LoSa, cestitke na potvrdi da je 100% pisonja!Kod kojeg si ti to gin?
I mene je brinulo da cu imati kakav krvavi iscjedak nakon briseva, al na srecu nista… gledala sam par puta na ulozak i cisto. Rekla mi je gin da se malo pripazim s obzirom na prijasnje spontane, valjda u smisli da ne dizem nista pretesko ni ne vjezbam sad u trudnoci, lagane setnje eventualno…
Ja ti nisam u Zg... malo sjeverozapadnije 😉
Omerta nije nije taj , na recept se ovaj izadje Legofer ..
prijavljujem novi pregled 18.09 😊
Cestitam Maybebaby i Losa na dobrim nalazima. Losa ajme koja drama tebi, al nadam se da ce sad sve biti ok i da nece biti vise krvarenja. Meni isto rekla da sam skroz zatborena i da mogu imati sve aktivnosti umjerene.
Omerta ja sam 178cm imala 69 kg, a sad sam na 64kg.
Ja jos ne znam kad ce mi biti novi pregled jer moram cekat da mi iz rijeke pošalju termin pa ond 4 tjedna iza toga idem opet kod svoje gin.
Evo s pregleda...sve super..beba raste kako treba..potvrđen je pišonja😂😂
Novi pregled 18.9.☺☺
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dosla je prva grupa rezultataaaaaaaa....sve je ok i stize nam mali pisonjaaaaaaaa!!!!!!!! ....koja sreca nakon tako katastrofalne statistike probira.....u soku sam totalnom!!!! Hvala cure od srca na podrsci, palcevima i pozitivnim vibrama. Svima sretno s testovima i ne ponovila se losa statistika.
Svim curama čestitke na dobrim pregledima..danas je dobar dan za dobre vijesti 😊
Seni bravo i čestitam 😘😘🙏💪 Ova grupa pobjeđuje statistike 💪💪
Hvala MaRe, hahhahaha da, nedamo se mi statistici tek tako bez borbe.
Seni savrsenoooooooooo 🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞♥️♥️♥️💙💙💙💙
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ja ti nisam u Zg… malo sjeverozapadnije 😉
Nisi valjda i ti u Bistri?
Cestitam Lunica i Seni, super vijesti!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Čestitam cure na urednim pregledima , Seni također na dobrom rezultatu.🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji