Juutro!
Cimamuz me sjetio da ni jedino na prijemu u trudnickoj ambulanti nikad nismo cekali duze od 20 min kad sam dosla i rekla da imam krvarenje u trudnoci. Svaki put kad sam se zbog spontanih tamo javila odmah su se nacrtali doktori. Samo jednom sam dosla i rekla da imam jako neugodne grceve i nisam spominjala da imam sukrvicu jer sam mislila iskreno da je za ranu teudnocu to ok imati. Cekala sam tako isto duuugo dok nisam otisla na wc i skuzila krv, pa isla sestru pitat ako ima ulozak jer da do sad nisam imala svjezu krv i nemam ga kod sebe. Gin se nacrtao u roku odmah onda. Tako da poucena time ja da idem u TA zbog bolova odmah bi navela da sam imala krv kad sam bila na wc-u. Imala ne imala to mi je garancija da ce doc gin me pogledat jako brzo. Inace pulsko rodiliste je uzas, al imala sam srece da svaki put kad sam tamo bila su gin bili jako pazljivi, obzirni i vrlo profesionalni. Opcenito poludim ako su doktori arogantni, al svaki put sam bila kod drugog dr i svi su mi se pokazali dobrima ne mogu reci. Dal je to zato jer sam naletila samo na te, ili zato jer su svaki put mi samo utvrdili spontani pa su bili obzirni ne znam al ja za njih ne mogu rec nista losa.
Lunicau kakvoj lezaljci mislis? Ono sto ima opcije da vibrira, pjeva isl? Meni to izgleda jako zgodno pa planiram kupiti onu hranilicu koja ima i tu opciju za novorođenče, a u dnevnom ce nam biti i vrtic ili kako se to vec zove. Drveni predivan ja sam ga sestri kupila kad se necak rodio i ona se ljutila prvo da joj to nece trebat na kraju joj bio najkorisnija stvar u dnevnom dok je bila sama sa malim doma. Ima isto podnicu koja se pomice kako beba raste, tako da sam to vec joj najavila da izvoli mi dat natrag jer sam ja to sebi zapravo kupila a kod nje je bio samo na posudbi. 😂
Losa meni tako bude cim nema ulozak. Po noci ga nemam tako da svako jutro se skoro budim mokrih gacica pa ih promjenim i stavim ulozak. Prati malo ako ne zovi gin pa pitaj.
Ma inače ja stvarno tamo ne čekam dugo, stvarno ne znam što je jučer bilo, da sam znala da ću čekat 3 sata i da ne bude ništa od toga, sigurno ne bi ni išla tamo..
Nama je baš jučer moja teta kupila ležaljku za maloga Uzela nam je onu Freeon baby swing, ne znam kakva je ovako kad je beba unutra, ali lijepo vibrira i ljulja se i ima fora pjesmice, ali vidjela sam da je dosta slična nekoj od ingenuity ležaljki

Red drago mi je da sve ok. Samo jos da hoce tu bestiju vise iskorjeniti. Javljaj nam se cesce 😉
Angie htjela sam i ja bas jutros to spomenuti da nam se "stare" curke sve rijedje javljaju. 😒
Za tu lezaljku i ostalo sta nam nije bitno da bude malo prije spremno cemo pricekat black friday (vidjela sam da je recimo bubamara imala 30% popust na sve prosle god) ili sajam (to neznamkkakvi budu popusti) pa onda uzet da nam nebude zao ak previse platimo pa se ne koristi a lako prodamo ili cemo odnjet kod baka i deda da se tamo povremeno koristi. Bar nam je takav plan 🤣
Pametno...mi imamo srecu pa smo sve dobili od moje sestre, tako kad me netko i upita sta nam treba, nemam stvarno sta reci...a takav sam tip, ne namjeravam sve zivo imati za dijete, ja sam rasla u jednostavnosti i ne namjeravam ga razmaziti s 1001 stvari...znam da ce biti jako tesko odoliti jer je prva beba, al kad vidim danasnju djecu kako imaju sve zivo, a nista od toga ne dozivljavaju...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Za tu lezaljku i ostalo sta nam nije bitno da bude malo prije spremno cemo pricekat black friday (vidjela sam da je recimo bubamara imala 30% popust na sve prosle god) ili sajam (to neznamkkakvi budu popusti) pa onda uzet da nam nebude zao ak previse platimo pa se ne koristi a lako prodamo ili cemo odnjet kod baka i deda da se tamo povremeno koristi. Bar nam je takav plan 🤣
A kada će biti taj sajam i gdje? ja ništa ne mogu naći..

Bok curke! Cestitke svima na jučerašnjim pregledima i maloj curki, i sretno danas svima! Ja idem popodne danas, pa budem poslije isto do Mane skoknula..
Zvala teta iz Babylanda da su nam došla kolica! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Vajlda budemo išli u subotu po njih tek jer je mm popodne ovaj tj, pa ne mogu ja to baš nosat sama u auto..
Zadnjih dana i ja osjećam povremeno ono "sijevanje".. a osim toga sad i povremeno neko svrbuckanje.. doduše nije ko kad su bile gljive, a ni po iscjetku ne bih rekla da su gljive opet, al ću reći gin danas pa ćemo vidjet kaj je. Čak sam pomislila da sam se nairitirala od stalnog brisanja do potpune suhoće papirom, jer to kolko ja put moram pišat zadnjih 5 dana više nije humano.. Al me niš ne pecka pa vjerujem da nije nikakva infekcija..
Danas mi je jedan od dana kad manje osjetim bebu. Il se tak okrenula, il se jučer umorila! =P

Iva ovisi o ležaljci, npr. mi smo dobili tu gdje piše da ide od rođenja unutra

Samonezelje vidim da si napisala za kolica.. Zanima me je li koja ima možda Kunert Rotax 3u1? Ne znam jesam to tu pročitala da ih je koja spominjala ili je to na nekom drugom forumu haha

Jutro curke!
Sretno svima na pregledima danas!
Citala sam sve unazad ali sam zaboravila, jedino mi je lezaljka ostala u glavi🤣 pa mi recite dali ja odma iz kindaca mogu takvu malu štrucu stavit u lezaljku pa da nije na kaucu dok ja kuha pospremam itd? Ili se to stavlja tipa nakon kojih mjesec dva starosti?
U principu mozes ali evo iz iskustva prvih mj dana ces ako ces vrlo rijetko...doji/boca pelene pupak uspavljivanje,pelene,hrana, nunanje, srusis se umorna i sve u krug. Dok se oporavis i dodes bas ti na red za sva pospremanja i ciscenja i u sve se uhodate taman ti prode mj dana i vise :) i oko najmirnije bebe je posla a i ako su mirne znaci nanaju uglavnom onda nanaju u kreveticu ... lezaljka je po mom iskustvu najbolja od 2 do 5 mj prije nego se pocnu okretat a kad su vec zainteresirani za igracke i to sve sta visi i okolinu ...novorodence zanima hrana i mama i to je to.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji