ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    24. Kolovoz 2019. 12:26

Cure s obzirom da ne pijem jest cu cijelu noc za sve vas 😉🎉🎉🥩🍗🍖🥓🌭😁😁 💃💃
    Sto se tice vakum vreca mi imamo vec jedno 5 godina od kad smo poceli sa selidbama neke iz peveca, i jos se drze. I nedavno uzeli u ikei. Te su isto bas dobre osim sto nisu bas velike, ja bi voljela da imaju jos jednu vecu dinenziju u ponudi. 

Dalindas
    24. Kolovoz 2019. 12:29

Pozdrav curke ,meni se čini da je mene uhvatila neka viroza .
    Jučer ujutro sam povratila sav doručak i kasnije imala neki kao proljev i još me navečer ubijala glavobolja . Ujutro se probudim ,i mislim super prošlo je kad ono opet . Luda sam već . 

24. Kolovoz 2019. 12:34

Ja gotova s ciscenjem... to mi je najgore potroseno vrijeme... na ciscenje 😣 skroz trazim zenu da mi pripomogne no nikako da nekog nadem. Vjerojatno vise nitko ne zeli cistit 🤣 
    Ja imam vakuum vrece iz Offertisime i dobro se drze.

ena10
    24. Kolovoz 2019. 12:35

Iva baš su na tečjau govorili o tome.. 
    Leukociti povišeni u trudnoći nisu velika opasnost, osim ako nemaš popratnih nekih problema..
    Meni su recimo LKC uvijek uvijek povišeni, ali ja imam reumatoidni artr., pa ih često kontroliram, i evo, nikad do sad nisu bili normalni
    Ali za svaki slučaj, možeš liječnika pitati.

Nalaz OGTT-a mi se čini odličan! Čestitam! 

• Sarita15
    24. Kolovoz 2019. 12:46

Sve spremate naveliko...svaka cast na volji...ja sjedim u djecoj sobi gledam u ormar od malog i svu hrpu robe koju treba sortirat i neznam cekam da se sama pocne ili nesto.. doc ce mi zena u utorak  ali nebi bas da mi po robi od djeteta prcka to moram ja...
    Vrece vakumske imamo od Dormea vec jednoo hmm 5 6 god mislim nekih 10 komada 3 su ogromne jorgan stane bez beda unutra i drze se

Grizli
    24. Kolovoz 2019. 13:13

Reserved aha nisam popratila prije! Nadam se da ce porod proc super kakav gpd imala.
    Lucielle ja imam iz ikee te vakum vrece fantasticne su i najdugotrajnije koje sam probala.
    Iva u trudnoci leukociti su normalni od 6-16 to je ref.vrijednost. A neutrofili od 3-12 u 2.trimestru. 

DeeDee
    24. Kolovoz 2019. 13:17

Mene ta manija čišćenja neće ulovit valjda nikad 😂😂
    A kao djevica u horoskopu, trebala bi bit cistunka, mhm..

Što se tiče masaže, nemam neka iskustva, ovo mi je treća u životu ali znači najsavrsenije ikad. Odusevljena sam, žena je očito jako znala što radi. A tako me udobno smjestila da sam zaspala. Doslovno 😂
    Budila se svako toliko kao: "jebote uzivaj,ne spavaj" 😂😂

[/url

samojed
    24. Kolovoz 2019. 13:44

Danas je stvarno izgleda neki dan čišćenja heh
    Deedee i ja sam djevica u horoskopu i baš volim čistoću i pedantmost čak mislim da pretjeravam npr od muža sestra i mama svima pričaju o tome kako slažem garderobu nemoguće  kako mi ormar izgleda kao presovano da je sve itd,
    Cureeeeee stigla su mi kolicaaaa baš su mi brzo stigla nisam im se nadala oduševljena samm Coletto Savona decor je u pitanju 

DeeDee
    24. Kolovoz 2019. 14:16

mikio sad vidim da si komentirala za masažu. Da, nije htjela ni čut da legnem na trbuh, prvo na jednom boku izrAzito udobno, kao da me spremila za spavat 😃, pa na drugom, i na kraju sjedećki. I nije htjela stopala, tj. minimum minimuma

[/url

• Sarita15
    24. Kolovoz 2019. 14:44

Masaze u trudnoci se definituvno preporucuju. Meni kolegica radi i shiatsu za trudnice i ja idem u cetvrtak popodne i bas se veselim :) 
    Na stopalima su dvije zone i jedna tocka koja se ne smije masirati. Oko gleznja jer su tamo zone reproduktivnih organa znaci bas oko kicice. I akupresurna tocka 4 prsta iznad kicice. To se preporuca pred porod da olaksa trudove :) prste petu tabane se smije masirati :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI