Bok curke! Cestitke svima na jučerašnjim pregledima i maloj curki, i sretno danas svima! Ja idem popodne danas, pa budem poslije isto do Mane skoknula..
Zvala teta iz Babylanda da su nam došla kolica! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Vajlda budemo išli u subotu po njih tek jer je mm popodne ovaj tj, pa ne mogu ja to baš nosat sama u auto..
Zadnjih dana i ja osjećam povremeno ono "sijevanje".. a osim toga sad i povremeno neko svrbuckanje.. doduše nije ko kad su bile gljive, a ni po iscjetku ne bih rekla da su gljive opet, al ću reći gin danas pa ćemo vidjet kaj je. Čak sam pomislila da sam se nairitirala od stalnog brisanja do potpune suhoće papirom, jer to kolko ja put moram pišat zadnjih 5 dana više nije humano.. Al me niš ne pecka pa vjerujem da nije nikakva infekcija..
Danas mi je jedan od dana kad manje osjetim bebu. Il se tak okrenula, il se jučer umorila! =P
Iva ovisi o ležaljci, npr. mi smo dobili tu gdje piše da ide od rođenja unutra
Samonezelje vidim da si napisala za kolica.. Zanima me je li koja ima možda Kunert Rotax 3u1? Ne znam jesam to tu pročitala da ih je koja spominjala ili je to na nekom drugom forumu haha
Jutro curke!
Sretno svima na pregledima danas!
Citala sam sve unazad ali sam zaboravila, jedino mi je lezaljka ostala u glavi🤣 pa mi recite dali ja odma iz kindaca mogu takvu malu štrucu stavit u lezaljku pa da nije na kaucu dok ja kuha pospremam itd? Ili se to stavlja tipa nakon kojih mjesec dva starosti?
U principu mozes ali evo iz iskustva prvih mj dana ces ako ces vrlo rijetko...doji/boca pelene pupak uspavljivanje,pelene,hrana, nunanje, srusis se umorna i sve u krug. Dok se oporavis i dodes bas ti na red za sva pospremanja i ciscenja i u sve se uhodate taman ti prode mj dana i vise :) i oko najmirnije bebe je posla a i ako su mirne znaci nanaju uglavnom onda nanaju u kreveticu ... lezaljka je po mom iskustvu najbolja od 2 do 5 mj prije nego se pocnu okretat a kad su vec zainteresirani za igracke i to sve sta visi i okolinu ...novorodence zanima hrana i mama i to je to.
Prvo svim curkama na pregledima sretno danas 🤗🤗🤗
A lezaljka...curka je tek s dva mjeseca pocela u njoj bit dok mali od prvog dana, ne dugo, dok skuham, pocistim nekaj i sl... Iako je znao i odspavat u njoj (on je volio biti sav stisnut pa mu je to valjda pasalo, jer kad bi spavao na ravnom, spavao je puno krace. Inace, imamo onu chicco (stara sigurno 9 god), bez pjesmica, vibracija i slicno.
Kad sam sad ostala trudna, rekoh aj bar ne moram nis kupovat, sve imam od klinaca, a sad 🙈🙈🙈 ipak mi treba sveeeee...al uspjela sam nabaviti kindac jos jedan, te lezaljke imam dvije, imam jedan onaj krevetic mali koji ide uznas krevet, planiram jos jedan nabaviti za prvu ruku jer ce mali jos biti u svom kindacu, trebam vrtic jer nas stvarno otisao (mislim da je prosao njih petero 😊) i naravno kolicaaaa 🙈🙈🙈... To uopce ne znam kaj da gledam kod toga, jesu bolja ona gdje su bebe jedna za drugom ili jedna kraj druge, sta kod tih kolica za blizance treba gledat uopce, evo vec me panika lovi... Znam jedino da bi htjela da su 2u1 jer cu ja naravno biti vecinom solo s njima pa ce mi biti puno lakse ih s jajetom iz auta na kolica... A i moram paziti da mi stanu u gepek... Isuse da... I auto moramo kupiti onaj sa tri reda sjedala 😳🤣😳🤣😳🤣😳🤣... Bilo mi je lakse kad nisam to ovak sve napisala na jednom mjestu 🙈🤣
url=https://lilypie.com][/url
Cima netko ih ovdje ima, mislim čak dvije cure jer sam se i ja raspitivala za njih i dobila sve pohvale :)
Petra sve je lakše dok to ne stavimo na papir
Evo ja stigla od nove doktorice, išla prebaciti karton, sad čekam dok ne prebace al rekla mi pošto sam bila prošli tjedan na kontroli da sam mirna barem 3 tjedna..planiram u međuvremenu si vidjet za 4D da može dragi vidjeti bebu tako da mi sve na taman ispalo :D Sestra je full ljubazna a i za dr sam čula pohvale tako da će mi svakako biti bolje nego u Ri kod one aždaje
E jedino za taj OgTT ili kako već što ste sve krenule...dal to ima točan tjedan kad bi se trebao napraviti?
Prvo svim curkama na pregledima sretno danas 🤗🤗🤗
A lezaljka…curka je tek s dva mjeseca pocela u njoj bit dok mali od prvog dana, ne dugo, dok skuham, pocistim nekaj i sl… Iako je znao i odspavat u njoj (on je volio biti sav stisnut pa mu je to valjda pasalo, jer kad bi spavao na ravnom, spavao je puno krace. Inace, imamo onu chicco (stara sigurno 9 god), bez pjesmica, vibracija i slicno.
Kad sam sad ostala trudna, rekoh aj bar ne moram nis kupovat, sve imam od klinaca, a sad 🙈🙈🙈 ipak mi treba sveeeee…al uspjela sam nabaviti kindac jos jedan, te lezaljke imam dvije, imam jedan onaj krevetic mali koji ide uznas krevet, planiram jos jedan nabaviti za prvu ruku jer ce mali jos biti u svom kindacu, trebam vrtic jer nas stvarno otisao (mislim da je prosao njih petero 😊) i naravno kolicaaaa 🙈🙈🙈… To uopce ne znam kaj da gledam kod toga, jesu bolja ona gdje su bebe jedna za drugom ili jedna kraj druge, sta kod tih kolica za blizance treba gledat uopce, evo vec me panika lovi… Znam jedino da bi htjela da su 2u1 jer cu ja naravno biti vecinom solo s njima pa ce mi biti puno lakse ih s jajetom iz auta na kolica… A i moram paziti da mi stanu u gepek… Isuse da… I auto moramo kupiti onaj sa tri reda sjedala 😳🤣😳🤣😳🤣😳🤣… Bilo mi je lakse kad nisam to ovak sve napisala na jednom mjestu 🙈🤣
Jooj znam da nije za smijat se ali kako si ti to od dodatnog krevetica do novog auta sve srocila bas mi doslo smjesno i simpaticno...u vrticu su blizanke i mama ima ona kolica jedna do druge sta su pa eto izgleda prakticnije za vidjet djecu nego kad su jedan iza drugog..meni izgleda neznam ...
Cimanetko ih ovdje ima, mislim čak dvije cure jer sam se i ja raspitivala za njih i dobila sve pohvale :)
Petra sve je lakše dok to ne stavimo na papir
Evo ja stigla od nove doktorice, išla prebaciti karton, sad čekam dok ne prebace al rekla mi pošto sam bila prošli tjedan na kontroli da sam mirna barem 3 tjedna..planiram u međuvremenu si vidjet za 4D da može dragi vidjeti bebu tako da mi sve na taman ispalo :D Sestra je full ljubazna a i za dr sam čula pohvale tako da će mi svakako biti bolje nego u Ri kod one aždaje
E jedino za taj OgTT ili kako već što ste sve krenule…dal to ima točan tjedan kad bi se trebao napraviti?
Kod kog si bila u Ri? Izmedu 24 i 28tj se radi ogtt najcesce ako nije neka predispozicija ranije
E cure sad sam bika na hm sttanici pa mi pise da do 7.9. Vrijedi online popust 50% na drugi,jeftiniji komad u kosarici pa navalite 😁😁😁
Petra B bogami imaš izdataka🙈 Ja sam mislila kao sve imam al onda se sjetila maloj moramo krevet uzet jer braco dobiva Noona-u njenu, ormar za njegovu sobu, robice sam svega par komada ne-rozog nasla🙈 medju njenom robom, ta njihaljka...
Ode 5-6 tisuća kuna da se ne okreneš.
Moja kolica od male imaju adaptere na dva mjesta pa mogu biti i za blizance ali mogu sad npr njega u kpsarz orema sebi voziti i nju u spprtski dio ispred njega ali kao razinu nize da prema van gleda. Mislim da su zbog prolazenja po pločniku zgodnija kolica tog tipa nego široka (zbog idiota koji se parkiraju svakako) ali vidim da ih dosta vozi ona Mclaren spojena kišobran kolica,dosta su uska,Mislim da idu od 0+.
Sortiraj odgovore
Najstariji