Kakva je pak to bestija? I opet na zaraznu ili?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Red ti se s tom beštijom od početka boriš, ili ju je i netko drugi imao? Znam da smo je već spominjali. Bitno da je s piškom sve u redu, bit ćeš im u bolnici na oku i biti će sve ok
Petra ne znamo ništa o blizančekima al s tobom ćemo naučiti :)
Točkica ne, ovaj put na sveti duh. Imala sam tu klebsiellu i u brisu i u urinu i nikak da je se rijesim
Hej cure...evo i mene. Redovito citam ali se nisam bas javila. Sad s pregleda pa imam o cemu pisati heheh
Danas je bio taj veci UZV, dr kaze da se beba fino razvija, srce kuca, mozak i ostali organi su u redu. Malo je veca trudnoca po UZV nego po zadnjoj m ali tako je od pocetka. Jedino sto je posteljica sprijeda nisko, do usca i beba je na zadak okrenuta pa moram za 4 tj opet tamo na UZV ali imam jos dosta vremena pa bi se trebalo valjda podici. Sutra jos kod svog dr da vidim sta on kaze na to sve.
UZV stitnjace je ok...TSH mi je sad 3,8 sto je nize nego zadnji put (4.4) ali treba ga jos spustiti pa moram kombinirati euthyrox 50 i 75 naizmjence.
Eto mislim da je to to.
L 💛
Taj pinio krevetic se moze namjestiti podnica na 3 visine, sli se ne moze spustat bocna stranica. Meni se iskreno ne cine nista predebele te precke, nemam pojma.
Nego, kakav cete vi madrac uzet uz krevetice?
Mi smo za doma uzeli neki od pjene iz bubamare, njihova marka, 10ak cm i ne čini mi se da je išta "popustio" pod malim, tak da mislim da je ok.
Kod mojih ima onaj s oprugama, onak, madrac ko madrac ok. Ono što mi je problem je da je daleko deblji od ovog pjenastog i sad mi je to koma jer kad se ustane mislim da bi mogao lako preletiti na glavu. A nije baš nešto ludo visok, još uvijek je malo ispod 80 cm
E da...i fino sam se dogovorila s dr da mi zapise na papiric spol ali da mi ne govori...i nije uopce mogao vidjeti. A seka i ja smislile da njoj dam papiric pa bi napravile video i mali fotosession za otkrivanje spola pa da i muz i ja zajedno saznamo a ono nista od toga. S tim da mama misli da muljam i da im ne zelim reci 🤣🤣
L 💛
Mene ful zbunjuju te fraze "veci pregledi", "soc.ginekolog", "moj doktor", pauze, čekanja..
Ja imam svog ginekologa kod kojeg idem već 10 godina i nisam se nikom drugom javljala za trudnoću :S
Prvi pregled sam imala u 8.tjednu, drugi u 15. (bio je na godisnjem pa nisam mogla ranije a nisam htjela privatno ic), treći cu imat sad u 20. Svaki put mi radi ultrazvuk vaginalno i kaže sve mjere djeteta. Čitajući sve vaše komentare stvarno se počinjem pitat da li ja preskačem neke bitne stvari i preglede. Kao da sam pala s Marsa majke mi
[/url
Cure čestitam na urednim pregledima!
Red baš mi je žao da opet imaš tu beštiju.. Znam da ti vjerojatno padaju persijane, al možda je bolje da su te uputili u bolnicu dok se to ne sanira. I meni je cerviks smekšan.. Imam crp povišen, čekam danas i sutra nalaze briseva i urina, pa da vidimo. U utorak idem kod tog specjaliste u bolnicu zbog viška plodne vode. A iza toga na stručni skup ako budem u stanju.. Ne mogu dočekat taj pregled.
DeeDee dovoljan ti je jedan ginekolog ako je trudnoća uredna i ako oma dobar uzv. Da treba sigurno bi te još negdje poslao ili bi ti nešto preporučio u bolnici, poliklinici i sl. Na mali anomally scan oko 13tt i veliki anomally scan oko 20tt doktori šalju dalje ako nemaju dobar uzv. To su ti veliki pregledi. Mene moj nije nigdje slao osim što mi je predlagao kombinirani ili nifty i gdje da odem. Sad me šalje na pregled u bolnicu s razlogom. Uvjek možeš na svoju ruku nešto odradit privatno ako želiš, npr 4d uzv. Ali ne zamaraj se s terminima i sl. Važno je da je trudnoća uredna.
DeeDee Soc. dr je onaj kod kojeg ideš preko hzzoa, a to može biti i moj dr. Nkome se iz nekog razloga vodi trudnoća u bolnici, pa i to može biti moj dr., ili ako netko vodi trudnoću u privatnika isto je moj. dr., a po doznake onda odlaze u soc. dr.
Hvala ti Nasty, meni je moj objasnio kombinirani i Nifty al to smo dečko i ja odlučili da ne želimo raditi.. Dogovor je da idemo do kraja trudnoće bez obzira, a da je nešto "krivo" samo bi umirala od straha. Naknadno mi je u 15.tjednu prema n.n. rekao da je nisam ni priblizno rizicna pa mi je to bilo drago da nisam isla. A ultrazvuk je dobar, bas lijepo sve vidim i uvijek mi detaljno objasni
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji