https://postimg.cc/gallery/372lzf6g2/
Pokušavam da li mogu staviti tako sliku kao što govorite

Jako su ti lijepa kolica. Probaj drugi link copy pasteat, onaj thumbnails for forum pa ce se tu direktno vidjeti fotka.

Iva 😂😂 ma ak ti je nadrazena nemoj ju jos brijati. Vjeruj ja sam isla dlakava ginekolozima i jedna mi je zenska gin rekla da njih uopce ne zanimaju nase dlake, da se bezveze opterecujemo.

Mikio isto pocetkom 7 mjeseca, evo gledam bas 11.07. Na papiru uz radosnicu pise datum 15.07. pa ne kuzim kako je tek sad doslo.. no nema veze. Puno tih besplatnih uzoraka i pokloncica se narucuje pa im ocito treba vremena da to posalju.
Reserved, o pa mogu misliti kako je tek tebi, ti si 11 tjedana vise od mene.

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Kengurice i meni je takav tlak, e da i voda sa malo soli mi isto pomogne....
Jako lijepa kolica 😊 a i ova robica i medo odjel e su mi preslatki 🙂

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

Evo ovo je što mi imamo za sada :)... Kinderbet smo kupili prekjučer polovno i odma ga sastavili da vidimo jel je sve kako treba biti i super je, kao iz dućana, a uštedjeti na njemu 600 kn :) .. I htjela sam baš takav većih dimenzija i sa kotacicima :)

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Super su vam stvari. Odjelce batman zakon.
Jako mi se svidja ovaj kindač. Mi smo nenadano i kindač dobili na poklon. Ima kotace, tri razine madraca i stranica se spusta i posluzit ce fino. A jos je i lijep sto mi je manje bitno.

Jutro cure. Sretno danas na pregledima ko ima.
Ni meni ni hipp ni radosnica jos nisu dosli slala pred mj dana. Napisali u roku 8 dana da ce doc ma to odavno proslo.
Nemam ni ja bas nekih kontrola mimo redovnih pregleda a nisam imala ni prije iako sam imala eserihiju i baktetije i bila bolesna. Neznam mozda ce mi sada dati..
GogaDinamo 😂😂😂
Nastyako ne nazovu oni,znaci nije za uzbunu 😊 sacekaj jos taj drugi ostatak nalaza pa otidji. To bilo sljedeci tjedan cini mi se 😊 moze li uciteljka cekati? 😁
Moja Lorija ovaj tjedan do petka će bit svi nalazi, do idućeg ne bi izdržala, nazvala bi već 17 puta😆 a idući tjedan idem kod tog specijalca da vidimo što će mi specjalno poručiti..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji