ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Kolovoz 2019. 14:35

mustra

Hvala cure, malo ste me umirile....Mislim da sam danas evo dogovorila prvu kupnju bebi stvari. Od mamine frendice kći, ima curicu 3 god, znam ih sve, i znam da su uredni, čisti, oprani. Prodala bi mi kinderbet, madrac (s tim da je mala cijelo vrijeme s njima spavala, od prvog dana), hranilicu i kolica za 7000 kn. Inače imaju dosta para, sve je markirano, a kolica su bugaboo neka 3u1 sa svim mogućim dodacima (torba, kišobran i sve i svašta što se moglo kupiti). Kakva vam se čini cijena? Mislim meni može reći što hoće kad nemam pojma, pa molim malu pomoć

Meni se to cini jako puno za polovno. Za istu cijenu mozes dobit manje markirano no kvalietno i novo. Danas ti je lako u googl upisati tocnu marku i vidjet cijene za identican proizvod.
    Ja sam bas neki dan gledala ponudu polovnih kolica i neki ljudi bez srama prodaju npr. polovna kolica za 2500 kn koja u trgovini kostaju 2800 kn. Ja cu kupit polovno jedino ako cijena bude vise od duplo jeftinija i ako bude ocuvano. 

sofi09
    28. Kolovoz 2019. 14:37

Mare cestiram na pisonji👶
    Mustra meni osobno se to cini puno za rabljeno jer se na snizenjima i novo moze kupiti za te novce..
    Mi jos nista nismo kupili za bebaca, ali planiramo sada poceti i jedva cekam😀

flower
    28. Kolovoz 2019. 14:37

Gogaa ta sam, na komplikacijama i bila na moru, što ću, komplikacije dobila odmah posto sam bila na umjetnoj, a zašto ne iskoristit lijepo vrijeme i otići malo na more 😄😊

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

Grizli
    28. Kolovoz 2019. 14:44

🤣🤣🤣 Dakle ja umirem od smjeha trneutno... Lavicin mali ima palicu, Novoj ce trbuh svrsiti, ivina beba ce odsetat iz roidlista pa trazi cipele... Sama sam doma, al susjedi ce mislit da nas je bar 5 koliko se smijes sa vama.
    Flower zbilja ti si već ozbiljno spremna. Ja nisam kupila za sad doslovno nista bebi i neke dane me uhvati panika da cu zakasniti, al mm tjesi da je meni dovoljno 1 dan u shopping centrima i da cu doma dovuc 20 vreca stvari. 

Lavica27
    28. Kolovoz 2019. 14:45

Goga ti si ko moj tata. Kaže da ne kupujem rabljeno jer tudju energiju preuzimam🤔 Dopao bi ti se on, duhovnjak :)
    Hm ne znam sto bi ti rekla... novi kinderbet plus madrac imas sa posteljinom za 1000kn. Hranilice skuplje cca 800-1000kn nove. I znači 5000kn za kolica iskreno možeš nova za tu lovu uzeti i uz to markirana i najbitnije novu AS, osobno mogu sve rabljeno al kod AS mi nema kompromisa.

Nasty
    28. Kolovoz 2019. 14:46

Čestitam na dečkiću Mare!!! 
    Palicu taman dodala na popis! 🤣🤣🤣 Vi iskusne što napišete ja dodam kao pravi štreber.. 

MaRe
    28. Kolovoz 2019. 14:50

Reserved to sam bila u Riječkoj bolnici na anomaly scanu al dobro ubrzo se riješavam ove svoje jer za 3 dana selim u Osijek pa ću imat bolju doktoricu :D 
    Mustra i meni to zvuči malo previše za polovno pa da je ne znam koja marka.Mislim da je Iva dns dobila krevetić s madracem i komplet posteljinom iz Emezzete il di već za milju kn, i nek su kolica neka 3u1 3500-4000 pa nije hranilica još 2 milje kn..
    A ako sam dobro i shvatila tu od cura AS ne valja da je starija od e sad ne znam koliko, valjda će znati koja :) 

Gogaa_V
    28. Kolovoz 2019. 14:53

flower

Gogaa ta sam, na komplikacijama i bila na moru, što ću, komplikacije dobila odmah posto sam bila na umjetnoj, a zašto ne iskoristit lijepo vrijeme i otići malo na more 😄😊

Nisam  mislila  nista lose naravno,  nego mi zazvucalo smiješno. 🤷‍♀️🤣 a upamtila sam da si nam se jednom  javila da ti je bas sve  po P.S-sa pregleda (i baš si mislim  jedna od rijetkih koja hvala Bogu  nema  problema  pa sam zapamtila)., a onda procitam  komplikacije, samo sto se nisam  sjetila  nika u momentu pa da te oznacim. Bitno da je sve ok ⚘

Gogaa_V
    28. Kolovoz 2019. 14:56

Lavica27

Goga ti si ko moj tata. Kaže da ne kupujem rabljeno jer tudju energiju preuzimam🤔 Dopao bi ti se on, duhovnjak :)
    Hm ne znam sto bi ti rekla… novi kinderbet plus madrac imas sa posteljinom za 1000kn. Hranilice skuplje cca 800-1000kn nove. I znači 5000kn za kolica iskreno možeš nova za tu lovu uzeti i uz to markirana i najbitnije novu AS, osobno mogu sve rabljeno al kod AS mi nema kompromisa.

Joj lavice vec  mi se dopada  njegov  nacin  razmišljanja 🙈 pozdrav za tatu 🙋‍♀️
    Mare cestitam  na dečkiću. 💙

• mustra
    28. Kolovoz 2019. 14:59

Hvala vam..ma moram priznati kad sam vidjela kolica bila sam spreman odmah sve uzeti jer su fakat odlicna...sve se rihta po visini, velicini, sklopis ih jednostavno, ful su mala kad sklopis, ful lagana, grijači za ruke, pa nekakva dekica u košari za bebu i niti jedne ogrebotinice ili nesto, torba, kišobran...i dvije presvlake, mogu biti roza ili siva...al onda sam malo stala, i zamolila ju da joj javim dok si razmislim...ali cini mi se neki spaceshuttle od kolica...najbitnije mi je da su lagana da ih u jednoj ruci mogu nositi jer imamo stepenice za ulazak u kuću, a ne bi ih bas vani ostavljala, jer sam svašta čula šta se ljudima preko zime znalo zavući u kolica jer je toplije raznim životinjicama, eventualno u garaži..i da su mala kad se sklope zbog auta...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.