestrpljivost 😅

04. Rujan 2019. 07:48

Jutro!
    ena mi smo nedavno kupili prevelik ormar... zaboravili smo da u potkrovlju imamo kosinu 😂 srecom narucili da online pa smo ga vratili.
    Ujutro mi se u kucu upalilo automatsko grijanje... ocito je hladno vani.
    Ja sam se ujutro bas prepala. Probudila sam se i vidim mokre gacice (kao 5 kn velicine,) i cak su mi hlace od pidzame bile mokre malo. Kao vodeni iscjedak. Ja do sad nisam imala nesto slicno... no predpostavljam da je od utrica mozda 🤔 mozda sam ga jucer krivo stavila pa je iscurio.

lorija
    04. Rujan 2019. 07:49

PREGLEDI

04.9.- valentina
    04.9.- ivikii
    04.9.- samonezelje
    05.9.- sofio9
    05.9.- mrgud_zg
    06.9.- Stelle123
    06.9.- Anna
    06.9.- PetraB
    09.9.- Samojed
    09.9.- mikio
    09.9.- Goga_V
    10.9.- Nita9999
    11.9.- flower
    11.9.- Anna
    11.9.- tinika
    12.9.- mrgud_zg
    13.9.- lupe
    13.9.- C1M4
    16.9.- mustra
    16.9.- Lavica27
    17.9.- lorija
    17.9.- Grizli
    18.9.- MaybeBaby
    18.9.- Lunica
    18.9.- Nasty
    19.9.- Angie1205
    19.9.- Jaivanpa
    19.9.- sofio9
    19.9.- iva4
    20.9.- Lala27
    23.9.-lucille9
    23.9.- Kengurica
    24.9.- Simbalija
    24.9.- Dalindas
    24.9.- ena10
    25.9.- Sarita15
    26.9.- Jaivanpa
    26.9.- Thinkpink1
    27.9.- aarauch
    30.9.- Seni1985
    30.9.- Tockica37
    30.9.- crnokosa
    2.10- Annika
    2.10.- piba7
    3.10.- Sarita15
    3.10.- Juno
    3.10.- DeeDee
    24.10.- C1M4

Aristea
    04. Rujan 2019. 07:50

ivikii

Jaivanpa nadam se prije nego sta rodim 😂😂😂
    Ovo mi je pravi test za moju nestrpljivost 😅

Od moje kolegice s posla curica se nije htjela pokazati do 8 mj haha...mozda je bas curica. Imam ludo uvjerenje kad se nece pokazati kao curica je haha jer kod dečkića bi se vec skuzilo 😅 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Simbalija
    04. Rujan 2019. 07:50

miki0

Evo i mene od endokrinologa… Tsh opet povisen i opet mi povisili terapiju sad na 75 mg euthyroxa…
    Jel ima koja iskustva da joj tsh stalno raste i da stalno se povisuje doza a nis se ne dogada? Meni je to malo cudno da meni stalno dizu terapiju a pokazatelji isto rastu umjesto da ili miruju ili budu nizi…
    E i danas me nesto stalno zateze trbuh… Malo sa strane, malo dolje ispod pupka… Nadam se da nije nis ozbiljno… Popila sam magnezij sad i nadam se da ce sutra biti bolje…

Da, ja sam imala problema sa štitnjačom puno prije trudnoće (već jedno desetak godina) i jedno vrijeme mi je baš rastao TSH unatoč promjenama terapije ili povisivanju.  Naše zdravstvo je malo koma pa zapravo samo gledaju TSH (hormon hipofize), a nerijetko niti ne vade ft3 i ft4. Onda sam odlučila probati sa alternativnom terapijom i dovela sam hormone u red, s tim da sam pila i terapiju što je rezultiralo da mi je kroz određeno vremensko razdoblje morao smanjivati dozu jer sam tad imala previše hormona. On je zaključio da je pogodio dozu napokon kad se sve ustalilo  
    E sad u trudnoći su bili jedno vrijeme ok i sad su krenuli divljati, pretpostavljam da bebica uzima što joj treba iz tijela pa štitnjača ne može sintetizirati tiroksin. U petak opet vadim pa ćemo vidjeti kakvo je stanje. 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Angie1205
    04. Rujan 2019. 07:53

Eh, trudnički mozak...da vas pitam. Jučer mi ponestalo ovog mog magnezija od Solgara i donese mi susjeda cijelu piksu magnezij klorid heksahidrata, magnezij u listićima....dnevna doza je kao pola čajne žličice u 1 dcl vode, ja iz straha stavila 2 listića....jel pije koja od vas takav oblik magnezija??

lorija
    04. Rujan 2019. 07:54

Jutroo 
    Sretno danas cure na pregledima.
    Red nadam se da je sve ok,javi nam se.
    Za lezaljku sam podavno vec pisala da je prava stvar,planiram kupit jos jednu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.