Samojed baš noćna mora! Držim ti fige da brzo prođe! Ja opekline mažem isto aloe verom, a osim toga mi je i za ožiljke super.. Čitala sam negdje da se za veće opekline više preporućaju ti gelovi koji hlade tipa aloe vera, nego li masti, jer mast ne omogućava hlađenje opekline iz unutarnjih slojeva takvom brzinom. Ja sam tak zaboravna da me sve strah da isto neko sra..e ne napravim, a imala sam već prije par godina epizodu da sam zapalila pekpapir u protvanu u pećnici, jer je virio i dirnuo gornji grijač... Sreća da je mm staložen dosta i odmah je znao što napravit pa je pogasio sve lupajuć kuhinjskom krpom i još smo pojeli kolač na kraju.. Tak da, pazite i na to ženske!
Angie ja sam isto gledala taj Pinio u Bubamari! Fora nam je bio jer je neobičan, al imala sam osjećaj da se teže vidi unutra dok ležim na krevetu kroz te debele prečke nego kroz tanke, tak da smo uzeli jedan drugi sa tankim prečkama.. A i ladica se posebno dokupit treba i nema poklopac protiv prašine..

Cure, zakon ste 😀 U žurbi čitam i pomislim stvarno se opekla žena , a onda čitam par komentara sreća što je san pa pomislim nisam dobro pročitala, dobro je pa nije stvarno, a ono ipak stvarno 😦
Samojed Mnogo mi je žao, sigurno si baš veliki stres doživjela kad te tako i stomak bolio, boli li te sad? Izvini, pisala sam ti, ali sigurno nisi vidjela od svega toga, pa kad stigneš samo mi napiši termin porođaja jer te nemam na listi, a hoću da dodam da je kod tebe dečkić. Zaboraviću opet kasnije ako ti sad ne spomenem 🙈
Jutro cure sinoc kasno zaspala, pa sam kasno ustala. Dok sam doruckovala, izvela Coco , spakovala muža za put pa sam sad tek usla na forum. Šta znam, dobro je za sad nije kao pred hospitalitaciju, pratit cu, onako grcevi se pojave povremeno dizem noge, setam lagano, mjenjam polozaje pa se malo i ublaži, nadam se da će ostati na tome. Za tjedan mi je pregled, ali ako bude potrebe necu ga cekati nego ću otici ako osjetim pogoršanje.
Samojed opekla sam isto jednom i baš u BiH 😩 kupila riblju mast (Jekoderm) cini mi se da se zvala, do sutra nije nista bilo, niti je ostao oziljam. Sretno cure na pregledima.

Losa e da, mislila sam na to,samo nisam znala koja zivotinja je tocno u pitanju 😂 da nebi na konjsku usmjerila na kraju.
Lavice 😂 16 stariji je 😉, i meni je svasta padalo na pamet kad tebe citam 😂😂😂. Znam reakciju na Lobel-Lovel, kako ti zvuci sad Jona?!
Hm....morat ću ga škicnut uživo, nema mi druge, i dobro razmisliti.
Iva ni moja neće baš svaki put palit uzv, ne bi ni sad zadnje kad sam bila jer sam 2 tj prije toga išla na anomaly privatno, al kad sam joj rekla da sam se selila i svašta nešto, onda je rekla da će mi ga upaliti samo meni za mir. Nije ništa ni mjerila ni ništa, samo upalila, malac mahnuo pimpačem, vidjeli da srčeko kuca, on mlatara i to je to. Nisam dobila ni sliku...al bar sam ga vidjela na par sekundi. Baš mi je žao kaj je ovaj tvoj dr tak tvrdoglav i bezobziran

Hvala vam cure na ovolikoj podršci znači mi puno, sto se tiče stomaka dobro je ne boli me sinoć je bio grozan bol čak sam u jednom trenu mislila na najgore al muz mi je napravio čaj magnezij popila i prestalo je a danas me glava boli i zeldac muči to je sigurno od stresa ne mogu da slušam ničiji glas bude mi još gore grozno se osjećam :(
Sretno curama na pregledima danas
Lala Meni moj doktor nije još rekao termin ali kad sam bila kod privatnika rekao mi je od 27 do 30 januara tako da ću tacno znat tek sad kad odem na pregled
Iva stvarno je bezveze što ti nisu uradili uzv ja se zbog uzv najviše i radujem pregledu

Ja sam do sad apsolutno sve privat radila no kako sam prokrvarila i zavrsila tu u petrovoj savjetovali su da dolazim i dalje kod njih na kontrole da znaju sta se desava, tako da nejdem vise privat nego samo kod njih😒
Iva4 izvini što te podsjećam na to, zaboravila sam zašto je ono kod tebe došlo do krvarenja? Posteljica ili

Pozz...
Samojed 🤪🤪🤪 strasno! Nadam se da ce brzo proci. Vidi si ako ti prenatali nemaju omega 3 onda kupi jos to posebno pa pij ih brze se koza obnovi i zacijeli nakon opeklina.
Iva a joj bas mi je zao da ti nista nisu uzv ti radili i jos te posalju na pauzu ma svasta. Pogledaj mozda imas koji povoljniji uzv pregled za kupiti kupon preko crno jaje, ponuda dana i sl stranica pa zobi i pitaj dal imaju mjesta da te prime.
Pitanje za curu koja je rekla da je dobila onaj krevectiv sto Angie gleda za sebe... Da li taj krevetic ima mogucnost da se spusti 1 stranica nize kad se beba vadi iz kreveta naprimjer?
Ja cekam nalaze krvi i urina danas! A sad malo prije dozivila sok od srece. Sjedim i jedem nektarinu i osjetim kako beba krenula ludovati i skuzim kako mi se vidi da se koza mice gore dole kao kvrge se pojave pa nestanu na trbuhu. Uglavnom show i bas sam mislila da to se jos dugo nece vidit. Ne mogu vjerovat da tako mala bebica a tako sve je vec vidim i osjetim. ☺️😍 Sta ce tek biti kad naraste

Hej zene pokusavam vam ucitst sliku prvog ultrazuku ali nece nesto.Prva trudnoca na prvoom pregledu dokt kaze 5+2 ali je isuvise rano da se plod vidi sve ostalo se vidi trudnoca i ona kaze da je to oke jer je rana trudnoca u pitanju.Narucila me za 2 tjedna a ja se bas sikiram jel to oke sve
Vasa iskustva?
Ajmeee Samojed,Sorry pa kako sam ja to krivo povezala🙈🙈🙈🙈🙈🙈 prati stanje pa ako bude nešto gore otidji bar do ambulante.
Nasty prvi glas da je prepopularno🤔,uglavnom cujem.reakciju da nikad nisu culi za to ime. Mi imamo jednog u vrtiću kojeg znamo i zapravo sam ja pred 6godina upoznala dječaka s tim imenom a nikad ga prije nisam čula i rekla sam da ću tako nazvat sina jednog dana. Mislim da se u današnje vrijeme opterećujemo previše em kako će okolina reagirati,Pa jel dovoljno posebno,jel ga ima svako drugo dijete itd. Što ti sjedne, pravac u matični i ne slušaj druge😂
Mene ti iskreno ne briga okolina, al ono stvarno, ja ću odlučit kako će mi se dite zvat, a svi ostali mogu na glavi dubit što se mene tiče.. Kako radim u školi zna biti 3-4 djece istog imena u istom razredu. A imena su lijepa, al mene osobno to ne paše. Što naravno drugima ne mora smetati, a nekome je to simpatično isl. Noel je zadnjih godinu dana, možda dvije jako popularno.. Neke poznanice su tako nazvale ili će nazvati klince, dosta sam po forumima srela da žene spominju to ime, kako i sama kopam i istražujem imena. Ma naravno ime je lijepo i ako se tebi sviđa, drugi mogu dubit na glavi🤣 Možda neće biti popularno kao Luka i Roko.. Nadam se da se nitko neće uvrijediti.. Imena su lijepa ali u nas u školi ima jako puno djece s tim imenima..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji