Samo vi čistite...mene to jako rijetko hvata hahahah Ja sam danas skoro prespavala pod dana...prevruće mi je i nemam zraka a ni volje za živjet a kamoli da se mrdnem nekud
Samojed baš su lijepa i sličan model koji sam i ja našla u ovoj trgovini di planiram uzet sve šta mogu :)
https://bebbco.rs/product/camarelo-sirion-8/?fbclid=IwAR2rDO7AfjxUurYUvYG_o0SEOeiFsGoEUJA40yTprmsRukMyBepO02llXqw
I da javila sam im se i pitala za kupovinu pošto sam iz Hrvatske, rekli su nema problema samo da im ranije javim koji model kolica i krevetića me zanima da ako ga nemaju u trgovini ga nabave dok dođem :) Tak da sam baš happy. Onaj Medo krevetić je moj :D Tamo je 2168 kn a kod nas od 3000-3600. I svašta još povoljnih stvari sam vidjela na njihovoj stranici, npr kadica s termometrom 66 kn, držač za baldahin 56, 10 bijelih tetra pelena 70 kn itd.

Mare da isti su model, pa baš je dosta povoljnije dobro je što ćeš moći tako naruciti, ja baš nez kakvu bih kadicu

Joj i ja sam te kadice gledala i svugdje su ko one neke anatomske di ima ono kao da beba sjedne tj. legne na to al sam kod njih vidjela ovu običnu https://bebbco.rs/product/kadica-za-bebe-happy-turtle-102-cm/ i takav neki model ću uzeti.
One ko anatomske mi djeluju da ih beba prebrzo preraste a za ovakvu znam da smo se i ja i brat u njoj kupali do ko zna kad :)
Imati ćemo kadu pa sam vidjela i one neke umetke što se stave u kadu al nisam se dosad susrela s njima da znam kak to funkcionira.

Ja jucer prala zavjese i prozore..pa kad je krenulo nisam stala do navecer...jedno drugo vuce..danas sam za nista..jedino sam uspjela napraviti tortu muzu je sutra rockas..i sad lezim lezim i leziiim...
Ja sam imala prije dva mjeseca neku temp 37.1 par dana i gin mi je rekao da je to normalno u trudnoci pa je tako valjda i sa leukocitima. Ja se ne bbih previse zamarala.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Pardon na ubačaju, ali vidim da planirate naručivati kolica s neta. Samo jedan savjet - nemojte prije nego ih vidite negdje uživo. Ja sam imala 3 vrste koja su mi sviđala i kad sam vidjela uživo ona koja su mi bila naj, ostala sam razočarana jer su mi bila preniska...druga su mi bila preglomazna i na kraju sam naručila ona koja su mi po slikama bila na trećem mjestu, a uživo su bila najljepša i najpraktičnija.
Pretpostavljam da je i sa krevetićima i sl stvarima tako...
Bok cure evo i mene nakon cijelog dana lutanja 🤭
Sto se čišćenja tice, mene je isto jucer uhvatilo i pozlatila sam cijeli stan, bas sam si fino dala truda 😂😂
Moram se pohvaliti da sam evo upravo dosla iz Ikee i da smo kupili stol za prematanje 😍
Toliko sam nestrpljiva da ga MM vec slaze 😂😜
Sve pod izlikom da se moramo polako početi pripremati jer vrijeme leti
Mikio ja sam radila OGTT u srijedu i sva tri puta su mi vadili krv iz vene
I ja mislim da su ove obične i najbolje najduže se u njima može kupati i sve, sto se tiče umetka to ne mogu jer mi je tuš kabina, a voljela bih možda neku ovako veću običnu al da ima postolje al nez dal to ima
Iva nemoj da se zbog toga zađaras sigurna sam da je to normalna stvar
Lunica ja sam evo već sad za ništa pretjerala sam danas zaspala oko 3 muž došao s posla ja spavala nisam nis napravila ni da se jede ni ništa haha
Lupe u potpunosti te razumijem za nestrpljivost i baš je poseban osjećaj kad doneses neku stvar za bebu kući nama je prvo paa...

Imam ja te vakum vreće. Najbolje su mi od svih, ali sam ih kupila kad je 5 komada bilo 89 kn. Sad vidim da je samo 3. Nova19meni s takvim nalazom trombofilije, spontanim i 40 godina nisu odobrili heparin.
Šta si onda privatno plaćala cijelu trudnoću?
Ići ću u ponedjeljak kod prim gin pa ću vidjeti šta će mi reci, a u petak ću opet pričati sa svojom gin u Petrovoj pa da vidim…
Moj ginić je rekao da bi trebala heparin, dvoje u bolnici mi objasnili zašto ne bi trebala pa je moj rekao da nema snage se s njima boriti i da bi bilo bezveze da sad sama kupujem, što bi mi rekli u bolnici kad moram na hospitalizaciju zbog šećera svaka 2-3 tjedna. Onda mi je uveo Andol 100 koji sam uzimala do negdje 14. tjedna i Duphaston koji još uvijek uzimam 3 puta po jednu.

Imam ja te vakum vreće. Najbolje su mi od svih, ali sam ih kupila kad je 5 komada bilo 89 kn. Sad vidim da je samo 3. Nova19meni s takvim nalazom trombofilije, spontanim i 40 godina nisu odobrili heparin.
Šta si onda privatno plaćala cijelu trudnoću?
Ići ću u ponedjeljak kod prim gin pa ću vidjeti šta će mi reci, a u petak ću opet pričati sa svojom gin u Petrovoj pa da vidim…
Moj ginić je rekao da bi trebala heparin, dvoje u bolnici mi objasnili zašto ne bi trebala pa je moj rekao da nema snage se s njima boriti i da bi bilo bezveze da sad sama kupujem, što bi mi rekli u bolnici kad moram na hospitalizaciju zbog šećera svaka 2-3 tjedna. Onda mi je uveo Andol 100 koji sam uzimala do negdje 14. tjedna i Duphaston koji još uvijek uzimam 3 puta po jednu.
A joj... ta borba i ta farmaceutska industrija je cisti užas! Vjerujem da doktor zna šta je najbolje za tebe...
Ja ću vidjeti u petak šta mi kaže moja doktorica koja mj je uvela Clexane... ako imam pravo, a vjerujem da imam, neka mi napise zamolbu HZZO-u ili ću ja... ali bolje da ona, vjerujem da ima vise učinka i smisla.
Ali prvo ću vidjeti šta mj kaže prim gin u ponedjeljak kada joj dođem sa nalazima i kažem da sam na Clexane-u.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji