ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    28. Kolovoz 2019. 13:43

Malabubamara i moj stoji uspravno, u biti nekako prekrizio noge i da dosad nismo znali spol sad ga doktor ne bi vidio. Kaze, ne mozemo do pise :)
    Annika jel u Zg ides na vjezbe? Jel bed da te pitam di ako je Zg?

• Kengurica
    28. Kolovoz 2019. 13:55

Lelu kod lijekova ti ide prica, ako je veca korist od stete uzima se. Ja za migrene samo paracetamole tamanila, grizla se i zbog toga, ali bolovi su mi danima trajali.
    Vjerojatno su oni procijenili da je bolje da popijes ketonal. Slabo ces na i iskustva po webu, ali vidjela sam da su neke zene i brufen dobile i voltaren no to je bas rijetko. Inace paracetamol se smatra jedinim ‘nestetnim’ jer kao ne prolazi posteljicu, tako nesto. Mozda da odes na hitnu da ti šibnu infuziju paracetamola, meni je to jedan dan bio spas, ipak bolje djeluje. 
    Lavice umirem. Dakle na popis obavezne opreme za izlazak iz bolnice odmah uz autosjedalicu moram upisati palicu, ali kazes 44 je ipak malo prevelika. Vjerojatno zato sto beba ima male rukice 😂😂😂😂

MaRe
    28. Kolovoz 2019. 14:09

Evo i nas stigli doma napokon :D
    Obavila anomaly i pridružujem se klubu visuljaka  Stiže nam još jedan dečko 

Pita doktor dal bi htjela saznati spol i šta bi htjela da bude..reko mi bi curicu a šta bude bude...kaže on pišo je 
    I okrenuo mi je monitor da ga vidim, pokazao kralježnicu, glavicu,nogice :D To je doktor ne ona moja aždaja. haha 
    Cerila sam se ko kreten u busu do kuće..ko ono kad se zaljubiš pa se smiješkaš bzvz 
    Ni ja nisam apsolutno ništa kupila al sad kad znamo spol mogu početi skupljati :D 

• mustra
    28. Kolovoz 2019. 14:10

Hvala cure, malo ste me umirile....Mislim da sam danas evo dogovorila prvu kupnju bebi stvari. Od mamine frendice kći, ima curicu 3 god, znam ih sve, i znam da su uredni, čisti, oprani . Prodala bi mi kinderbet, madrac (s tim da je mala cijelo vrijeme s njima spavala, od prvog dana), hranilicu i kolica za 7000 kn. Inače imaju dosta para, sve je markirano, a kolica su bugaboo neka 3u1 sa svim mogućim dodacima (torba, kišobran i sve i svašta što se moglo kupiti). Kakva vam se čini cijena? Mislim meni može reći što hoće kad nemam pojma, pa molim malu pomoć

Točkica37
    28. Kolovoz 2019. 14:12

Me i je to turbo preskupo za rabljeno

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Gogaa_V
    28. Kolovoz 2019. 14:13

Cure  bas je ljepo  vidjeti  svu tu robicu , kolica, opremu... jedva čekam da i ja krenem  u nabavku, ali meni se neda jedno po jedno, nego nakon selidbe 2 dana samo za to iskoristiti. 
    Citam nam i spisak termina 🥰 za neke  od pola imena  ne sjecam  se ni  kad su se javile 🤷‍♀️🙈🙈
    I baš sam se smijala  na poruku  jedne od vas ide nesto: "Kako sam kuci na komplikacijama pa narucujem,  a prosle  sedmice  mi na moru... " komplikacije  na moru 🤣🤣

Gogaa_V
    28. Kolovoz 2019. 14:23

mustra

Hvala cure, malo ste me umirile....Mislim da sam danas evo dogovorila prvu kupnju bebi stvari. Od mamine frendice kći, ima curicu 3 god, znam ih sve, i znam da su uredni, čisti, oprani. Prodala bi mi kinderbet, madrac (s tim da je mala cijelo vrijeme s njima spavala, od prvog dana), hranilicu i kolica za 7000 kn. Inače imaju dosta para, sve je markirano, a kolica su bugaboo neka 3u1 sa svim mogućim dodacima (torba, kišobran i sve i svašta što se moglo kupiti). Kakva vam se čini cijena? Mislim meni može reći što hoće kad nemam pojma, pa molim malu pomoć

Blizu 1000 € znači... ali ako uzmeš u obzir  da dobijas krevetic, madrac, hranilicu  i kolica 3u1 nije puno. Ja sam narucila  za oko  850 € na sniženju sobu (krevetic, ormaric za bebine stvari, i komodu  za presvlacenje) a jos me cekaju madrac, hranilica i kolica  koja će sigurno  koštati isto toliko, tako da to nije puno po meni. (plus  navodis  da krevetic maltene  nije ni korišten, i da je očuvano). Osobno ja nisam za polovne stvari, nekako mi  uz to dodje  i sva tudja  energija pa nekao ne mogu... ali posto  ti nemas problem sa tim  mislim  da je to  dobra prilika.

Nasty
    28. Kolovoz 2019. 14:31

annika

Nasty i ti onda meni napišeš da se javim češće. kako? kako da vas stignem?
    ja idem na vježbe za trudnice i mogu reći da nas ne štede, čini mi se da ću biti utegnutija nego prije poroda. ali me rastužilo da cura koja je vodila trudnice i vježbala s njima disanje više tamo ne radi. nikad nisam išla ni na kakav tečaj a stalno si mislim da je to disanje nešto super za znati i da bi mi bilo milijun puta lakše da to usvojim

Sve te razumijem Annika ja malo ubila oko i već u zaostatku 10stranica..
    Već si počela ić na vježbe, super!!! I ja ih jedva čekam.. Mi krećemo od 9mj, a ja ću ako u utorak bude sve ok na pregledu krenuti od srijede.. Za nas quazi šećeraše se preporuča.. Nemoj bit tužna što ta cura ne radi, možda je našla neki bolji posao ili je odselila negdje.. A sve te voditeljice budu dobre.. 
    Lorija draga hvala ti, ma evo nije me zvao doktor, znači da nisam gadan slučaj.. Mogu jest na piru u subotu jupiii! A može bit da i on čeka nalaze.. Kad u petak bude paljba, ajme.. Već sad znam da ću zgriješiti s tortom na piru ako bude neka lijepa. A ostale dane ću pazit.
    Čestitam cure na urednim pregledima! 

Reserved123
    28. Kolovoz 2019. 14:31

Bubamara tako i ja 🤣🤣 trenutno cekamo namjestaj i pa se selimo, tako da sam vise u kauču i kuhinji nego u bodiju i hranilici. Nadam se da cemo bar mjesec dana ja i decko uzivat u tisini novog stana 🤣

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

Reserved123
    28. Kolovoz 2019. 14:33

MaRe

Evo i nas stigli doma napokon :D
    Obavila anomaly i pridružujem se klubu visuljakaStiže nam još jedan dečko

Pita doktor dal bi htjela saznati spol i šta bi htjela da bude..reko mi bi curicu a šta bude bude…kaže on pišo je
    I okrenuo mi je monitor da ga vidim, pokazao kralježnicu, glavicu,nogice :D To je doktor ne ona moja aždaja. haha
    Cerila sam se ko kreten u busu do kuće..ko ono kad se zaljubiš pa se smiješkaš bzvz
    Ni ja nisam apsolutno ništa kupila al sad kad znamo spol mogu početi skupljati :D

Cestitam da deckicu malom. 💙
    Nisam popratila zasto ne ostanes sad kod tog doktora?

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.