DeeDee pa da ti je nešto već bi ti vidio na uzv rekao bi ti i da je potrebno slao bi te dalje.. A pošto je sve dobro ne trebaš se zamarati uopće s ničim. Meni isto moj dr sbaki put radi detaljan uzv i mjeri sve tako da ja ni ne znam kad je radio o taj veliki anomally scan a bome ni mali🤣
Nasty haha pa to me i zbunilo, meni kao da svaki put radi anomaly scan 😄
I dao mi je trudnicku knjižicu u koju svaki put upiše sve detalje.
Btw lezim i beba me lupka lagano ❤
[/url
DeeDee 🤣🤣 pa vjerojatno i radi svaki put, zato i ne naglašava ništa jer kako beba raste svaki put izmjeri nešto što prošli put nije mogao.. Samo ovaj mali i veliki su kao obvezni, a ostali ne..
RedFox, ne znam jesi vec pricala, otkud tebi ta bakterija koje nikako da se rijesis? Bas je neka tvrdokorna!
Ja zvala Sv.Duh da pitam kako stoje sa terminima za anomaly, pa kaze zena da se svakako dobije unutar tih tjedana (18-22) bila guzva ili ne, tako da mi nije nikakva hica sad da moram 2-3 tjedna prije slati uputnicu. I kad se dodje, ceka se max 1h. Nisam jos odlucila jel cu to onda obavit kod svoje gin ili ici u bolnicu. Mozda bi gore dragog vodila, ako se smije, al se pitam ima li smisla s obzirom da vjerojatno ne sprehaju engleski. Ako nista mozda bar da bude tamo u slucaju da se otkrije spol.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ni danas me nitko nije zvao. Sad vec opako pocinjem mislit da nesto nije u redu. Sutra ako se ne jave do podne ja cu ih nazvati i necu biti pristojna. Nisam ja umislila vremenski rok. Sami su mi rekli kada da ocekujem rezultate
Nasty ženo ne budi luda, pa taman da ti je odvratno ime to je tvoje pravo na mišljenje (osim naravno pjesničke slobode u izrazaju pa se odvratno zamijeni sa nije mi mi lijepo😂),što bi se ljutila!
Red fox hebemu i bestija ta,Nadam se da ćeš ju ispratiti nakon ovog boravka u bolnici! Jel se zna koliko Ostaje s ili baš do kraja?
DeeDee ja sam dosad bila kod 4 različita ginekologa. Prvo kod svog socijalnog i on mi je primarni. Pa sam na kombinirani išla u petrovu to je drugi ginekolog (jer moj ne radi kombinirani),na hitnoj (kad su me na zaraznu poslali) kod trećeg ginekologa i sad četvrti mi je u suncu kao i u prvoj trudnoći na sve vaznije uzv preglede (anomaly i slicne) idem k njima jer imaju puno kvalitetniji uzv što i moj sam ginekolog kaže. Eto. Nažalost vodim se isto pod visokorizicnom pa svako malo idem po doktorima. A i u svojoj povijesti vezanih uz ginekoloske poteskoce sam naucila osim što Užasno bitno da imaš ful povjerenje u onog kojem ideš stalno da nije loše u nekim situacijama čuti i drugo mišljenje.
Ni danas me nitko nije zvao. Sad vec opako pocinjem mislit da nesto nije u redu. Sutra ako se ne jave do podne ja cu ih nazvati i necu biti pristojna. Nisam ja umislila vremenski rok. Sami su mi rekli kada da ocekujem rezultate
Anna stvarno su nemarni.. Za izludit je ovako čekat svaki dan.. Zovi ti njih sutra i ranije, petak je.. Držim fige da je sve ok🤞
RedFox, ne znam jesi vec pricala, otkud tebi ta bakterija koje nikako da se rijesis?Bas je neka tvrdokorna!
Ja zvala Sv.Duh da pitam kako stoje sa terminima za anomaly, pa kaze zena da se svakako dobije unutar tih tjedana (18-22) bila guzva ili ne, tako da mi nije nikakva hica sad da moram 2-3 tjedna prije slati uputnicu. I kad se dodje, ceka se max 1h. Nisam jos odlucila jel cu to onda obavit kod svoje gin ili ici u bolnicu. Mozda bi gore dragog vodila, ako se smije, al se pitam ima li smisla s obzirom da vjerojatno ne sprehaju engleski. Ako nista mozda bar da bude tamo u slucaju da se otkrije spol.
Omerta pa ako su svi doktori kako su i završili škole ako ne znaju faking engleski🙄 Počni i ti na engleskom pričat pa oce neće morat će i oni😁
Anna ja bi ih odmah nazvala i ne bila pristojna🙈
Bome, kako Lavica kaze, ni ja ne bi bila pristojna vec danas, pa zar je moguce da jos nisu gotovi..
Sortiraj odgovore
Najstariji