Iva4:
OGTT ti je u biti dobar;
L su u trudnoći inače povišeni (meni se kreću između 12-14), neutrofilni granulociti upućuju na bakterijsku infekciju, u trudnoći najčešće na uroinfekt. Nije ništa za zabrinuti jer je pitanje od kada su ti uopće povišeni. Ono što bi eventualno mogla učiniti dodatno je CRP (ako je miran nema potrebe za antibiotikom) te BATB urina (inače su uroinfekcije u 80% slučajeva asimptomatske tak da se slučajno otkriju).
Imam ja te vakum vreće. Najbolje su mi od svih, ali sam ih kupila kad je 5 komada bilo 89 kn. Sad vidim da je samo 3. Nova19meni s takvim nalazom trombofilije, spontanim i 40 godina nisu odobrili heparin.
Šta si onda privatno plaćala cijelu trudnoću?
Ići ću u ponedjeljak kod prim gin pa ću vidjeti šta će mi reci, a u petak ću opet pričati sa svojom gin u Petrovoj pa da vidim...
Jao cure mene je danas opalila neka generalka čistim prozore sve živo a što je najgore sve je čisto 😂😂
Ja sam prije par god kupila par tih vakum vreca u Yisku, al su se ispustile u roku tjedan dana.. nekak su krute vise ko celofan nego najlon. Ne preporucam te..
Vidim da nas puno ima danas bolest ciscenja.. ja napunila dvije pune vrece starih slapa za kontejner, dvije bvrece zimske robe za crveni kriz i jos hrpu kutiha i smeca.. Samo kaj mi ne izgleda ko da se nesto ispraznilo...
Idem sad u kuhinju praznit frizider.. zavrijedila sam!
Cure s obzirom da ne pijem jest cu cijelu noc za sve vas 😉🎉🎉🥩🍗🍖🥓🌭😁😁 💃💃
Sto se tice vakum vreca mi imamo vec jedno 5 godina od kad smo poceli sa selidbama neke iz peveca, i jos se drze. I nedavno uzeli u ikei. Te su isto bas dobre osim sto nisu bas velike, ja bi voljela da imaju jos jednu vecu dinenziju u ponudi.
Pozdrav curke ,meni se čini da je mene uhvatila neka viroza .
Jučer ujutro sam povratila sav doručak i kasnije imala neki kao proljev i još me navečer ubijala glavobolja . Ujutro se probudim ,i mislim super prošlo je kad ono opet . Luda sam već .
Ja gotova s ciscenjem... to mi je najgore potroseno vrijeme... na ciscenje 😣 skroz trazim zenu da mi pripomogne no nikako da nekog nadem. Vjerojatno vise nitko ne zeli cistit 🤣
Ja imam vakuum vrece iz Offertisime i dobro se drze.
Iva baš su na tečjau govorili o tome..
Leukociti povišeni u trudnoći nisu velika opasnost, osim ako nemaš popratnih nekih problema..
Meni su recimo LKC uvijek uvijek povišeni, ali ja imam reumatoidni artr., pa ih često kontroliram, i evo, nikad do sad nisu bili normalni
Ali za svaki slučaj, možeš liječnika pitati.
Nalaz OGTT-a mi se čini odličan! Čestitam!
Sve spremate naveliko...svaka cast na volji...ja sjedim u djecoj sobi gledam u ormar od malog i svu hrpu robe koju treba sortirat i neznam cekam da se sama pocne ili nesto.. doc ce mi zena u utorak ali nebi bas da mi po robi od djeteta prcka to moram ja...
Vrece vakumske imamo od Dormea vec jednoo hmm 5 6 god mislim nekih 10 komada 3 su ogromne jorgan stane bez beda unutra i drze se
Sortiraj odgovore
Najstariji