Ja jos imam no sad su kositni crveni pristicib🤔
Tebi se to na moru pojavilo? Jel se imalo smirilo od pocetka? Si mazes s cime?
Probajte neku kremu na bazi cinka. Meni se na bradi pojavio takav osip/dermatitis i jedino mi je Uriage Cica Cream to smirio.
Zenske drage,ugodan pocetak novog tjedna uz punooo pozitivnih informacija sa pregleda...
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Curke dobro jutro! Već se kuham na poslu...
Htjela sam pitati, bila sam u ljekarni po magnezij i dala mi je onaj šumeći, kad sam došla doma sam se sjetila da je netko spominjao da taj nije dobar u trudnoći, znate li zašto ne? Ljekarnik je rekao da je dobar za trudnice.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Zaboravih, sretno svima na pregledima!! :)
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
Lavice bogami mi ni elasticna nije. Cim se osusi popuca i to tako da dobijem crvene pruge po sebi. Cim smocim taj dio, obrisem i namazem nakon par sati crvenilo se povuce. Evo jucer na plazi od soli i sunca meni ledja dosta puuuno tih pruga, da je mala od prijateljice me pitala zasto mi ledja izgledaju kao da sam roza zebra. A da ne govorim kako to pece. Sve me strah kako ce reakcija biti kad krene rast trbuh, jer za sad nisam nikad imala strije, al nisu imale ni od cega doci jer sam mršava i nemam ni tih muffina sto ste spominjale..
A joj baš tak jako 😱 A jel piješ inače dovoljno tekućine? Možda ekstra da još dodas? S čim se mazes nakon tusiranja inače? Tebi bi bilo dobro nešto od karitea i za tuširanje i ga tijelo,i inače mimo trudnoće,Jutro i navečer mazati.
Curke dobro jutro! Već se kuham na poslu…
Htjela sam pitati, bila sam u ljekarni po magnezij i dala mi je onaj šumeći, kad sam došla doma sam se sjetila da je netko spominjao da taj nije dobar u trudnoći, znate li zašto ne? Ljekarnik je rekao da je dobar za trudnice.
Ma dobar je,magnezij ko magnezij. Ja pila i u prvoj i sad onaj šumeci iz lidla,to mi je nešto najfinije (al samo iz lidla mi je fin,ostali su mi preeeslatki). A muž kako se bavi sportom ima onaj magnezij direkt(prah ide ravno u usta) to ja jedva popijem🙈
Curke dobro jutro! Već se kuham na poslu…
Ma dobar je,magnezij ko magnezij. Ja pila i u prvoj i sad onaj šumeci iz lidla,to mi je nešto najfinije (al samo iz lidla mi je fin,ostali su mi preeeslatki). A muž kako se bavi sportom ima onaj magnezij direkt(prah ide ravno u usta) to ja jedva popijem🙈
i ja imam taj direkt☺☺☺
cure sreetnnoo na pregledima danas!!
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Onda dobro :) Mislila sam ako ima neki razlog zašto se ne preporučuje, meni je fini taj od natural whealtha.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
Dobro jutrooo, prijavljujem krasnu vijest, poseksali smo se napokon 😄😄😄😄
Sretno svim curama danas 💚
[/url
Ja jos imam no sad su kositni crveni pristicib🤔
Tebi se to na moru pojavilo? Jel se imalo smirilo od pocetka? Si mazes s cime?
Probajte neku kremu na bazi cinka. Meni se na bradi pojavio takav osip/dermatitis i jedino mi je Uriage Cica Cream to smirio.
Bas sam htjela isto reci, kremica koja sadrzi cink, pa sam mislila reci da moze i Sudocrem koji nije toliko skup, a ima i manja pakiranja ili testercici...
Grizli i Losa nadam se da ce uskoro proci, jer je nelagodno kad se nesto pojavi na koži i jos k tome ako svrbi i iritira, a nije se poželjno s kortićima u trudnoci trackat (ni opcenito, pogotovo duži period ili čestom primjenom)
Sortiraj odgovore
Najstariji