Evo moja Mutsy Evo kolica 2u1 s torbom, ljetnom navlakom i još nekim dodacima nova bi me koštala 6.000 kn, žena mi ih prodala za 2.500 kn i stvarno su bez ikakvih znakova korištenja. Još nam dala u takvom stanju i Maxicosi Pebble jaje staro godinu dana, Tommy Tippe gym s lopticama, kadicu i spužvaste kocke za pod. A hranilicu smo platila 450 kn rabljenu Chicco. Robicu smo kupili u Primarku, tri puta su došli paketi iz H&m-a, a sutra idemo u Ikeu po podlogu za prematanje s onom frotie navlakom i plahtice. Kimbač svekar i svekrva kupuju sad kad se vrate iz Kanade i onda mi ostaju samo sitnice poput pelena, kozmetike za curku i mene, ulošci. Ja sam sa svime time uranila jer sam htjela to obaviti dok sam pokretna kad sam oboje rodila prijevremeno i bila u bolnici. I baš uživam.
Lavice ,bas sam ih sad išla pogledati ,stvarno su lijepa jedino sto ja nikako ne bih 3u1 .
Ma.kuzim da,I sama sam uzela 2u1 i posebno AS.
Juno isto lajkam sve,kolica posebno,znam da su superkvalitetna i odličan omjer vrijednosti i novca. Jedino nisam fan ovih glomaznih hranilica, al izgleda praktično (više nagiba, igračke)
Evo moja Mutsy Evo kolica 2u1 s torbom, ljetnom navlakom i još nekim dodacima nova bi me koštala 6.000 kn, žena mi ih prodala za 2.500 kn i stvarno su bez ikakvih znakova korištenja. Još nam dala u takvom stanju i Maxicosi Pebble jaje staro godinu dana, Tommy Tippe gym s lopticama, kadicu i spužvaste kocke za pod. A hranilicu smo platila 450 kn rabljenu Chicco. Robicu smo kupili u Primarku, tri puta su došli paketi iz H&m-a, a sutra idemo u Ikeu po podlogu za prematanje s onom frotie navlakom i plahtice. Kimbač svekar i svekrva kupuju sad kad se vrate iz Kanade i onda mi ostaju samo sitnice poput pelena, kozmetike za curku i mene, ulošci. Ja sam sa svime time uranila jer sam htjela to obaviti dok sam pokretna kad sam oboje rodila prijevremeno i bila u bolnici. I baš uživam.
Svaka cast da si tako rano sa svime spremna... ja jos nemam apsolutno nista 😶 Mislim da i prije pocetka listopada necu nista nabavljat.
Flower i Juno bome super ste se opremile., sve je preslatko! Ja još sastavljam popis🤣🤣
Ja za sada imam samo robicu i neke sitnice ,a kolica i krevetić sam mislila kupiti u 11 mjesecu . Znam da će u bubamari biti 30% na crni petak
Mare cestitke na deckicu😍
Mustra dobro razmisli. Tvoj izbor, al i meni se to cini puno za rabljeno.
Nego gdje se traze te palice za bebe? 🤣
Mi jos cekamo kad cemo napokon saznat spol da znamo trebamo li u nabavku. Sve imamo od prve curice, samo je ona bila ljetna beba pa cemo svakako morat malo robicu obnovit. Ali sve ja to pomalo, ima vrimena😎 planiram u 11. sve oprat i poslozit. u prvoj trudnoci je sve moralo bit na vrime spremno, a sad sve laganini 🙈. Vrime mi leti i vec znam da ce me uhvatit panika u zadnji tren 😅😅
Odoh drugi put rucat . Taman dok mi se skupi jos par stranica za citat. Ovo ljeto mi ne triba nikakva knjiga imam vas i uvik 10 stranica za procitat🤣🤣
Ako je netko zainteresiran za polovno, kolica možete kupiti i preko portala Mojekrpice. Mura 3 3000kn(noviji model, siva), Mura 3 (stariji model 1800kn, siva), Stokke 1500(siva), 1800(siva, 3000kn plava, 3800kn tamnoplava nova.
Za sada još ništa nisam kupi, moram provjeriti što imamod male (dostala sam posudila, razdavala a bila je i ljetna beba), tak da zimsko trebam u biti sve. Za sada škicam po stranicama;
Vidjela sam da imaju još pelena u c&a, mulleru. Ne sjećam se uopće koja veličina treba biti do paše za široki povoj.
Ajme cure kakav dan, umirem vam od smijeha, citam vec sat vremena i nikak doc do kraja 😂😂
Da se vratim na paketice, meni danas stigo hipp, a narucila sam ono u 6 mj kad se spajalo pa sam bila na moru, tad sam sve uzorke narucila, znaci 2 puna mj
I stigao mi dodatak za pojas za auto s ebaya. A muz taman odvezo auto na popravak 😂. Al presretna sam kaj je napokon dosao, sljedeci tj idem na sluzbeni put sama i bas me vec jako steze taj pojas pa se ful veselim isprobat
Mi smo dobili kolica i kinderbet. I javila mi jedna frendica da ce mi proslijedit AS. Imamo jedan bodi i medo odijelce 🐻😁.
Al bila sam u ikei i odabrala komodu za presvlacenje i madrac. Tako da mislim da vecinu tih vecih stvari imamo rijeseno. Sad se treba bacit u ove slatke napasti, robicu i sl 🙈😁
Vase stvari su sve apsolutno preeeeeslatke. 🎉🎉🎉
Sortiraj odgovore
Najstariji