Ja sam ti većinu robice uzela sa Emporiuma, a sad oni imaju i popuste... Pa iz Ethereala tetra pelene, dekice i ovaj jastuk za nošenje, onda nešto iz Kika, Pepca i H&M-a i to je to 😊🙂

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Drugarii,
Bili smo na pregledu :)
Sve je u redu, beba uspravno stoji u stomaku , sa nogicama ka dole 😄, zato me i boli ponekad stomak, od njenog lupkanja po mjehuru.
Ponovo je u polozaju prema kojem nismo vidjeli pol 🙄 izgleda da cu ja morati kupovari sve u neutralnim bojama 😇
Preporucila mi je da mogu vec poceti koristiti ulje/melem za omeksavanje medjice.
Vidjecemo se ponovo za 10ak dana, tad cu iskoristiti prioiku da popricam s njom o porodjaju. Ne znam sta sve utice na to da li se radja prirodno ili carskim rezom. Ja sam imala 2 oepracije lijevog oka (strabizam) i lasersko skidanje dioptrije na desnom, sada imam dioptriju tipa -0.5, cisto jer mi je lakse lad radim na racunaru, pa ne znam da li to sve moze uticati na nacin porodjaja. 🙄 Da li neka mozda ima iskustva s tim?

malabubamara laser ti ne utjece na nacin poroda, za ovu drugu operaciju ne znam. Vidjet ce doktori u bolnici prije termina kako ce... barem su meni tako objasnili.
Meni neki dan iskocila reklamu za Ethereal i bas imaju fora stvari 😀
Nasty to se zove profesionalna deformacija,nit cekati nit sutit ne mozes 😂😂😂 sve po tvom i sve pod spagu.
Ma samo nek tebi budu nalazi svi u redu,da si mirna. Bome kako te taj doticni ne zove,ocito OGTT nije alarmantan!! 💪
Bubamara cestitke na pregledu. Bice je jedna sramezljiva curica pa se skriva tako dugo 😁
Nasty i ti onda meni napišeš da se javim češće. kako? kako da vas stignem?
ja idem na vježbe za trudnice i mogu reći da nas ne štede, čini mi se da ću biti utegnutija nego prije poroda. ali me rastužilo da cura koja je vodila trudnice i vježbala s njima disanje više tamo ne radi. nikad nisam išla ni na kakav tečaj a stalno si mislim da je to disanje nešto super za znati i da bi mi bilo milijun puta lakše da to usvojim

[iimg]
Cure meni upravo stigle JOS dvije radosnice!! Znaci sad imam sveukupno tri! Ne znam na koju foru, mora da je neka zabuna ili sam ja slucajno narucila vise puta?? Mislim da cu jednu pokloniti frendici koja uskoro treba roditi, ako vec nema.

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Hej ljudići, ako mi na uputnici piše samo ogtt je li moram ponijeti i mokraću? Nitko mi ništa nije spomenuo, a vidim po netu da se nosi i mokraća i sad ne znam..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Pozdrav cure..evo mene nakon dugooo vremena..Stalno vas čitam, ali nekako nema inspiracije ili vremena se uključiti aktivno. Međutim, malo sam sad zapela i treba mi vaše misljenje. Naime, sad sam 21 tjedan..i ja nista ne osjetim..nikakvo lupkanje, mjehuriće nista...bila sam na redovnom pregledu prosli pon, sve je ok, i sutra imam anomaly scan. Rekao mi je gin prosli tjedan da se nista ne uzrujavam, da cu vjerojatno poceti kasnije osjecati i to je to, ali ja kad citam sve vas di vec od 17 tjedna osjetite bebu, a ja skroz nista, odmah sam u panici... Lorija, ako može, sljedeći pregled mi je 16.9.. Divno mi je gledati kako nam se ti datumi pomicuuu...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji