ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    28. Kolovoz 2019. 08:45

Grizli nisam mutant, majke mi  Kad bi me vidjele uživo pomislile bi da sam presitna da bi prstom makla a kamoli išla drva slagat al em sam žilava em imam pitona u dupetu i ja nemrem bit na miru nikada. Znam kad trebam stat i odmorit i sad kako sam sve okruglija imam sve više tih pauza. Tako uspijem napravit sve što sam si zacrtala a da ne puknem do kraja. Jednostavno sam takva da nemrem gledat da se netko znoji i trga a ja da lezim s nogama u zraku, mene mora potrgat neznam kako da ja ne mrdam s kreveta 
    Evo sad već dučkas obavila, pojela, pristavila kuhat grah....i sad laganini. Mm-a nema do 18 
    Zgaravica...hmmm, mene sinoć prvi put baš zapeklo, al sam to pripisala večeri, pojela malo čajne kobasice.

Nasty
    28. Kolovoz 2019. 08:48

mrgud_zg

LoSa84

Joj u Zg je zbilja neizdrziva sparina. Nemam nista protiv vrucine no sparina me ubija. Bas sam gledala prognozu i ne cini se da ce stati.
    Ja sam jucer bila na sastanku sa strancima a tamo je nepristojno pitat o privatnom zivotu. Svi su mi kao hledali trbuh a niko nista. Svako malo sam morala izlazit na wc 🤣🤣

Fakat je smijesno to s trbuhom. Ja isla na go s 18-19 tj. I stvarno ako bi se tak obukla nije mi se vidio trbuh. A bila sam na poslu rekla samo najuzem krugu. Radim inace u velikoj firmi, 150 nas je u zgradi. I sad se vratim s go, i fakat se vidi. I svi pitaju nesto. 😁 mislim ne smeta me, al mi je bas smijesno, udem u wc i uvijek me neko zaskoci sa sto pitanja 😁

Smišno mi je to.. Mene su na poslu pipkali po trbuhu.. I sto pitanja.. Kod nas nema pardona s pitanjima kao u nekim drugim zemljama.. A primjetila sam da mi neki prolaznici bulje u trbuh.. Moj se stvarno vidi.. Ja se ne sjećam da sam ikad buljila u trudnice. Malo mi je to čudno. A sparina me počela baš smetat, baš se osjećam stlačeno zadnja 3 - 4 dana. 

Lavica27
    28. Kolovoz 2019. 08:50

Eto drago mi je da vas je moj Hans nasmijao😁 Thinkpink pretpostavljam da me predlozilo njoj preko istih prijatelja,jer smo iz manjeg grada,realno svi sve znamo. Al pretpostavljam i da je osjetila da se povezala samnom😂
    Jutro i sretno svima na pregledima! MI smo danas taman 17 tt😍 kad sam vas u visim tjednima pratila 17 tj mi se činilo punoooo a sad mi je kad ja dodjem na to joj di mi je 26 tjedana🙈
    Angie ti bi mogla malo usporiti tempo ženo znaš. Slaganje drva i ribanje dvije kupanje u istom danu,kae s glavom🙈
    Nebu ti posao pobjegao bez brige. Ko moja mama si. Dodje tu krepana i nabraja kaj je sve danas napravila. Reko budes zakasnila negdje ako pola prebacis za sutra?
    Eh pola nisam zapamtila... ugl pregled mi je u petak i iiiiskreno se nadam da nisam više pretplacena na krevet- kauč nego da mogu bar u šetnju il na kavu🙈

Nasty
    28. Kolovoz 2019. 08:56

Lavice da bilo bi super da ti daju dozvolu za šetanje i kavicu..držim fige! 
    Angie uspori malo, sad mi je jasno zašto puno jedeš🤣🤣🤣
    Ja danas idem tražiti neku haljinu za kupiti.. Idemo na pir u subotu. 

MaRe
    28. Kolovoz 2019. 08:59

Jutro svima...sretno na pregledima 🙂 Ja vec u gradu,čekam bus da odem po doznake pa nazad u grad na hzz pa tek onda u bolnicu na uzv..tko ce dočekati 😁 Ima neke nade za naoblaku pa valjda nece sunce uprziti...
    Bome Angie ja se umorila sam dok sam pročitala sta si radila 😂
    Iva super...brzo su oni to poslali.
    Lavice mozda je i Hans na forumu 😂😂😂
    Drž te mi fige ak ništa drugo da me nervoza prođe,ne znam ni sama šta sam tako nervozna 😕

Angie1205
    28. Kolovoz 2019. 09:00

Velim vam da imam pitona v riti 
    Lavice tvoja mama i ja bi se slozila onda definitivno, moja stalno kuka da nemre pratit moj tempo 
    Ma samo da ja u svaki ćošak kuče unesem ono nešto svoje i da to bude onak kak bi ja voljela i onda sam mirna i sve će biti laganini. 
    E da....sinoć stigle domaće jabuke, danas na redu štrudla od jabuka, volite i to? 

Točkica37
    28. Kolovoz 2019. 09:03

Ajme sta je to tak komplicirano oko doznaka? Ja danas planiram otvlrit komplikacije ...sto sve moram obaviti?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

DeeDee
    28. Kolovoz 2019. 09:03

Mrgud mislim da si ti pitala za piling. Probaj Marikke, prirodna hrvatska kozmetika, meni je top. Ne znam gdje ima kupit u Zg al imaju i web stranicu pa možeš narucit.

Ja sam danas vec živčana kao pas, od 6 na katamaranu, čeka me milijun ružnih obaveza, pokušavam ubit oko, a neko dijete trči već brat bratu sat vremena i urla iz petnih žila 😳, ne znam, meni to baš nije ok, vidjet ćemo kad bude moje al mislim da cu ostat pri tom razmišljanju 😅

[/url

Aristea
    28. Kolovoz 2019. 09:06

Sretno svim curama na pregledima i da anna dočeka dobre nalaze :) 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Omerta
    28. Kolovoz 2019. 09:19

Ima koja da joj se nakon cjelonocnog lezanja na lijevom boku ujutro kad se pomaknete na ledja, kao izboci, stvrdne donji lijevi dio trbuha? To sam primjetila u zadnjih par dana...

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI