ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    23. Kolovoz 2019. 15:47

Točkica37

iva4

Cure sutra imam taj glupi OGTT i tsh … vec me sad lovi panika da cu bit pre gladna i da cu se samo srusit tamo, jer zadnji put kad sam otisla na pregled a da nisam nista pojela ujutro skoro sam se unesvjestila u ordinaciji kod doktora😣 kad ste vi imale zadnji obrok vecer prije?

Mislim 12 h prije vadenja? Tak nekak… nabijem ih na tu glukozu, ionak ne smijem radi secera jest slatko i umjesto da mi na tom testu sloze palacinke s cokoladom oni meni usecerenu vodu 🤨

Hahahahah tockice
    Bila bi špica da dodjem na OGTT s nutellom i žlicom i kažem ne treba,imam ja svoju glukozu😂

Lavica27
    23. Kolovoz 2019. 15:55

Iva ti si ko ja kad idem na sistematski. U torbi sendvic, banana, čokoladica,voda i spremno čekam da prodju sva nataste vadjenja😂

Točkica37
    23. Kolovoz 2019. 16:02

Netko je jednom.bio pricao da u nekom.domu zdravlja dobiju 2 krafne i kakao za ogtt...e prooodala bi se za tooooo

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Nasty
    23. Kolovoz 2019. 16:03

Cure ne znam kako je to moguće ja se maloprije izmjerim i imam 2kg manje u odnosu na jučer u ovo vrijeme, ista vaga na istom mjestu.. Sama voda, pišam ko smuk.. Noge su mi danas normalne, otok splasnuo. Al fakat mi se to čini nenormalno da me tako put satrao.. I slani štapići koje sam u brodu pojela. 2l vode.. Gospe

Lavice"Ne baš savršena mama" taman knjiga za mene🤣 draže mi je ove nesavršene teme pročitst nego pusta savršenstva i nerealna očekivanja da se samo dodatno osjećam kompletno nesposobnom..
    Samonezelje šivača mašina mi je ludilo stvar.. Ja sam je imala starinsku sa stolom, pa mi je riknula i nikad nisam kupila drugu.. Al je super za sašiti sebi i bebi oblekicu i tak posteljinicu, svašta nešto.. Nisam baš ekspert za drugima šivat osim podrubiti hlače ili nešto popraviti. Mene pok.baba učila šivati kad sam imala 11 god i prvo što sam šivala bile su one gumice za kosu iz 80tih od raznih tkanina🤣🤣🤣

Nasty
    23. Kolovoz 2019. 16:11

Ena i Lala čestitam na urednim pregledima!
    Lala daleko si ti još od carskog, važno da je bebolina dobro i napreduje.. Za kile sam čitala da je normalno dobiti više od 20 do nekog tjedna zaboravila kojeg🤣 A da zadnji mj. se mogu čak i gubiti kile.. 

Nasty
    23. Kolovoz 2019. 16:14

iva4

Cure sutra imam taj glupi OGTT i tsh … vec me sad lovi panika da cu bit pre gladna i da cu se samo srusit tamo, jer zadnji put kad sam otisla na pregled a da nisam nista pojela ujutro skoro sam se unesvjestila u ordinaciji kod doktora😣 kad ste vi imale zadnji obrok vecer prije?

Meni je dr rekao da ništa ne jedem nakon 22h a da mogu i ranije.. Ja umrla od smijeha jer sam već mislila da ću zadnji obrok trpat u usta u 18manje 5. Ujutro da ponesem vodu i limun.. Ma bit će to sve ok, držim fige! Ja radim u utorak.. 

• thinkpink1
    23. Kolovoz 2019. 16:16

Curke cestitam na urednim pregledima!
    Goga tebi posebne cestitke za otpust kuci i sad miruj kako su ti reki. Nadam se da ce na kontrolnom nalazu brisa biti sve cisto i da ce cervikometrija biti školska!🍀🍀🥰🥰

Nasty
    23. Kolovoz 2019. 16:17

Gogaa čestitam! Baš mi je drago zbog tebe, guštaj lipo doma i odmaraj:)

Nasty
    23. Kolovoz 2019. 16:22

Točkice ranit ću se🤣🤣🤣🤣 i ja sam za palačinke s nutelom na oggt-u, išla bi koliko god treba puta nema problema! A ne s limunom moram ić katastrofa😥

• lucille9
    23. Kolovoz 2019. 16:25

Goga, čestitam, neka tako i ostane!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI