Velim vam da imam pitona v riti
Lavice tvoja mama i ja bi se slozila onda definitivno, moja stalno kuka da nemre pratit moj tempo
Ma samo da ja u svaki ćošak kuče unesem ono nešto svoje i da to bude onak kak bi ja voljela i onda sam mirna i sve će biti laganini.
E da....sinoć stigle domaće jabuke, danas na redu štrudla od jabuka, volite i to?
Ajme sta je to tak komplicirano oko doznaka? Ja danas planiram otvlrit komplikacije ...sto sve moram obaviti?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Mrgud mislim da si ti pitala za piling. Probaj Marikke, prirodna hrvatska kozmetika, meni je top. Ne znam gdje ima kupit u Zg al imaju i web stranicu pa možeš narucit.
Ja sam danas vec živčana kao pas, od 6 na katamaranu, čeka me milijun ružnih obaveza, pokušavam ubit oko, a neko dijete trči već brat bratu sat vremena i urla iz petnih žila 😳, ne znam, meni to baš nije ok, vidjet ćemo kad bude moje al mislim da cu ostat pri tom razmišljanju 😅
[/url
Sretno svim curama na pregledima i da anna dočeka dobre nalaze :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Ima koja da joj se nakon cjelonocnog lezanja na lijevom boku ujutro kad se pomaknete na ledja, kao izboci, stvrdne donji lijevi dio trbuha? To sam primjetila u zadnjih par dana...
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ajme sta je to tak komplicirano oko doznaka? Ja danas planiram otvlrit komplikacije …sto sve moram obaviti?
Ništa, otvori ti doktorica bolovanje, jedan papir u HZZO, jedan u firmu, i tako na kraju svakog mjeseca, odnosno, do petog u tekućem mjesecu, da ti isplate mjesec iza.
Ako si me skuzila🙈
Sretno svima na pregledima.🤞🏻
Jutro curee! Sretno na pregledima!!
Hans me nasmijao do suza, ona bi se družila na fejsaču, a ti tako
Angie štrudla od jabuke je moja najdraža slastica, posebno domaća, mmm. Meni teka ne fali uopće, vagala me na pregledu, +5 sam od početka :D
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Mikio i mene za koji dan čeka ogtt pa se želim izguštat u ovim domaćim delicijama jer tko zna što me čeka
Cure vidjela sam da se nekako ipak mogu staviti slike, kako to radite?
Ajme sta je to tak komplicirano oko doznaka? Ja danas planiram otvlrit komplikacije …sto sve moram obaviti?
Točkice ginić ti daje 2 doznake i potvrdu (meni je nije dao). Jednu doznaku i potvrdu ako dobiješ nosiš kod poslodavca, a drugu doznaku na hzzo. Na hzzo trebaš dostaviti i platne liste zadnjih 6mj, to ti daje poslodavac, kopiju ugovora o radu, kopiju kartice na koju ti sjeda plaća i osobne čini mi se. Možda još neki papir treba, zaboravila sam. Najbolje provjeri telefonski na hzzo prije nego odeš u računovodstvo, a tamo traži da ti sve to kopiraju i daju prije nego odeš na hzzo. Kad dođeš u hzzo tamo ispuniš neki papir, predaš papire i to je to. Treba dostaviti između 16. i 5. u mjesecu. Bitno je do 5.da sjedne isplata do 20.taj mjesec.
Angie kod nas u Istri pitona imaju samo muski... 😂 Ako me razumijes... Tako da sam se bas nasmijala kad sam procitala da ga i ti imas! 🤣🤣🤣🤣
Mikio sad zelis da i za igrackom placem jel? Ma meni se zeludac stisnu ja mislim jos tamo '87. 😁 Al zbilja u zadnje vrijeme mi ne pasu veliki obroci ne znam zasto sam uopce pomislala da cu ono moc pojest.
Za alergiju ja sam pak alergicna na trave, korove, papar, marelice... Popis imam poduzi, al evo od kad sam trudna ni jednom me nije nista scepalo pa se nadam da ce tako i ostat. Kad me svrbe oci ili nos onda si nos isperem sa fizioloskom, a oci sa ohladjenim cajem od kamilice pa mi pomogne. A to znam raditi po nekoliko puta na dan bas da ocistim ih od te peludi.
Ja sutra ujutro idem vaditi krv cijelu onu neku citabu nalaza + urin opet pa ćemo vidit kakav je guk nataste sada. 🤪 Aparatic za mjerenje pokazuje ok nalaz e sad dal je tocan saznat cu.
Sortiraj odgovore
Najstariji