ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    28. Kolovoz 2019. 10:43

https://postimg.cc/gallery/372lzf6g2/
    Pokušavam da li mogu staviti tako sliku kao što govorite

samojed
    28. Kolovoz 2019. 10:45

Izgleda da može et to su moja kolica 🤓🤓

• Kengurica
    28. Kolovoz 2019. 10:46

Jako su ti lijepa kolica. Probaj drugi link copy pasteat, onaj thumbnails for forum pa ce se tu direktno vidjeti fotka.

• Kengurica
    28. Kolovoz 2019. 10:48

Iva 😂😂 ma ak ti je nadrazena nemoj ju jos brijati. Vjeruj ja sam isla dlakava ginekolozima i jedna mi je zenska gin rekla da njih uopce ne zanimaju nase dlake, da se bezveze opterecujemo.

Omerta
    28. Kolovoz 2019. 10:53

Mikio isto pocetkom 7 mjeseca, evo gledam bas 11.07. Na papiru uz radosnicu pise datum 15.07. pa ne kuzim kako je tek sad doslo.. no nema veze. Puno tih besplatnih uzoraka i pokloncica se narucuje pa im ocito treba vremena da to posalju.
    Reserved, o pa mogu misliti kako je tek tebi, ti si 11 tjedana vise od mene.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

flower
    28. Kolovoz 2019. 10:54

Kengurice i meni je takav tlak, e da i voda sa malo soli mi isto pomogne....
    Jako lijepa kolica 😊 a i ova robica i medo odjel e su mi preslatki 🙂

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

flower
    28. Kolovoz 2019. 11:00

Evo ovo je što mi imamo za sada :)... Kinderbet smo kupili prekjučer polovno i odma ga sastavili da vidimo jel je sve kako treba biti i super je, kao iz dućana, a uštedjeti na njemu 600 kn :) .. I htjela sam baš takav većih dimenzija i sa kotacicima :) 

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

• Kengurica
    28. Kolovoz 2019. 11:04

Super su vam stvari. Odjelce batman zakon. 
    Jako mi se svidja ovaj kindač. Mi smo nenadano i kindač dobili na poklon. Ima kotace, tri razine madraca i stranica se spusta i posluzit ce fino. A jos je i lijep sto mi je manje bitno.

• Sarita15
    28. Kolovoz 2019. 11:05

Jutro cure. Sretno danas na pregledima ko ima. 
    Ni meni ni hipp ni radosnica jos nisu dosli slala pred mj dana. Napisali u roku 8 dana da ce doc ma to odavno proslo. 
    Nemam ni ja bas nekih kontrola mimo redovnih pregleda a nisam imala ni prije iako sam imala eserihiju i baktetije i bila bolesna.  Neznam mozda ce mi sada dati..

Nasty
    28. Kolovoz 2019. 11:16

lorija

GogaDinamo 😂😂😂
    Nastyako ne nazovu oni,znaci nije za uzbunu 😊 sacekaj jos taj drugi ostatak nalaza pa otidji. To bilo sljedeci tjedan cini mi se 😊 moze li uciteljka cekati? 😁

Moja Lorija ovaj tjedan do petka će bit svi nalazi, do idućeg ne bi izdržala, nazvala bi već 17 puta😆 a idući tjedan idem kod tog specijalca da vidimo što će mi specjalno poručiti.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI