ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    23. Kolovoz 2019. 16:14

iva4

Cure sutra imam taj glupi OGTT i tsh … vec me sad lovi panika da cu bit pre gladna i da cu se samo srusit tamo, jer zadnji put kad sam otisla na pregled a da nisam nista pojela ujutro skoro sam se unesvjestila u ordinaciji kod doktora😣 kad ste vi imale zadnji obrok vecer prije?

Meni je dr rekao da ništa ne jedem nakon 22h a da mogu i ranije.. Ja umrla od smijeha jer sam već mislila da ću zadnji obrok trpat u usta u 18manje 5. Ujutro da ponesem vodu i limun.. Ma bit će to sve ok, držim fige! Ja radim u utorak.. 

• thinkpink1
    23. Kolovoz 2019. 16:16

Curke cestitam na urednim pregledima!
    Goga tebi posebne cestitke za otpust kuci i sad miruj kako su ti reki. Nadam se da ce na kontrolnom nalazu brisa biti sve cisto i da ce cervikometrija biti školska!🍀🍀🥰🥰

Nasty
    23. Kolovoz 2019. 16:17

Gogaa čestitam! Baš mi je drago zbog tebe, guštaj lipo doma i odmaraj:)

Nasty
    23. Kolovoz 2019. 16:22

Točkice ranit ću se🤣🤣🤣🤣 i ja sam za palačinke s nutelom na oggt-u, išla bi koliko god treba puta nema problema! A ne s limunom moram ić katastrofa😥

• lucille9
    23. Kolovoz 2019. 16:25

Goga, čestitam, neka tako i ostane!!!

Lavica27
    23. Kolovoz 2019. 16:25

Nasty

Curene znam kako je to moguće ja se maloprije izmjerim i imam 2kg manje u odnosu na jučer u ovo vrijeme, ista vaga na istom mjestu.. Sama voda, pišam ko smuk.. Noge su mi danas normalne, otok splasnuo. Al fakat mi se to čini nenormalno da me tako put satrao.. I slani štapići koje sam u brodu pojela. 2l vode.. Gospe

Lavice"Ne baš savršena mama" taman knjiga za mene🤣 draže mi je ove nesavršene teme pročitst nego pusta savršenstva i nerealna očekivanja da se samo dodatno osjećam kompletno nesposobnom..
    Samonezelje šivača mašina mi je ludilo stvar.. Ja sam je imala starinsku sa stolom, pa mi je riknula i nikad nisam kupila drugu.. Al je super za sašiti sebi i bebi oblekicu i tak posteljinicu, svašta nešto.. Nisam baš ekspert za drugima šivat osim podrubiti hlače ili nešto popraviti. Mene pok.baba učila šivati kad sam imala 11 god i prvo što sam šivala bile su one gumice za kosu iz 80tih od 

Nasty ako i inače zadržavaš vodu i imaš tako oscilacije moguće je. Moja najbolja prijateljica može u tjedan dana dobit i izgubit 5kg.
    Evo samo jedan isjecak,plačem od smijeha: " Bili smo na vjenčanju mog rođaka. Moj brat je nesmotreno za stolom na glas rekao 'Tko ga jebe' a naše je osamnaestomjecno dijete to odlucilo ponoviti. Na snimci se jasno cuje kako žena i ja pokušavamo odvratiti pozornost djetetu i mijenjamo temu. Žena: 'kako se glasa krava'?
    Dijete: 'Tko ga jebe'
    Ja: 'Kako se glasa pas?'
    Dijete: 'Tko ga jebe'
    Životinje na farmi toga dana očito nisu marile ni za što."
    😂😂😂😂

DeeDee
    23. Kolovoz 2019. 16:37

Sarita15

DeeDee ja se zbilja ne mogu pozaliti evo prije skoro cetri god kad sam rodila svi redom u radaoni su bili jako pristupacni i sestre i aneateziologica i doktori. Cak me anesteziologica za ruku drzala tokom carskog i sve mi pricala sto rade sto prvo ide van i daju ti bebu i tad na prsa. E sad odjel je druga prica u svakoj smjeni je jedna nadrkana sestra i jedna fina ali ako se ti nedas budu ok. Recimo htjela mi je pustit bebu preko noci odmah prvu noc reko necu nisam isla jos sama do wca a kamoli da cu bebu dizat spustat odnjela ga ca. Drugi put sam drazala malog kraj sebe da mogu dojit nisam ga stavljala u krevetic jer mi se tesko bilo dizat dosla i prigovara reko ocete ga vi dizat i spustat svakih pol sata ako da eto moze usutila i bila poslje full ljubazna. Doktori su svi ok. A sestre kod beba su super. Sestra koja mi je pokazivala presvlacenje je uzela moje ruke da mi pokaze premotat bebu iako vidim toliko to je njoj veliki plus. A mlade sestre i stazistice dodu rade drustvo podrze bebu dok ides na wc pricaju sa tobom bas onako ljudski. Sve u svemu opravdavaju status rodilista prijatelja djece. Cak i ako izricito neces dojit donesu ti bocu formulu izdajalicu opkuhat ce dude ako zelis. Hrana je fina. I sve sto zatrebas tvoji ako donesu dat ce ti sto god to bilo. Cak i.mimo vremena posjeta. Meni su muza pustile na intezivnu i nakon posjeta. Tako da nadam se da ce nam sads biti jos i bolje :)

Da,da, meni frendica sad pred 6 mjeseci rodila i identično tako. Na odjelu ovisi na koga naletis i kako se postavis, ostalo sve super. I muža joj puštali kad god kod nje

[/url

Grizli
    23. Kolovoz 2019. 16:45

Goga super da si doma! Odmaraj! 
    Aaaajmmmeee vi o palacinkama ja prekjucer skoro plakala nad njima ne mogu bas ih jesti. A tako bi nesto slatko. Meni se vec par dana jede onaj sladoled linolada. 😭 A za zamjenu si uzela sljivu! 🙄
    Tko sazna di za ogtt daju krafne i kakao nek javi ne trebaju mi ni putni troskovi mogu i platiti pretragu ako treba bez obzira na dopunsko. 🤣

Nasty
    23. Kolovoz 2019. 16:47

Lavica27

Nasty ako i inače zadržavaš vodu i imaš tako oscilacije moguće je. Moja najbolja prijateljica može u tjedan dana dobit i izgubit 5kg.
    Evo samo jedan isjecak,plačem od smijeha: " Bili smo na vjenčanju mog rođaka. Moj brat je nesmotreno za stolom na glas rekao 'Tko ga jebe' a naše je osamnaestomjecno dijete to odlucilo ponoviti. Na snimci se jasno cuje kako žena i ja pokušavamo odvratiti pozornost djetetu i mijenjamo temu. Žena: 'kako se glasa krava'?Dijete: 'Tko ga jebe'Ja: 'Kako se glasa pas?'Dijete: 'Tko ga jebe'Životinje na farmi toga dana očito nisu marile ni za što."😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣 Točno se mogu zamislit!
    Inače mi se zna dogodit da zadržim vodu al nisam nikad ovako.. Ma bolje da je izašla nego da je ostala.. 

Juno
    23. Kolovoz 2019. 16:50

Nova19

Dobro jutro cure!
    Zelim svima uredne preglede i divan dan!
    Imam važno pitanje za sebe, za cure koje se pikaju, tko van je izdao uputnicu za injekcije?
    Mene naime sada natežu i rastežu!
    Prim gin kaže da samo bolnica može, u bolnici da prim gin?!?! Jedna sestra mi je rekla da idem direktno u HZZO?
    Hvala!!

Meni je uputnicu za heparin izdao moj primarni ginekolog iz Doma zdravlja.Još mi je rekao da bi mi ih on odmah uveo, ali ne može. Onda sam s njom morala otići u bolnicu u ginekološku ambulantu jer jedino oni mogu odobriti heparine(meni ih nisu odobrili tvrdeći da mi to ne treba) koji se onda podižu u bolničkoj ljekarni. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.