ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    28. Kolovoz 2019. 08:24

Anna drzim ti fige danas i iscekujem rezultate s tobom, znam da ce biti sve okej🙏🏻❤🥰
    Sretno svima na pregledima i poslovima danas☺️🥰

• thinkpink1
    28. Kolovoz 2019. 08:33

Jutro curke! Sretno danas na kontrolama!🍀
    Lavice oplakah tvog Hansa 😂😂😂 Sad bi ja muzu rekla ajde ak imas muda, nemoj ju prihvatit😂😂😂 mozda ju vise neces morat ni zvati, vec ce ti sama slati recepte i uputnice🤣🤣🤣
    Al to mi je grozno, dodavat ljude ne znajuci ih, samo zbog cega, veceg broja virtualnih prijatelja?? Kaje s glavom...🤦🏻‍♀️

Nasty
    28. Kolovoz 2019. 08:39

Cure, sretno na pregledima danas! 
    Jutros mi ginić radi, ostavila sam jučer poruku med. sestri da sam radila pretrage i ogtt i nekako očekujem da će mi se javiti, inače zove kad nisu rezultati idealni. Kod mene su šećer na tašte i CRP povišeni. Ako se ne javi razmišljam se dali da zovem danas ili da pričekam do petka kada ću dobiti nalaze urina i briseva pa da onda zovem. Jer itako ću ga morati kontaktirati zbog neke upale i bakterije ako bude.. Nekako ne želim bit dosadna.. 

Omerta

Kengurica, mene muci ambrozija, isto sam se budila po noci smrkava.. a ne pijem nikakve tablete, nije preporucljivo.. nisam nikad ni prije nista uzimala, pretrpim nekako. Inace sam od malena alergicna na pelud i trave, to bude obicno u 5.mjesecu negdje.. a evo zadnjih skoro 10 godina i na ambroziju.
    Mrgud, da probas nesto na prirodnoj bazi, ima po ljekarnama, mislim da znaju oni cak raditi, a mozes i sama nesto smuckati (secer ili krupna sol, kokosovo ulje ili neka druga varijacija..)

Be the change you wish to see in the world.. 💚

mrgud_zg

LoSa84

Joj u Zg je zbilja neizdrziva sparina. Nemam nista protiv vrucine no sparina me ubija. Bas sam gledala prognozu i ne cini se da ce stati.
    Ja sam jucer bila na sastanku sa strancima a tamo je nepristojno pitat o privatnom zivotu. Svi su mi kao hledali trbuh a niko nista. Svako malo sam morala izlazit na wc 🤣🤣

Fakat je smijesno to s trbuhom. Ja isla na go s 18-19 tj. I stvarno ako bi se tak obukla nije mi se vidio trbuh. A bila sam na poslu rekla samo najuzem krugu. Radim inace u velikoj firmi, 150 nas je u zgradi. I sad se vratim s go, i fakat se vidi. I svi pitaju nesto. 😁 mislim ne smeta me, al mi je bas smijesno, udem u wc i uvijek me neko zaskoci sa sto pitanja 😁

Angie1205
    28. Kolovoz 2019. 08:45

Grizli nisam mutant, majke mi  Kad bi me vidjele uživo pomislile bi da sam presitna da bi prstom makla a kamoli išla drva slagat al em sam žilava em imam pitona u dupetu i ja nemrem bit na miru nikada. Znam kad trebam stat i odmorit i sad kako sam sve okruglija imam sve više tih pauza. Tako uspijem napravit sve što sam si zacrtala a da ne puknem do kraja. Jednostavno sam takva da nemrem gledat da se netko znoji i trga a ja da lezim s nogama u zraku, mene mora potrgat neznam kako da ja ne mrdam s kreveta 
    Evo sad već dučkas obavila, pojela, pristavila kuhat grah....i sad laganini. Mm-a nema do 18 
    Zgaravica...hmmm, mene sinoć prvi put baš zapeklo, al sam to pripisala večeri, pojela malo čajne kobasice.

Nasty
    28. Kolovoz 2019. 08:48

mrgud_zg

LoSa84

Joj u Zg je zbilja neizdrziva sparina. Nemam nista protiv vrucine no sparina me ubija. Bas sam gledala prognozu i ne cini se da ce stati.
    Ja sam jucer bila na sastanku sa strancima a tamo je nepristojno pitat o privatnom zivotu. Svi su mi kao hledali trbuh a niko nista. Svako malo sam morala izlazit na wc 🤣🤣

Fakat je smijesno to s trbuhom. Ja isla na go s 18-19 tj. I stvarno ako bi se tak obukla nije mi se vidio trbuh. A bila sam na poslu rekla samo najuzem krugu. Radim inace u velikoj firmi, 150 nas je u zgradi. I sad se vratim s go, i fakat se vidi. I svi pitaju nesto. 😁 mislim ne smeta me, al mi je bas smijesno, udem u wc i uvijek me neko zaskoci sa sto pitanja 😁

Smišno mi je to.. Mene su na poslu pipkali po trbuhu.. I sto pitanja.. Kod nas nema pardona s pitanjima kao u nekim drugim zemljama.. A primjetila sam da mi neki prolaznici bulje u trbuh.. Moj se stvarno vidi.. Ja se ne sjećam da sam ikad buljila u trudnice. Malo mi je to čudno. A sparina me počela baš smetat, baš se osjećam stlačeno zadnja 3 - 4 dana. 

Lavica27
    28. Kolovoz 2019. 08:50

Eto drago mi je da vas je moj Hans nasmijao😁 Thinkpink pretpostavljam da me predlozilo njoj preko istih prijatelja,jer smo iz manjeg grada,realno svi sve znamo. Al pretpostavljam i da je osjetila da se povezala samnom😂
    Jutro i sretno svima na pregledima! MI smo danas taman 17 tt😍 kad sam vas u visim tjednima pratila 17 tj mi se činilo punoooo a sad mi je kad ja dodjem na to joj di mi je 26 tjedana🙈
    Angie ti bi mogla malo usporiti tempo ženo znaš. Slaganje drva i ribanje dvije kupanje u istom danu,kae s glavom🙈
    Nebu ti posao pobjegao bez brige. Ko moja mama si. Dodje tu krepana i nabraja kaj je sve danas napravila. Reko budes zakasnila negdje ako pola prebacis za sutra?
    Eh pola nisam zapamtila... ugl pregled mi je u petak i iiiiskreno se nadam da nisam više pretplacena na krevet- kauč nego da mogu bar u šetnju il na kavu🙈

Nasty
    28. Kolovoz 2019. 08:56

Lavice da bilo bi super da ti daju dozvolu za šetanje i kavicu..držim fige! 
    Angie uspori malo, sad mi je jasno zašto puno jedeš🤣🤣🤣
    Ja danas idem tražiti neku haljinu za kupiti.. Idemo na pir u subotu. 

MaRe
    28. Kolovoz 2019. 08:59

Jutro svima...sretno na pregledima 🙂 Ja vec u gradu,čekam bus da odem po doznake pa nazad u grad na hzz pa tek onda u bolnicu na uzv..tko ce dočekati 😁 Ima neke nade za naoblaku pa valjda nece sunce uprziti...
    Bome Angie ja se umorila sam dok sam pročitala sta si radila 😂
    Iva super...brzo su oni to poslali.
    Lavice mozda je i Hans na forumu 😂😂😂
    Drž te mi fige ak ništa drugo da me nervoza prođe,ne znam ni sama šta sam tako nervozna 😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.