ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    flower
    28. Kolovoz 2019. 10:54

Kengurice i meni je takav tlak, e da i voda sa malo soli mi isto pomogne....
    Jako lijepa kolica 😊 a i ova robica i medo odjel e su mi preslatki 🙂

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

flower
    28. Kolovoz 2019. 11:00

Evo ovo je što mi imamo za sada :)... Kinderbet smo kupili prekjučer polovno i odma ga sastavili da vidimo jel je sve kako treba biti i super je, kao iz dućana, a uštedjeti na njemu 600 kn :) .. I htjela sam baš takav većih dimenzija i sa kotacicima :) 

• Kengurica
    28. Kolovoz 2019. 11:04

Super su vam stvari. Odjelce batman zakon. 
    Jako mi se svidja ovaj kindač. Mi smo nenadano i kindač dobili na poklon. Ima kotace, tri razine madraca i stranica se spusta i posluzit ce fino. A jos je i lijep sto mi je manje bitno.

• Sarita15
    28. Kolovoz 2019. 11:05

Jutro cure. Sretno danas na pregledima ko ima. 
    Ni meni ni hipp ni radosnica jos nisu dosli slala pred mj dana. Napisali u roku 8 dana da ce doc ma to odavno proslo. 
    Nemam ni ja bas nekih kontrola mimo redovnih pregleda a nisam imala ni prije iako sam imala eserihiju i baktetije i bila bolesna.  Neznam mozda ce mi sada dati..

Nasty
    28. Kolovoz 2019. 11:16

lorija

GogaDinamo 😂😂😂
    Nastyako ne nazovu oni,znaci nije za uzbunu 😊 sacekaj jos taj drugi ostatak nalaza pa otidji. To bilo sljedeci tjedan cini mi se 😊 moze li uciteljka cekati? 😁

Moja Lorija ovaj tjedan do petka će bit svi nalazi, do idućeg ne bi izdržala, nazvala bi već 17 puta😆 a idući tjedan idem kod tog specijalca da vidimo što će mi specjalno poručiti.. 

flower
    28. Kolovoz 2019. 11:34

Ja sam ti većinu robice uzela sa Emporiuma, a sad oni imaju i popuste... Pa iz Ethereala tetra pelene, dekice i ovaj jastuk za nošenje, onda nešto iz Kika, Pepca i H&M-a i to je to 😊🙂

malabubamara
    28. Kolovoz 2019. 11:34

Drugarii, 
    Bili smo na pregledu :) 
    Sve je u redu, beba uspravno stoji u stomaku , sa nogicama ka dole 😄, zato me i boli ponekad stomak, od njenog lupkanja po mjehuru. 
    Ponovo je u polozaju prema kojem nismo vidjeli pol 🙄 izgleda da cu ja morati kupovari sve u neutralnim bojama 😇 
    Preporucila mi je da mogu vec poceti koristiti ulje/melem za omeksavanje medjice. 
    Vidjecemo se ponovo za 10ak dana, tad cu iskoristiti prioiku da popricam s njom o porodjaju. Ne znam sta sve utice na to da li se radja prirodno ili carskim rezom. Ja sam imala 2 oepracije lijevog oka (strabizam) i lasersko skidanje dioptrije na desnom, sada imam dioptriju tipa -0.5, cisto jer mi je lakse lad radim na racunaru, pa ne znam da li to sve moze uticati na nacin porodjaja. 🙄 Da li neka mozda ima iskustva s tim? 

28. Kolovoz 2019. 11:40

malabubamara laser ti ne utjece na nacin poroda, za ovu drugu operaciju ne znam. Vidjet ce doktori u bolnici prije termina kako ce... barem su meni tako objasnili.
    Meni neki dan iskocila reklamu za Ethereal i bas imaju fora stvari 😀

lorija
    28. Kolovoz 2019. 11:48

Nasty to se zove profesionalna deformacija,nit cekati nit sutit ne mozes 😂😂😂 sve po tvom i sve pod spagu.
    Ma samo nek tebi budu nalazi svi u redu,da si mirna. Bome kako te taj doticni ne zove,ocito OGTT nije alarmantan!! 💪
    Bubamara cestitke na pregledu. Bice je jedna sramezljiva curica pa se skriva tako dugo 😁

annika
    28. Kolovoz 2019. 11:52

Nasty i ti onda meni napišeš da se javim češće. kako? kako da vas stignem? 
    ja idem na vježbe za trudnice i mogu reći da nas ne štede, čini mi se da ću biti utegnutija nego prije poroda. ali me rastužilo da cura koja je vodila trudnice i vježbala s njima disanje više tamo ne radi. nikad nisam išla ni na kakav tečaj a stalno si mislim da je to disanje nešto super za znati i da bi mi bilo milijun puta lakše da to usvojim

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.