Iva evo ja po ovim tablicama gledam otprilike :)

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Pozdrav cure 🖐🏻🖐🏻
Ja vas ne stignem vise pratiti, kad imam vremena nemam koncentracije za procitati sve 🙈 nadam se da ste sve dobro 🤞🏻🤞🏻
Prijavljujem prvi udarac 🥊🥊 bio je neki dan sva sam se zbunila 🙈🤣🥰🥰 kod nas je to sve malo kasnije krenilo
Imam pitanje sto se tiče kinderbeta. Mi ćemo dobiti onaj manji što se pričvrsti za bračni krevet, on se koristi 6-8mj, moja tetka je 10mj ovisno o bebi. Ovako nešto https://mamalefox.ru/uploads/cuimg-wu6efc3.jpg
I dobila sam preporuku da ne kupujem poslije onaj standardni kinderbet, nego da uzmem putni sa bočnim otvorom. Poznanica jedna je preporučila tako je njen bebač spavao u njemu i preko dana bi se igrao i sam zaspao. Ima li koja kakvo iskustvo s tim? 🙈 gledala sam te putne ima ih raznih 😍

🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Bome Flower sad sam se sjetila kako sam fulala🙈 Ja sam svojoj maloj za izlaz iz rodilišta uzela palicu 44 ne znajući baš o veličinama kad ono go za sestomjesecno dijete😂🙈 i sjećam se da je 40/ 41 nosila na izlazu iz rodilišta.
A 10/11 je u cm gaziste.
Eto prst mi brzi od mozga.

Omerta tebi 3 meni ni jedna
A valjda budu kroz mj dana… Ak ne dodu narucujem ih ponovno sveMalabubamara cestitke na urednom pregledu!! Moja curka je tak stajala pred dva pregleda i sve mi je bilo jasno zakaj mi se piski jako
Al sad je aktivna i rotira se nonstop. Danas sam napipala kvrgu na desnoj strani kod pupka, samo se zategnula i ispupcila koza ko da ce probit, valjda glava il guza 🙈🙈 pa se povukla. Jos je meni poteljica sprijeda, sta osjecate tek onda vi kojima je straga?? Koji mali akrobati 🥰🥰🥰
Jedino sto jos rijetko osjetimo udarce kad stavimo ruku na trbih, bas su svi nekako unutarnji. Mm svaki put ceka, uspio je samo 2 udarca do sad osjetit…
I meni je posteljica sprijeda, ali se lupkanje bas jako osjeti i vrlo je aktivna. Nadam se da ce sr na kraju okrenuti kako treba, ja sam se rodila na nagice, pa me malo strah da ne bi imoja beba tako. Namucila sam mami bas prije 27 godina 😂

Mustra ništa se ne brini, ja sam tek oko 22tt osjetila ponekad meškoljenje i to kad bi se baš umirila i kad bi mi bila tišina oko mene da me ne dekoncentrita. A prekjučer 23+6 sam osjetila prvi udarac.
Nisu sve bebe jednako aktivne nemoj da te to plaši, ovisi i gdje je posteljica i koliko si ti aktivna 😊😉

🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
I da, nismo obitelj nasilnika,nije imala palicu nego KAPICU za izlaz iz rodilišta (majko sveta ubije me ovaj autocorrect)😂😂😂😂
Maj4 ne znam što da ti kažem,iskustva su individualna. Moje je da dijete s 10 mjeseci treba imati ili bar težiti ritmu i ne raditi naviku da zaspi u igri nego da se zna kad je vrijeme za igranje,kad za spavanje pa ide u svoj krevetac (nešto kao ritual, što popodne što navecer). Ja sam vise za obicni kinderbet jer mislim da su i kvalitetniji madraci u njima al to sam ja (ako već biram izmedju tog dvoje).

Osobno mislim da bebi kao i svima treba pravi madrac za spavanje, a ovi putni krevetići za povremeno korištenje...ali evo samo moje mišljenje, svako će naravno napraviti onako kako njemu paše i što misli da je najbolje 😊

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Vidjet ću s kakvom palicom će sinko izac iz rodilišta😂. Vidiš iva moja je imala palicu pa se sestra bojala pitat di su joj cipelice za izlaz iz rodilišta😂😂
Ma neee. Kad vidiš to malo stopalo nećeš ni znat kak bi mu obukla cipelice. Nebu se isetalo van😂 Možeš deblje carapice ili nešto tipa ovo https://m2.hm.com/m/en_cn/productpage.0787368001.html

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji