ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    aarauch
    20. Kolovoz 2019. 13:13

Curke drago mi je citati da sve trudnoce idu dobro sa ponekim  nelagodama ali zanemarivoGrizli drago mi zbog tvoje kontrole i da je bebolina super a kg,ma i to ce doci na svoje...
    Ja sam prosli tjedan na pregledu bila 13+3 i +4 kg s tim da sam tek nedavno prestala povracati,doktor se nije previse zabrinuo iako je napomenuo da miramo biti oprezni zbog dijabetesa iz prosle trudnoce...eto ja ne jedem i sto pojedem.povratim i opet debelo u plusu,ko ce ga znati

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

Omerta
    20. Kolovoz 2019. 13:20

Super za pregled Grizli ..koliko kila imas i na koju visinu?
    Ja jutros obavila briseve, malo neugodno kad stavi onaj spekulum, al izdrzi se, nalazi za 2 tjedna, nadam se i prije. Obavila mi je uzv, a sutra idem u Vinogradsku vaditi krv za onaj probir od 15-18 tj. Po BDP (39.6mm) i femur (19.0mm) mjerama bebac je 15+3 i sve izgleda uredno. Pitala sam ju za spol, al mislim da nije mogla vidjeti.. Nazalost opet nije imala papira za isprintati, no nema veze, mozda odemo do privatnika jednom prilikom. Bitno da je sve ok! Kupila sam trudnicku knjizicu kod nje (20kn), napokon imam neke podatke i mjere zapisane.. urin ok, izvagala se, 46kg.. tlak 90/50. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Točkica37
    20. Kolovoz 2019. 13:29

Cestitam omerta na lijepim vijestima

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

ena10
    20. Kolovoz 2019. 13:47

iva4

Meni je presla bol sa desne strane prepone/jajnika eto ni sama neznam na lijevu i sad sve boljucka na neke pokrete😒😒
    Cure koje su u petrovoj na pregledima, prvi put su me narucili na uzv i pregled sada sam dobila poruku samo za pregled… to znaci nista od uzva?? 😕

Iva, zavisi kakvu uputnicu si poslala.. makar ja, kada sam isla na anomaly scan, imala sam pregled i uzv kod dr. Jurkovic, u Petrovoj, a mail je glasio : Postovani, naruceni ste na anomaly scan... 
    A obavila sam sve! 
    Ideš u trudničku ambulantu ili??

Goga pošalji i nama malo te hladnoće, mollim te :) :) :) 
    Ja upalila klimu, sjela se na drugi kraj prostorije, laptop u ruke, i cijeli dan planiram surfati.. 

Omerta
    20. Kolovoz 2019. 13:50

Hvala Tockica
    MaybeBaby, da nije Floradix? Meni je on skroz ok!
    Super za pregled, izuzev ureaplazme, ali vjerujem da ces je se ekspresno rijesiti! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Sarita15
    20. Kolovoz 2019. 13:51

Cure slatke buse imate  🤰🤰
    Lijepo da svi pregledi prolaze uredno i da bebe rastu :) :) 
    Ja nemam pojma koliko kila imam ni koliko sam dobila od pocetka trudnoce...doma vaga prigodno krepala nikad se nemam naviku vagat a kod gin se jos nisam vagala nit mjerila tlak . Moja procjena je +3 sigurno jer mi je trbuh veliki da mi ne vjeruju da sam tek u 4om mj trudnoce. U prvoj trudnoci sam u 4mj dobila 2kile razbolila se skoro umrla od crijevne viroze strasno je bilo izgubila i te 2 i jos dobila jezikovu juhu od sestre da sta si ja mislin gubit tako kile (kao da sam namjerno bila bolesna) i onda dobila jos 6 do poroda ...mozda bi i vise ali malisa pozurio u 37om tjednu van i bok. Tako da bez obzira na sve i sporo dobivanje i povracanja ko ima djetu beba raste i kile dodu sve to dode na svoje tocno kako bebi treba
    Gledala sam te monitore za prve mjesece neznam si sta mislit...kog umiri super...ja mislim da ga ne  cujem pa cujem pa bi nego cekala sto ce bit hoce li bipnut nece ja se istresiram i kad nema razloga 🙈

• Lala27
    20. Kolovoz 2019. 14:03

Super za preglede, čestitam svim curkama 😄 

Ja sam do prošle kontrole koja je bila prije mjesec dana dobila samo 1 kg, u petak ću vidjeti da li sam dobila još neki kg, ali ne primjetim na sebi ništa, ruke, noge, sve je kao i prije, jedino u stomaku ako ima koja kilica 😄 Voljela bih čak i dobiti, jer ih inače ne dobijam, ali šta je tu je, bitno je samo da bebi ima svega dovoljno  😄 

• Lala27
    20. Kolovoz 2019. 14:07

https://postimg.cc/MXMLbwQ6

• Lala27
    20. Kolovoz 2019. 14:08

A ne znam postaviti da se odmah vidi ovdje, nego samo kad se klikne na link 🙈

ena10
    20. Kolovoz 2019. 14:12

Čestitke svima na pregledima, baš  me vesele lijepe vijesti za bebače ! :) 

Iva, ma ja mislim da imaš sve u kompletu, tebi bi i morali napraviti UZV, radi situacije u kojoj si bila! 
    Ne sekiraj se, sve će ti napraviti, i vidjeti ćeš malog :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.