ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    29. Kolovoz 2019. 12:31

Hvala vam cure na ovolikoj podršci znači mi  puno, sto se tiče stomaka dobro je ne boli me sinoć je bio grozan bol čak sam u jednom trenu mislila na najgore al muz mi je napravio čaj magnezij popila i prestalo je a danas me glava boli i zeldac muči to je sigurno od stresa ne mogu da slušam ničiji glas bude mi još gore grozno se osjećam :(
    Sretno curama na pregledima danas
    Lala Meni moj doktor nije još rekao termin ali kad sam bila kod privatnika rekao mi je od 27 do 30 januara tako da ću tacno znat tek sad kad odem na pregled 
    Iva stvarno je bezveze što ti nisu uradili uzv  ja se zbog uzv najviše i radujem pregledu 

Gogaa_V
    29. Kolovoz 2019. 12:32

iva4

Ja sam do sad apsolutno sve privat radila no kako sam prokrvarila i zavrsila tu u petrovoj savjetovali su da dolazim i dalje kod njih na kontrole da znaju sta se desava, tako da nejdem vise privat nego samo kod njih😒

Iva4 izvini što te podsjećam na to, zaboravila sam zašto je ono kod tebe došlo do krvarenja? Posteljica ili

Grizli
    29. Kolovoz 2019. 12:33

Pozz... 
    Samojed 🤪🤪🤪 strasno! Nadam se da ce brzo proci. Vidi si ako ti prenatali nemaju omega 3 onda kupi jos to posebno pa pij ih brze se koza obnovi i zacijeli nakon opeklina.
    Iva a joj bas mi je zao da ti nista nisu uzv ti radili i jos te posalju na pauzu ma svasta. Pogledaj mozda imas koji povoljniji uzv pregled za kupiti kupon preko crno jaje, ponuda dana i sl stranica pa zobi i pitaj dal imaju mjesta da te prime.
    Pitanje za curu koja je rekla da je dobila onaj krevectiv sto Angie gleda za sebe... Da li taj krevetic ima mogucnost da se spusti 1 stranica nize kad se beba vadi iz kreveta naprimjer?
    Ja cekam nalaze krvi i urina danas! A sad malo prije dozivila sok od srece. Sjedim i jedem nektarinu i osjetim kako beba krenula ludovati i skuzim kako mi se vidi da se koza mice gore dole kao kvrge se pojave pa nestanu na trbuhu. Uglavnom show i bas sam mislila da to se jos dugo nece vidit. Ne mogu vjerovat da tako mala bebica a tako sve je vec vidim i osjetim. ☺️😍 Sta ce tek biti kad naraste 

• Elenicaa20
    29. Kolovoz 2019. 12:38

Hej zene pokusavam vam ucitst sliku prvog ultrazuku ali nece nesto.Prva trudnoca na prvoom pregledu dokt kaze 5+2 ali je isuvise rano da se plod vidi sve ostalo se vidi trudnoca i ona kaze da je to oke jer je rana trudnoca u pitanju.Narucila me za 2 tjedna a ja se bas sikiram jel to oke sve

Vasa iskustva?

Nasty
    29. Kolovoz 2019. 12:39

Lavica27

Ajmeee Samojed,Sorry pa kako sam ja to krivo povezala🙈🙈🙈🙈🙈🙈 prati stanje pa ako bude nešto gore otidji bar do ambulante.

Nasty prvi glas da je prepopularno🤔,uglavnom cujem.reakciju da nikad nisu culi za to ime. Mi imamo jednog u vrtiću kojeg znamo i zapravo sam ja pred 6godina upoznala dječaka s tim imenom a nikad ga prije nisam čula i rekla sam da ću tako nazvat sina jednog dana. Mislim da se u današnje vrijeme opterećujemo previše em kako će okolina reagirati,Pa jel dovoljno posebno,jel ga ima svako drugo dijete itd. Što ti sjedne, pravac u matični i ne slušaj druge😂

Mene ti iskreno ne briga okolina, al ono stvarno, ja ću odlučit kako će mi se dite zvat, a svi ostali mogu na glavi dubit što se mene tiče.. Kako radim u  školi zna biti 3-4 djece istog imena u istom razredu. A imena su lijepa, al mene osobno to ne paše. Što naravno drugima ne mora smetati, a nekome je to simpatično isl. Noel je zadnjih godinu dana, možda dvije jako popularno.. Neke poznanice su tako nazvale ili će nazvati klince, dosta sam po forumima srela da žene spominju to ime, kako i sama kopam i istražujem imena. Ma naravno ime je lijepo i ako se tebi sviđa, drugi mogu dubit na glavi🤣 Možda neće biti popularno kao Luka i Roko.. Nadam se da se nitko neće uvrijediti.. Imena su lijepa ali u nas u školi ima jako puno djece s tim imenima.. 

samonezelje
    29. Kolovoz 2019. 13:00

Grizli nisam ja dobila taj Pinio Moon krevetić, al sam ga gledala uživo jer smo ga mislili uzet.. i ne, neda se micat stranica gore dolje stalno ko po onoj vodilici, nego ju možeš skroz skinut kasnije. Al zato se da podnica montirati na viši nivo pa ti nije duboko nutra mala bebica, pa se ne moraš prigibat jako dok je stavljaš nutra.

MaRe
    29. Kolovoz 2019. 13:23

Elenicaa20

Hej zene pokusavam vam ucitst sliku prvog ultrazuku ali nece nesto.Prva trudnoca na prvoom pregledu dokt kaze 5+2 ali je isuvise rano da se plod vidi sve ostalo se vidi trudnoca i ona kaze da je to oke jer je rana trudnoca u pitanju.Narucila me za 2 tjedna a ja se bas sikiram jel to oke sve

Vasa iskustva?

To je prerano da bi se išta vidjelo tako da se ne moraš brinuti...naručila te za dva tjedna jer se otprilike od 7og tjedna vidi plod. 

mrgud_zg
    29. Kolovoz 2019. 13:38

Taj pinio krevetic se moze namjestiti podnica na 3 visine, sli se ne moze spustat bocna stranica. Meni se iskreno ne cine nista predebele te precke, nemam pojma. 
    Nego, kakav cete vi madrac uzet uz krevetice?

PetraB
    29. Kolovoz 2019. 13:44

Eto mene iz Petrove sa kombiniranog (uzv sam cekala dobra dva sata 🙄) ... Dobra vijest je da su ipak svaki u svojoj opni 💪🏼😊 ali dijele posteljicu pa je trudnoca visokorizicna... Cim je vidio zvao je Radosevicku al nije mogla doc pa su me narucili za sljedeci petak kod nje u trudnicku ambulantu (znaci prijavljujem pregled 6.9. 😁). On kaze sve je ok sto se tice uzv-a za kombinirani i da se ne bojim ali da me mora pratiti neka poliklinika jer je rizik preveliki. Tak da malo sam mirnija no ro sad opet stavlja pod upitnik moj povratak na posao na tri mjeseca 🙄. Nonema veze, bitno je da bebice budu ok. Radosevicka je za takve trudoce navodno najbolja cak na drzavnoj razini (tak on veli) a i u drugoj mi je ona s Vecekom vodila vecinu tak da sam zadovoljna jer je zena odlicna.
    Iva da, na zalost u Petrovoj je to tak, ak ides u trudnicku ne ocekuj uzv, oni ga tam nemaju i salju na uzv samo ako je nesto sumnjivo. Sto se tice narucivanja i cekanja to je cista budalastina... Ja sam se znala pojavit i po sat vremena nakon sto sam bila narucena jer sam znala da kod njih reda nema. Jedino treba paziti ako te vodi jedan doktor da pazis da dodjes u njegovom terminu. Ja sam si slikala danas kad sam dosla u trudnicku nakon uzv raspored doktora. Zao mi je da si tako razocarana, no vjeruj mi da ima potrebe oni bi te poslali na uzv odmah. Znam da si htjela vidjeti bebicu 😔... Al sondu za otkucaje su ti stavili i poslusala si srceko? ☺️
    Eto... Rezultati kombiniranog ce mozda biti sljedeci petak pa cemo vidjeti i to. 

Zene hvala, spasava me ovaj forum 🤗

url=https://lilypie.com][/url

Red Fox
    29. Kolovoz 2019. 13:47

Pozdrav, evo da se i ja javim s pregleda 😕 u brisu mi je opet klebsiella, al radili su mi cervikometriju i cerviks je skracen na 25 mm i smeksan tako da me sutra primaju u bolnicu. Moraju odluciti koji antibiotik ce sad primijeniti s obzirim na sve koje sam do sad uzimala. Sigurno je decko i ima vec 530 g 🥰 bitno da je kaj se toga tice da je sve u redu. A dobra strana svega je da cu u bolnici stvarno mirovati ak nista drugo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.