ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    28. Kolovoz 2019. 16:42

Zene moje drage, uzivam citajuci vas 😁
    Danas sam morala po Clexan u bolnicu, pa u shoping s klincima za slape za skolu i vrtic a u Sisku je za popizdit 🤭 sparno isto i pokleknula sam, za rucak je bila pizza 🙈.
    Tko je ono napisao.. Angie? Sto je sve oprala, skuhala, slozila drva jos i s gostima kavu popila... Zeno svaka cast... Ja sam nakon sto sam malog stavila spat, prevalila se na pod na njegovu malu foteljicu 😂 (cekamo kauc 🙄) 
    Dakle... Covjek bi pomislio da cu proc kroz ovu trudnocu pjevajuci...ipak je treca, sve znam, sve sam prosla... Sipak

Nervoza me krenula prat, sutra idem u Petrovu na kombinirani i nadam se da ce mi rec da bebaci ipak ne dijele opnu nego da su svaki u svojoj...u protivnom cu poludit do kraja 🤪

Ali javljam da su se jucer prvi puta javili moji mjehurici 🤭🤭🤭
    Nisam ocekivala tako rano, iako sam ih i u proslima osjetila otprilike u 12. tjednu, jer ipak je to sve rastegnuto 😂 ali valjda kako su blizanci ipak ih je lakse osjetit. 🤗🤗🤗

Drzite fige sutra a svim curkama kojima su pregledi prosli ok cestitam i drzimo fige dalje 😊😊😊

url=https://lilypie.com][/url

• thinkpink1
    28. Kolovoz 2019. 16:48

Curke cestitam na urednim pregledima i novootkrivenim pisuljama i pisonjama🥰🥰
    Bome ste vrijedne i dobro ste se vec opremile, sve svari su mi slatke..ja još nisam nista, ni popis pripremila...sve cu to pred kraj godine...prvo cu vidjet sta cu dobit, onda ide spisak za shopping. Al sam rekla da cu racionalno i planski kupovat, nista van spiska...al vidjet cu kolko ce me to drzat da ne pokleknem🙈🙈🙈

ivikii
    28. Kolovoz 2019. 16:49

PetraB drzim figee💖

mrgud_zg
    28. Kolovoz 2019. 16:55

I cestitam na pisulincu. Nevjerojatno kolko ih je vise 😁 i svima na dobrim pregledima 🎉🎉🎉
    Ja se najvise vama divim na volji i idejama za kuhanje. I mm i ja imamo menzu na poslu i to mi je najveci spas na s ijetu. Em ne volim em nemam ideje em pogotovo kad je ljeto mi se neda kuhat. Uopce ne znam kakcu prezivjet kad budem na porodiljnom doma 😫😂

mala.le.90.
    28. Kolovoz 2019. 17:21

Cure razmisljate li o uredjenju sobe? Sto mislite o zidnim naljepnicama, imate li neki link s dobrom ponudom?

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

samonezelje
    28. Kolovoz 2019. 17:26

Pozdrav! Cestiteke Mare na visuljku i svima na pregledima.
    Meni danas jedan od tih groznih dana... Od jutra me muci zgaravica, trbuh mi je nekak bas tezak.. sve me probada malo tu pa tam i bolucka. U kicmi me presjece za svaki jaci okret, morala sam ostat dulje na poslu, a da bi stavr bila jos gora ugledala sam po 3 baby strijice na bokovima, odnosno to su vec ledja bokte! Taj dio opce ni nisam mazala... 🤦‍♀️ Al mi se moja bebolina zato cijeli dan javlja i ritulji tak da bih najradije cijeli dan lezala nasukana na kauc i gladila busu!
    Autocorrect FTW!

samonezelje
    28. Kolovoz 2019. 17:37

Joj o sobici sam razmisljala al sam minimalist u dusi pa nekak ne ljubim bas te naljepnice...eventualno nesto geometrijsko..

PetraB
    28. Kolovoz 2019. 17:48

Jos jedna stvar vezano za opremu, konkretno kolica... 
    Mi smo za curku prije 8 god dobili svu opremu osim as od moje frendice. To je sve trebalo biti i za drugo dijete no kako je bio decko muz je rekao da ce as pofarbat jer je bila sivo roza 😂🙈 no ja nisam dala nego sam trazila novu i ujedno kolica jed su prosla bila dosta glomazna i teska... I tako ja naletim na oglas, zena prodaje no name kolica i as 2u1...nova, nekoristena 400 kn... Halo, 400 kn... I tako mi to uzeli i odusevljena, kolica lagano, lako se sklope, ma super a kaj je najbitnije, prosle godine na moru mi s tim kolicima uredno na plazu po svim podlogama, sljunak, kamenje, pijesak, sta hoces a jedna zenska fura peg perego kolica, vidis da su kostala jer imaju svu mogucu opremu koju mogu imati....i dodje do sljunka i zive dragog: Maaarkkoo ja ne mogu s njima po sljunku, iMarko dodje i oni dizu kolica, sa svom opremom i nose kolica prek cijele plaze... Tak da... Marka, cijena, stvarno nema veze ☺️ eto, to je moje iskustvo s opremom... 😊

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    28. Kolovoz 2019. 17:59

samonezelje ja se cijelo popodne osjećam kao da cu se svaki čas onesvjestit, a s obzirom da mi je tlak 95 s 52 i nije neko čudo..valjda od stresa i tuge i uzbuđenja. Al bebica mi se i danas javila dva puta da me smiri ❤

[/url

28. Kolovoz 2019. 18:00

PetraB koja su to noname kolica? Ja ne patim na marke ali na finkcionalnodt svakako  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.