Čestitam curke na urednim pregledima i dobrim vijestima... 🙂 Neka dobre vijesti i sutra stignu hehe :)
Jel vas love grcevi dolje dok se dignete s boka? Mene da al produ pad se rashodam....
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Evo i mene s pregleda... uzimao mi dok briseve i bas sam tamo jako prokrvarila. Prepala sam strašno. Sestra morala brisat... uzas... no veli dok da imam neku ranicu na grlicu (za to znam da imam od prije) pa da je to samo kontaktno. Sad je vec stalo no rekao mi je mirovat. No sex strogo zabranjen. Zatvorena sam. Beba ima 250 g i fino nam je pokazao pišu Sve je ok. Probao mi ga je na 4D stavit no veli da je malo premalen za lijepu slikicu, da iduci put ce bit super i da ponesem USB da mi snimi filmic. Skroz sam odusevljena da u domu zdravlja imaju taj novi UZV. Veli da je to neki medu boljima,stigao EU sredstvima 🤣
Nalaz brisa ce mi bit za 3-5 dana. Dobila sam uputnicu i za urinokulturi i TSH. Iduci put moram doc punog mjehura da odredi tocan polozaj posteljice... ispod nje je miom. Nadam se da nece radit probleme. Do sad sam +2.5 kg u plusu. Nedavno je frendica rodila a da nije dobila nista kg u trudnoci...no beba bila super zdrava.
Evo i mene s pregleda… uzimao mi dok briseve i bas sam tamo jako prokrvarila. Prepala sam strašno. Sestra morala brisat… uzas… no veli dok da imam neku ranicu na grlicu (za to znam da imam od prije) pa da je to samo kontaktno. Sad je vec stalo no rekao mi je mirovat. No sex strogo zabranjen. Zatvorena sam. Beba ima 250 g i fino nam je pokazao pišuSve je ok. Probao mi ga je na 4D stavit no veli da je malo premalen za lijepu slikicu, da iduci put ce bit super i da ponesem USB da mi snimi filmic. Skroz sam odusevljena da u domu zdravlja imaju taj novi UZV. Veli da je to neki medu boljima,stigao EU sredstvima 🤣
Nalaz brisa ce mi bit za 3-5 dana. Dobila sam uputnicu i za urinokulturi i TSH. Iduci put moram doc punog mjehura da odredi tocan polozaj posteljice… ispod nje je miom. Nadam se da nece radit probleme. Do sad sam +2.5 kg u plusu. Nedavno je frendica rodila a da nije dobila nista kg u trudnoci…no beba bila super zdrava.
Cestitam na uredom pregledu ali zao mi je zbog krvarenja. Bit ce sve oke. Bolje da se dogodilo pred njima nego doma dok si sama.. cek sad si saznala da je decko? Sorry ne mogu bas sve zapamtiti..ima nas haha
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Evo i mene s pregleda… uzimao mi dok briseve i bas sam tamo jako prokrvarila. Prepala sam strašno. Sestra morala brisat… uzas… no veli dok da imam neku ranicu na grlicu (za to znam da imam od prije) pa da je to samo kontaktno. Sad je vec stalo no rekao mi je mirovat. No sex strogo zabranjen. Zatvorena sam. Beba ima 250 g i fino nam je pokazao pišuSve je ok. Probao mi ga je na 4D stavit no veli da je malo premalen za lijepu slikicu, da iduci put ce bit super i da ponesem USB da mi snimi filmic. Skroz sam odusevljena da u domu zdravlja imaju taj novi UZV. Veli da je to neki medu boljima,stigao EU sredstvima 🤣
Nalaz brisa ce mi bit za 3-5 dana. Dobila sam uputnicu i za urinokulturi i TSH. Iduci put moram doc punog mjehura da odredi tocan polozaj posteljice… ispod nje je miom. Nadam se da nece radit probleme. Do sad sam +2.5 kg u plusu. Nedavno je frendica rodila a da nije dobila nista kg u trudnoci…no beba bila super zdrava.
Cestitam na uredom pregledu ali zao mi je zbog krvarenja. Bit ce sve oke. Bolje da se dogodilo pred njima nego doma dok si sama.. cek sad si saznala da je decko? Sorry ne mogu bas sve zapamtiti..ima nas haha
Nisam... meni je rekso za spol u 12 tjednu pa mu nisam bas vjerovala jer reko prerano je... no ocito je bio u pravu. Sad mi je isprintao i slikicu gdje je oznacena piša 🤣🤣
Nisam… meni je rekso za spol u 12 tjednu pa mu nisam bas vjerovala jer reko prerano je… no ocito je bio u pravu. Sad mi je isprintao i slikicu gdje je oznacena piša 🤣🤣
Evo ja se taman spremam za preglwd u 17h. Dobro da sam pogledala bila bi zaboravila usb..i meni je na zadnjem pregledu sa 13 tj rekao da je 90 ppsto decko al kao danas ce pptvrditi. Isto ima turbo dobar uzv. Idem se spremati cure...drago mi je za sve dobre preglede danas....javim se☺
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Vidim da je netko i pitao za sunčanje. Meni je dok rekao da se ne suncam. Ja sam inace jako tamnoputa i nikad u zivotu nisam izgorila.
No tokom trudnoce je nase tijelo osjetljivije te smo jace izlozene pojavi nakupljanja pigmenta uslijed izlaganja suncu... recimo po licu sto ne izgleda lijepo. Takoder pod povecanim smo rizikom od nastanka melanoma i sl. Zato doktori ne preporucaju suncanje, odnosno lezanje na suncu dulje od sat vremena.
Nisam… meni je rekso za spol u 12 tjednu pa mu nisam bas vjerovala jer reko prerano je… no ocito je bio u pravu. Sad mi je isprintao i slikicu gdje je oznacena piša 🤣🤣
Oho hahaha.. tvoj deckic nije bio sramezljiv ko moj. Hahah moj se nije dao nikako...vec sam mislila necu nikad saznat haha :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
LoSa, cestitke na potvrdi da je 100% pisonja! Kod kojeg si ti to gin?
I mene je brinulo da cu imati kakav krvavi iscjedak nakon briseva, al na srecu nista... gledala sam par puta na ulozak i cisto. Rekla mi je gin da se malo pripazim s obzirom na prijasnje spontane, valjda u smisli da ne dizem nista pretesko ni ne vjezbam sad u trudnoci, lagane setnje eventualno...
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Curkeee cestitke na urednim pregledima!!! Drago mi je sto vam bebice tako lijepo napreduju 😍😍😍 ostalo je sve rijesivo. 😉
Mene vec pere nervoza za sutra. Dobro je pa sam izabrala jutarnje vrijeme ☺
Cima ocito mi je proletilo,razlog si tocan navela. Sad cu ja to odmah ubaciti ☺
Luniceee sretno na pregledu! 💪
PREGLEDI
21.8.- lorija
21.8.- mala.le.90
21.8.- tinika
22.8.- Nasty
22.8.- mrgud_zg
22.8.- sofio9
22.8.- samojed
22.8.- lucille9